Πολιτικη & Οικονομια

Γιατί είμαι υποψήφιος με τον Καμίνη

Γράφει ο Νίκος Μεγγρέλης, δημοσιογράφος

1885-131758.JPG
Νίκος Μεγγρέλης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
66624-134355.jpg

Αποφάσισα να είμαι υποψήφιος δημοτικός συμβούλος με τον Γιώργο Καμίνη. Γιατί άραγε;

1ον Γιατί τον ψήφισα στις προηγούμενες εκλογές και τίμησε τη ψήφο μου με το έργο του: Παρέλαβε ένα Δήμο στη χειρότερη μεταπολεμική συγκυρία,καταχρεωμένο,στην κυριολεξία στο «κόκκινο» και τον νοικοκύρεψε. 'Εφτιαξε σχεδόν από το μηδέν και χωρίς πόρους ένα δίκτυο κοινωνικής αλληλεγγύης που υποστηρίζει χιλιάδες συμπολίτες μας οι οποίοι βρέθηκαν σε απελπιστική θέση από τη μια στιγμή στην άλλη. Εκανε το Δήμο ικανό να ανταποκριθεί στις βασικές υποχρεώσεις του παρά το γεγονός ότι του έκοψαν το 40% των πόρων και παρά το γεγονός ότι υπονομεύθηκε-όπως όλοι οι ΟΤΑ-από επιλογές της κεντρικής διοίκησης,με κορυφαία αυτή την κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας.(περισσότερα για το τι έκανε αλλά και δεν έκανε εδώ

2ον Αντιμετώπισε με θάρρος, πυγμή, ευθύτητα και με νομιμότητα τη «Χρυσή Αυγή» όταν άλλοι σφύριζαν αδιάφορα ή της έκλειναν το μάτι.

3ον Γιατί μου πάει σαν άνθρωπος: Είναι σεμνός,γήινος, εργατικός,μεθοδικός και ανυποχώρητα δημοκρατικός με βαθειά κουλτούρα. Μιλάει με επιχειρήματα και με ειλικρίνεια, όχι πολιτικάντικα. Λέει αυτά που πιστεύει και δεν κάνει «εκπτώσεις» σε ακροδεξιές ιδέες.

4ον Γιατί αντιπαθεί το λαικισμό και «τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα.»

5ον Γιατί απεχθάνεται το lifestyle και είναι γνήσιος κοσμοπολίτης με σεβασμό στη διαφορετικότητα και στη κουλτούρα του άλλου .

6ον Γιατί δουλεύει με σχέδιο, όραμα,αθόρυβα και αποτελεσματικά. Θέλει να δίνει λύσεις και δεν υποτάσει τη δουλειά και το δημόσιο λόγο του στην επικοινωνία το αντίθετο μάλιστα,τόσο που πολλές φορές αδικεί το έργο του.(μια σύνοψη του προγράμματος του εδώ

7ον Γιατί όπως όλοι μας ,προφανώς ψηφίζει κάποιο κόμμα, αλλά ξέρει και το έχει αποδείξει ήδη με τη πρώτη του θητεία πως στα πλαίσια του Δήμου, η δημοκρατικότητα,η αξιοπρέπεια,η ανθρωπιά, ο πολιτισμός, η υγεία,η καθαριότητητα,η πρόνοια,η μόρφωση,η επιχειρηματικότητα και η καταπολέμηση της ανεργίας δεν έχουν χρώμα και δεν χωρίζονται με ψευδεπίγραφες μνημονιακές ή αντιμνημονιακές διαχωριστικές γραμμές.

8ον Γιατί έχει σχέδιο για να κάνει ακόμα πολλά για να γίνει η Αθήνα αυτό που πραγματικά της αξίζει και οι Αθηναίοι υπερήφανοι που ζουν σε αυτήν.

9ον Γιατί έφτιαξε ένα ψηφοδέλτιο με συμπολίτες μας τους οποίους επέλεξε με κριτήριο την αξιοσύνη , τη χρησιμότητα και τη συνεισφορά. Και επιτέλους να και κάποιος(δεν είναι ο μόνος αλλά προς το παρόν είναι ελάχιστοι )που δεν τρέχει πίσω από celebrities τηλεπαιγνιδιών και lifestyle περιοδικών.

10ον Γιατί με όλα αυτά είναι διαφορετικός, όχι μόνο στη θεωρία αλλά και στη πράξη, από τους πολιτικούς που έρχονται από το παρελθόν και τους νέους που ζουν στον κομματικό σωλήνα.

Για όλους αυτούς τους λόγους θεωρώ τιμή μου που συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του Γιώργου Καμίνη.Και θα είναι ακόμα μεγαλύτερη αν με την προτίμησή σας μου δώσετε τη δυνατότητα να συνεισφέρω με τις γνώσεις και την εμπειρία μου στη δύσκολη αλλά συναρπαστική δουλειά που έχει μπροστά του.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ