- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Παπαθανάσης: Τι θα ισχύει για το αλκοόλ στις παραλίες
«Έχει ζητηθεί νέα προσέγγιση από την επιτροπή λοιμωξιολόγων»
Για την πώληση αλκοόλ στις παραλίες μίλησε μεταξύ άλλων σε ραδιοφωνική εκπομπή ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης.
Για το αν θα σερβίρεται αλκοόλ ή όχι στα μπαρ και τις καφετέριες στις παραλίες της χώρας μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης.
Συγκεκριμένα, ο υφυπουργός τόνισε πως «έχει ζητηθεί μια νέα προσέγγιση από την επιτροπή λοιμωξιολογων τόσο για τα beach bar που δεν πωλούν αλκοόλ, αλλά και για όλους τους κωδικούς δραστηριότητας που παραμένουν κλειστοί, αναμένοντας τις εισηγήσεις των ειδικών επιστημόνων για την επιστροφή τους στην κανονικότητα, όπως γυμναστήρια κέντρα διασκέδασης».
Για την επανεκκίνηση του τουρισμού σημείωσε πως «η κατάσταση θα βελτιώνεται σταδιακά, καθώς υπάρχει μια διστακτικότητα στον κόσμο. Από σήμερα επανεκκινούν εμποροπανηγύρεις και κυριακάτικες αγορές».
Τέλος, κάνοντας έναν απολογισμό για την επαναλειτουργία της εστίασης υπογράμμισε ότι «τα καφέ δούλεψαν. Η εστίαση δεν πήγε καλά, αλλά πρέπει να λάβουμε υπόψη ότι ο καιρός δεν ήταν καλός. Θεωρούμε ότι θα προχωρήσει γρήγορα η εστίαση. Ο κόσμος είναι επιφυλακτικός, γιατί προσπαθεί να προστατέψει την υγείας του και δεν αισθάνεται άνετα να βγει έξω αμέσως».
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πρόταση της παράταξης «Αθήνα Ψηλά»
Χαρακτήρισε τον συνδυασμό «ανησυχητικό κοκτέιλ»
Με ανατροπή του αποτελέσματος του πρώτου γύρου
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά
Έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στους στενούς δεσμούς Ελλάδας και ΗΠΑ που ενισχύονται ολοένα και περισσότερο
Πολύ σημαντικό έργο χαρακτήρισε την επέκταση του Μετρό προς την Γλυφάδα
«Είμαι διαθέσιμος για διάλογο», δηλώνει ο Υπουργός
Τα καλά νέα αφορούν κυρίως τη νότια Ευρώπη
O βουλευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ μιλάει για όλα στο νέο podcast της ATHENS VOICE
Το βιβλίο αναφέρεται στην επιτυχία έξι μικρών κρατών
Ο ναός βρίσκεται εντός της ζώνης προστασίας του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης
«Η υγεία του πρωτογενούς τομέα είναι κάτι το οποίο πρέπει να μας απασχολεί όλους» σημείωσε ο πρωθυπουργός
Αναλυτικά το ωράριο μέχρι το τέλος του έτους
Πώς υπολογίζεται το ποσό
Ποιοι είναι οι πέντε τρόποι πληρωμής
Τι δήλωσε σε συνέντευξή του
Πάνω από 1.500 Έλληνες από ΗΠΑ και Καναδά βολιδοσκόπησαν τη δυνατότητα επιστροφής τους
Δυστυχώς, η χώρα οδεύει σε ένα ακόμα εφιαλτικό αδιέξοδο. Το πολιτικό προσωπικό έχει διαγράψει από τη μνήμη του τα χρόνια και τις σκληρές συνέπειες της κρίσης.
Οι δύο μονομάχοι είναι ο Δημήτρης Αναστασόπουλος και ο Ανδρέας Κουτσόλαμπρος
Η ακτινογραφία της ελληνικής αγοράς
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.