Πολιτικη & Οικονομια

Πελώνη: «Η δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ μας σόκαρε όλους»

Η ανακοίνωση της κυβερνητικής εκπροσώπου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη
Η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη © EUROKINISSI / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Αριστοτελία Πελώνη: Η ανακοίνωση για την εν ψυχρώ δολοφονία του δημοσιογράφου, Γιώργου Καραϊβάζ.

Ανακοίνωση για τη δολοφονία του δημοσιογράφου, Γιώργου Καραϊβάζ, έξω από το σπίτι του στον Άλιμο, εξέδωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, εκφράζοντας τη θλίψη της. 

«Η δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ μας σόκαρε όλους. Οι αρχές διερευνούν ήδη την υπόθεση, προκειμένου οι δράστες να συλληφθούν και να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη. Στους οικείους του εκφράζουμε τη θλίψη μας και τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας», σημείωσε η Αριστοτελία Πελώνη. 

Πώς έγινε η δολοφονία του δημοσιογράφου, Γιώργου Καραϊβάζ

Ο Γιώργος Καραϊβάζ βρήκε τραγικό θάνατο το μεσημέρι της Παρασκευής 9 Απριλίου 2021, τη στιγμή που επέστρεφε στο σπίτι του, μετά το τέλος της τηλεοπτικής εκπομπής στην οποία συμμετείχε στο Star. 

Όπως έχει γίνει γνωστό, την ώρα που ο δημοσιογράφος έφτανε στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διέμενε, στην οδό Θέμου Άννινου 29, οι δράστες τον πλησίασαν και ένας από αυτούς τον πυροβόλησε πολλές φορές με πιστόλι με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα. Οι δράστες μετά τη δολοφονία εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Στο σημείο βρέθηκαν αξιωματικοί της Ασφάλειας, καθώς και κλιμάκιο της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών, ενώ η περιοχή έχει αποκλειστεί προκειμένου να ερευνηθεί ο χώρος. Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, τουλάχιστον σε επίπεδο αστυνομικό, ο δημοσιογράφος δεν είχε αναφέρει ότι δεχόταν απειλές και δεν είχε υποβάλει ποτέ αίτημα για αστυνομική φύλαξη.

Στο σημείο έχουν εντοπιστεί 17 με 20 κάλυκες από πυροβόλο όπλο, σύμφωνα με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ. Τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης θα δείξουν αν το όπλο του φόνου είχε χρησιμοποιηθεί σε άλλη εγκληματική ενέργεια στο παρελθόν.   

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ