Πολιτικη & Οικονομια

Ημέρα Περιβάλλοντος: Η συζήτηση στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου «άνοιξε» τη συζήτηση για τις αλλαγές, τις οποίες επιβάλλει η κλιματική κρίση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο κήπος του Προεδρικού Μεγάρου
Ο κήπος του Προεδρικού Μεγάρου © YouTube

Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος: Συζήτηση στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου για την κλιματική αλλαγή.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος οργανώθηκε στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου συζήτηση με θέμα «Ο κόσμος μας μετά την πανδημία: Αντιμετωπίζοντας την κλιματική αλλαγή». Είναι η πρώτη, μιας σειράς συζητήσεων, γύρω από θέματα, τα οποία επιλέγει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, και απασχολούν ευρύτερα την κοινωνία.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας «άνοιξε» τη συζήτηση για τις αλλαγές, τις οποίες επιβάλλει η κλιματική κρίση και στη συνέχεια πήραν το λόγο οι: Μανώλης Πλειώνης, διευθυντής και πρόεδρος Δ.Σ. του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, Εμμανουέλα Δούση, καθηγήτρια στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, διευθύντρια του Εργαστηρίου Ευρωπαϊκής Ενοποίησης και Πολιτικής και κάτοχος της Έδρας UNESCO για την κλιματική διπλωματία, Βασίλης Αντωνιάδης, διευθύνων σύμβουλος της Boston Consulting Group Hellas.

Τη συζήτηση συντόνισαν οι: Θεοδότα Νάντσου, διευθύντρια περιβαλλοντικής πολιτικής της WWF και Νίκος Χαραλαμπίδης, γενικός διευθυντής στο Ελληνικό Γραφείο της Greenpeace.

Συναντήσεις στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου: «Αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής»

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ