ΝΔ: Εκφράζει ή όχι ο κ. Πολάκης την επίσημη γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ;
«Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να σφυρίζει αδιάφορα καλύπτοντας απόλυτα τον κ. Πολάκη»
Με ανακοίνωσή της η ΝΔ ζητά από τον ΣΥΡΙΖΑ να πάρει θέση και να ξεκαθαρίσει αν τα λεγόμενα Πολάκη για τον εμβολιασμό είναι επίσημη θέση του ΣΥΡΙΖΑ
Επίθεση στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις του βουλευτή του, Παύλου Πολάκη, εξαπολύει με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία. Συγκεκριμένα το κυβερνών κόμμα αναφέρει στη συγκεκριμένη ανακοίνωση:
«Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να σφυρίζει αδιάφορα καλύπτοντας απόλυτα τον κ. Πολάκη. Καλούμε τον ίδιο τον κ. Τσίπρα, ο οποίος επίσης τον κάλυψε χθες στη Βουλή, να απαντήσει ξεκάθαρα: Συστήνουν στους κάτω των 60 να μην εμβολιάζονται ή λέει ανοησίες ο πρώην αναπληρωτής Υπουργός Υγείας; Εκφράζει ή όχι ο κ. Πολάκης την επίσημη γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ; Όσο συνεχίσει να κρύβεται ο κ. Τσίπρας, υιοθετεί τη δημόσια σύσταση Πολάκη να μην εμβολιάζονται οι κάτω των 60 επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη φορά ότι Τσίπρας = Πολάκης και ότι οι Έλληνες είχαν άγιο στις 7 Ιουλίου του 2019!»
Είχε προηγηθεί και άλλη ανακοίνωση της ΝΔ, η οποία είχε ως εξής:
«Ο πρώην αναπληρωτής Υπουργός Υγείας επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, κ. Πολάκης ανοιχτά και από το βήμα της Βουλής συντάχθηκε με τους αντιεμβολιαστές και τους δικαιολόγησε, λέγοντας γιατί και ο ίδιος δεν κάνει το εμβόλιο.
»Πίσω από ένα επίτευγμα της επιστήμης, που μέσα σε πολύ λίγο χρόνο ανακάλυψε το εμβόλιο σώζοντας εκατομμύρια ζωές, ο κ. Πολάκης είδε “κονόμα εταιρειών”. Και δεν έμεινε εκεί αλλά καταφέρθηκε συλλήβδην κατά των επιστημόνων, μιλώντας για “εντεταλμένη επιτροπή των λοιμωξιολόγων”.
»Επειδή δεν πρόκειται μόνο για άλλη μια από τις γνωστές γραφικότητες του κ. Πολάκη αλλά για ένα πολύ σοβαρό ζήτημα δημόσιας υγείας, ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να συνεχίσει να σιωπά. Οφείλει να πάρει θέση καθαρά και δημόσια».
Τι είπε ο Παύλος Πολάκης για τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού
Ο Παύλος πολάκης, είπε χαρακτηριστικά: «Την επιστημοσύνη μου δεν την παζαρεύω με κανέναν. Πέρυσι τον Οκτώβριο και το Νοέμβριο, έκανα και αντιγριππικό και αντι-πνευμονιοκοκκικό εμβόλιο, για πρώτη φορά στη ζωή μου, γιατί την προηγούμενη χρονιά είχα κάνει μια δύσκολα θεραπευθείσα βρογχίτιδα, ως καπνιστής. Έχω κάνει όλα τα εμβόλια, τα κορίτσια έχουν κάνει όλα τα εμβόλια, όμως έκανα τα δοκιμασμένα εμβόλια», είπε ο κ. Πολάκης από τη Βουλή και πρόσθεσε: «εδώ δεν θα ξεχάσουμε όλη την ιατρική που ξέρουμε, επειδή εσείς στηρίξατε το αφήγημα της αντιμετώπισης της πανδημίας, στα εμβόλια ενώ σας φωνάζουμε από πέρυσι για κάποια πράγματα και επειδή η εντεταλμένη επιτροπή των λοιμωξιολόγων, σας κρατάει φανάρι. Γιατί γνωριζόμαστε με όλους τους κυρίους συναδέλφους».
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ συνέχισε λέγοντας: «Ρωτάω ιατρικά και να μου απαντήσουν ιατρικά και επιστημονικά πριν με καταδικάσει, όπως ζητάει η ΝΔ στην ανακοίνωσή της, ο κ. Τσίπρας. Είναι αλήθεια ή ψέματα ότι είναι τιο πρώτο εμβόλιο στην ιστορία της ιατρικής, το οποιοδήποτε από αυτά τα εμβόλια, το οποίο δίνεται μαζικά στον πληθυσμό, 8-9 μήνες μετά που εμφανίστηκε το πρόβλημα; Πότε ήταν το επόμενο συντομότερο εμβόλιο που δόθηκε; Είναι 3,5 ή 5 χρόνια το επόμενο; Γιατί έγινε αυτό; Υπήρξε ποτέ άλλοτε εμβόλιο στην ιστορία της ιατρικής, το οποίο να το κάνεις και να μην ξέρεις πόσο καιρό κρατάει η ανοσία; Το αντιγριππικό ξέρουμε ότι είναι για ένα χρόνο. Το αντιπνευμονιοκοκκικό είναι εφ΄όρου ζωής, ένα άλλο είναι για 5 χρόνια. Του κορωνοϊού, πείτε μου, για πόσο είναι;».
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Αυτό που συνέβη ήταν παγκόσμια πρωτοτυπία»
«Κομματική μειοψηφία εκβιάζει την κοινωνία» - Τελεσίγραφο στα μπλόκα
«Τις επόμενες μέρες η απάντηση στα αιτήματα»
To δηκτικό της σχόλιο για την έλλειψη υποστήριξης στους διαδηλωτές του Ιράν
Η πρώην αντιπρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ μίλησε στην Εξεταστική για ελέγχους και πιθανές ευθύνες
Οι οικονομολόγοι προκρίνουν γενικές μειώσεις φόρων αντί στοχευμένων παρεμβάσεων
Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του κύκλου «Κι αυτοί είναι η Ελλάδα – Συζητήσεις στο Ωδείο Αθηνών»
«Το πεδίο είναι ανοιχτό για να κάνουμε μία ουσιαστική συζήτηση»
Αλληλοκατηγορίες, βαρείς χαρακτηρισμοί και αναφορές για ψυχιατρικές εξετάσεις μετά τις δημόσιες δηλώσεις
Μετατίθεται για μετά τον Φεβρουάριο η έναρξη των προσυνεδριακών διαδικασιών της ΝΔ
Ανοδικά για τρίτο μήνα ο ΔΤΚ, με ισχυρές ανατιμήσεις σε τρόφιμα, εστίαση και στέγη
Ένοχοι κρίθηκαν οι δύο πρώην προστατευόμενοι μάρτυρες μετά την ακροαματική διαδικασία
Υπερδιπλάσιο προβάδισμα ΝΔ, κυριαρχία Μητσοτάκη – Διψήφια ποσοστά για τα υποθετικά κόμματα Καρυστιανού και Τσίπρα
«Να εφαρμοστεί ο νόμος»
Στην εκδήλωση για τα 110 χρόνια από την ίδρυση του ΕΒΕΘ ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης
Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις
Η πρώτη επίσημη επίσκεψη Έλληνα πρωθυπουργού στη χώρα εδώ και 13 χρόνια
Σε τροχιά κλιμάκωσης οι κινητοποιήσεις
Κοινές δηλώσεις των δύο πρωθυπουργών για οικονομία, μετανάστευση, γεωπολιτική και Ευρώπη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.