- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Μαυραγάνης αμφισβητεί το εμβόλιο κορωνοϊού -Οργή Βασιλακόπουλου
Ο πρώην υφυπουργός στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ εξέφρασε την πεποίθηση ότι αλλοιώνεται το dna
Εκτός εαυτού έβγαλε τον καθηγητή Θόδωρο Βασιλακόπουλο ο Νίκος Μαυραγάνης, πρώην υφυπουργός στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, μιλώντας για το εμβόλιο του κορωνοϊού.
Ο καθηγητής Πνευμονολογίας Θόδωρος Βασιλακόπουλος έγινε έξαλλος, ακούγοντας τα όσα είπε ο Νίκος Μαυραγάνης για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.
Ο πρώην υπουργός στη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ κλήθηκε να τοποθετηθεί σε τηλεοπτική εκπομπή για τον κορωνοϊό, τα εμβόλια και τα προγράμματα εμβολιασμού.
«Η ελληνική κυβέρνηση, η ελληνική πολιτεία, μπορεί αύριο να ψηφίσει με δύο διατάξεις ότι δεν θα υπάρχει συνδυασμός εμβολίου με μηχανισμό αποθήκευσης μέσα στον άνθρωπο ή γεννετική τροποποίηση του γεννετικού κώδικα του ανθρώπου». Ο ισχυρισμός αυτός του Νίκου Μαυραγάνη προκάλεσε την «έκρηξη» του καθηγητή Πνευμονολογίας Θόδωρου Βασιλακόπουλου.
«Η έλλειψη γνώσης δημιουργεί παραπληροφόρηση» ανέφερε ο καθηγητής, αδυνατώντας να πιστέψει αυτό που μόλις άκουσε να λέει ο πρώην υπουργός. Και πρόσθεσε, βάζοντας άμεσα τα πράγματα στη θέση τους: «Το εμβόλιο που θα γίνει είναι RNA. Το γεννετικό υλικό του ανθρώπου είναι DNA. Ο άνθρωπος έχει μόνο ένζυμα να μετατρέψει το DNA σε RNA. Όχι το αντίστροφο. Δεν μπορώ να ενσωματώσω RNA σε DNA».
Και ανέφερε με νόημα: «Το να λέει ένας έγκριτος νομικός, όπως ο κ. Μαυραγάνης, για το αν ένα εμβόλιο είναι ασφαλές ή όχι, απλά με ξεπερνά. Είναι σαν να ρωτάτε εμένα, πόσα σίδερα χρειάζονται για να χτιστεί ένας ουρανοξύστης».
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε από τις πρεσβείες και τα προξενεία για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή
Τι αναφέρει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Βελτιώνονται οι υποδομές πρόσβασης για όσους επισκέπτες αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα
Σπεύδουν δύο ελληνικές φρεγάτες στην Κύπρο
Παρακαλούνται οι πολίτες να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εξωτερικών
Το εθνικό πρόγραμμα υλοποιείται από το υπουργείο Υγείας σε συνεργασία με την UNICEF
Συνολικά 325 πλοία ελληνικών συμφερόντων βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή
Πιο «ψύχραιμη» αντίδραση στην Ευρώπη
H Περιφέρεια υλοποιεί σειρά έργων υποδομής που ωφελούν περισσότερους από 600.000 κατοίκους
Παπαστεργίου: Στρατηγική επένδυση εθνικής σημασίας
Θυσιάζονται τα ψήγματα αλήθειας στον βωμό της υπεραπλούστευσης της πραγματικότητας
Για τις τελευταίες εξελίξεις στο Ιράν και τη Μέση Ανατολή
Οι ανακοινώσεις των κομμάτων και το μήνυμα του πρωθυπουργού
«100% τηλεδιοίκηση το καλοκαίρι του 2026»
«Συνεχίζω τις επαφές με ηγέτες της περιοχής» τονίζει ο πρωθυπουργός
Αντίστροφη μέτρηση για αυξήσεις σε επιδόματα και κλαδικούς μισθούς
Σε μια δημοκρατία η εναλλαγή επιτυγχάνεται όταν πείθεις ότι μπορείς να κυβερνήσεις καλύτερα. Μέχρι στιγμής, ο καταγγελτικός λόγος, όσο έντονος κι αν είναι, δεν καταφέρνει αυτό το άλμα.
H Ελλάδα βρίσκεται σε πλήρη συντονισμό με συμμάχους και εταίρους σύμφωνα με τον υπουργό
Νίκος Χαρδαλιάς: «Δεν σταματάμε, η προστασία της δημόσιας υγείας δεν είναι διαπραγματεύσιμη»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.