Πολιτικη & Οικονομια

«Όταν ο εκβιαστής δεν προκαλεί φόβο, ξεδοντιάζεται»

Γαβριήλ Σακελλαρίδης για τον «υπόκοσμο της ζούγκλας»

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
71635-144294.jpg

Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης παραχώρησε συνέντευξη στην Εφημερίδα των Συντακτών και μίλησε για τους εκβιαστές και τον «υπόκοσμο της ζούγκλας» τονίζοντας –σχετικά με το βίντεο Τριανταφυλλόπουλου - ότι μόνο ο φόβος δίνει δύναμη στον εκβιαστή και όταν δεν φοβάσαι ο εκβιαστής ξεδοντιάζεται.

Συγκεκριμένα είπε «Βασικό στοιχείο για να πετύχει ένας εκβιασμός είναι να προκαλεί φόβο. Όταν δεν προκαλεί φόβο, ο εκβιαστής ξεδοντιάζεται. Και αυτό έγινε» και τόνισε ότι «... το τέλος αυτού του τύπου της δημοσιογραφίας είναι ζήτημα δημοκρατίας και αφορά κατά τη γνώμη μου πρωτίστως την κοινωνία και τους πολίτες και δευτερευόντως τα κόμματα». Ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για το Δήμο Αθηναίων υπογράμμισε ότι εξαρχής η ηγεσία του κόμματος ήταν στο πλευρό του και είπε χαρακτηριστικά «Όσοι λένε ότι δε στηρίχθηκα, απλώς δεν μπορούν να γνωρίζουν τους συσχετισμούς, κάτι που θεωρώ φυσιολογικό. Η εμπιστοσύνη στον χειρισμό της υπόθεσης ήταν πολύ πιο σημαντική από μια δήλωση στήριξης».

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τουρκικό πολεμικό πλοίο
Αναβολή ψήφισης του τουρκικού νομοσχεδίου για τη Γαλάζια Πατρίδα: Στρατηγικός ελιγμός ή αλλαγή στρατηγικής;

Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.

Ολομέλεια της Βουλής
Η παροχολογία ως υποκατάστατο πολιτικής

Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY