Πολιτικη & Οικονομια

Ραλλία Χρηστίδου: Οι τραπεζίτες φίλοι της ΝΔ φταίνε για τη Marfin

Έντονες αντιδράσεις από τους βουλευτές των υποιλοίπων κομμάτων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ραλλία Χριστίδου
Ραλλία Χριστίδου

Η Ραλλία Χρηστίδου αναφέρθηκε στην τραγωδία της Marfin στην ομιλία της στη Βουλή, προκαλώντας αντιδράσεις

Αντιδράσεις προκάλεσε η χθεσινή αναφορά της Ραλλίας Χρηστίδου. Στην ομιλία στη Βουλή η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο «για τραπεζίτες φίλους της ΝΔ που ευθύνονται για τους νεκρούς της Marfin». 

Τα λόγια της Ραλλίας Χρηστίδου προκάλεσαν την αντίδραση βουλευτών από τη Νέα Δημοκρατία αλλά και από τα κόμματα της αντιπολίτευσης, για τους τρεις νεκρούς εργαζόμενους της τράπεζας από μολότοφ κατά τη διάρκεια διαδήλωσης στο κέντρο της Αθήνας.

Τα ακριβή λόγια της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: «Και για ποια αστυνομία ενδιαφέρεστε εσείς; Εργαλείο την κάνετε πάλι. Οι οργανώσεις και τα σωματεία των αστυνομικών είναι εναντίον του νομοσχεδίου. Επιπλέον η αστυνομία ποτέ μέχρι τώρα δε διατύπωσε κάποιο προβληματισμό αναφορικά με την ισχύουσα νομοθεσία. Το νομοσχέδιο αποδεικνύει ότι τα λόγια της ΝΔ ως αντιπολίτευση για τους "μπαχαλάκηδες" ήταν προσχηματικά. Πραγματικός στόχος είναι οι διαδηλωτές. Σταματήστε πια να εκμεταλλεύεστε τους νεκρούς της Μαρφίν, για τους οποίους ευθύνονται οι τραπεζίτες, οι αντικοινωνικές, αντιλαϊκές και ανεύθυνες πολιτικές σας, που οδήγησαν τη χώρα στη χρεωκοπία το 2009. Και εμείς δεν ξεχνάμε τους νεκρούς της Μαρφίν όπως δεν ξεχνάμε και τους χιλιάδες που αυτοκτόνησαν από τις ανεύθυνες πολιτικές σας εκείνο το διάστημα».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ