Πολιτικη & Οικονομια

Παπαδημούλης: Ζητά από Λατινοπούλου 300.000 ευρώ για δυσφήμιση

Τι είχε γράψει στο Twitter η πολιτεύτρια της ΝΔ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης
Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης © EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης κατέθεσε αγωγή εις βάρος της Αφροδίτης Λατινοπούλου με την οποία ζητά 300.000 ευρώ για συκοφαντική δυσφήμιση.

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης κινήθηκε δικαστικά για το tweet που είχε γράψει η πολιτεύτρια της ΝΔ, Αφροδίτη Λατινοπούλου σχετικά με την περιουσία του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και ζητά 300.000 ευρώ για συκοφαντική δυσφήμιση. 

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου έκανε με ανάρτησή της γνωστό ότι ο ευρωβουλευτής προχωρά δικαστικά, γράφοντας: «Ο κ. Παπαδημούλης επέλεξε να προχωρήσει δικαστικά ζητώντας μου το εξωφρενικό ποσο των 300000 ευρώ! για (δήθεν) συκοφαντική δυσφήμιση επειδή του άσκησα αμιγώς ΠΟΛΙΤΙΚΗ κριτική. Αναφαίρετο δικαίωμά του. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη. Ραντεβού στα δικαστήρια». 

 

 

Σε παλαιότερο tweet της, η Αφροδίτη Λατινοπούλου, αναφέρει το όνομα του Δημήτρη Παπαδημούλη, δίπλα στα ονόματα των καταδικασμένων για υποθέσεις διασπάθισης δημόσιου χρήματος, Μαντέλη και Τσοχατζόπουλο.

tweet_lati.jpg

Στο δελτίο Τύπου της δικηγορικής εταιρείας, όπου ο Δημήτρης Παπαδημούλης ανέθεσε την υπόθεση, σημειώνεται: «Με την ανάρτησή της, η χρήστης του ιστότοπου επεδίωξε δολίως και παραπειστικώς να ταυτίσει τον εντολέα μας με πρόσωπα της πολιτικής ζωής, τα οποία έχουν αμετακλήτως καταδικασθεί από την Ελληνική Δικαιοσύνη για πράξεις διαφθοράς σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου» και συνεχίζει:

«Οποιαδήποτε προσωπική μου ενασχόληση και ανάμειξη με έτερες πηγές εισοδήματος, έγκειτο πάντοτε στα νόμιμα και επιτρεπτά όρια βάσει της ιδιότητάς μου. Επομένως, καθίσταται σαφές ότι μοναδικός στόχος της εναγομένης με την επίδικη δημοσίευσή της, ήταν τόσο η απόκρυψη της αλήθειας, όσο και η κατασυκοφάντηση του προσώπου μου». 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ