- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πολάκης: Οι φωτιές αφέθηκαν για real estate & ανεμογεννήτριες
Οι δύο αναρτήσεις του βουλευτή στο Facebook
Παύλος Πολάκης: Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ισχυρίζεται ότι οι φωτιές αφέθηκαν για να γίνουν επενδύσεις real estate και εγκατάσταση ανεμογεννητριών.
O βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός, Παύλος Πολάκης, με ανάρτησή του στο Facebook υποστηρίζει ότι οι φωτιές που ξέσπασαν σε Αττική και Εύβοια «αφέθηκαν» προκειμένου μετέπειτα να γίνουν επενδύσεις και να προχωρήσει η εγκατάσταση ανεμογεννητριών.
Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή του ο κ. Πολάκης αναφέρει: «Όσο θα καθίζει η στάχτη της φωτιάς, τόσο θα φαίνεται το γιατί ΑΦΕΘΗΚΕ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΤΕΙ όλο αυτό σε Βαρυμπόμπη και Εύβοια ιδιαίτερα!! ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΑΚΡΙΒΑ, το σχέδιο «εκκενώστε και ας καεί το σύμπαν» για να έρθουν οι επενδυτές του real estate στο Τατόι και οι ανεμογεννήτριες (και) στη Βόρεια Εύβοια!!!! ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ!!!!
ΥΓ.Συνολακη ΖΕΙΣ; Κάνε μια εκτίμηση: Σε πόση ώρα θα μας», ενώ παραθέτει αποφάσεις δήμων της Εύβοιας στις οποίες εκφράζεται η διαφωνία τους για την εγκατάσταση αιολικών πάρκων.
Σε νέα του ανάρτηση, ο κ. Πολάκης σχολιάζει άρθρο που αναφέρεται στις θεωρίες που κυκλοφορούν για τις πυρκαγιές και τη δημιουργία αιολικών, γράφοντας: «
ΨΕΚΑΣΜΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ!!!! Μόνο που απαντάτε ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΠΩΣ Η ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑ ΚΑΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ!!! Γιατί έτσι δεν θα χρειαστεί αδειοδότηση για την κοπή των δέντρων για να ανοιχτούν οι τεράστιοι δρόμοι που απαιτούνται για να μεταφερθούν τα πτερύγια των 90 μέτρων στις κορφές των βουνών. Ε δεν θα μπουν!!!!».
Οι δύο αναρτήσεις προκάλεσαν την αγανάκτηση χρηστών των social media.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
H εβδομαδιαία ανασκόπηση του πρωθυπουργού - Στο επίκεντρο η μάχη κατά της ακρίβειας και η στέγαση
Με τρίπτυχο μέτρων και νέο πακέτο ελαφρύνσεων στη ΔΕΘ, η κυβέρνηση επιχειρεί να στηρίξει τα εισοδήματα
Η νέα ψηφιακή εφαρμογή του υπουργείου Ανάπτυξης δίνει «όπλα» στους καταναλωτές απέναντι στην ακρίβεια
Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων
Ποιο είναι το λίπασμα και από ποια παράσιτα κινδυνεύει το πολίτευμά μας;;
«Δικαιοσύνη που καθυστερεί ισοδυναμεί με άρνηση δικαίου»
Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.
Η κρισιμότητα των στιγμών δεν επιτρέπει ούτε παραλυτικές ισορροπίες ούτε φαινομενικά ανώδυνους συμψηφισμούς που θα κοστίσουν πολύ ακριβά στο άμεσο μέλλον.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί σκληρή κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πρώτη κατοικία και τη δράση των funds
Άρθρο με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ
Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.
Η αμοιβή συνδέεται με την επίτευξη ιδιαίτερα φιλόδοξων οικονομικών στόχων
Στην τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Αξιωματικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας, ζητάει ο βουλευτής Χανίων
Η πρόταση για συνάντηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια vidcast του LGBT Center Greece
Tι είπε για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ
Η απάντηση που έδωσε για τον κυριότερο αντίπαλο της κυβέρνησης
Ανθεκτικός ο τουρισμός παρά τη διεθνή αβεβαιότητα
Η οδηγία του Υπουργείου προς τα βαθμολογικά κέντρα
Συνάντηση του Έλληνα ΥΠΕΞ με τον υπουργό Εξωτερικών της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.