- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Γιαννακοπούλου: Τα πήρα κρανίο με την Κεραμέως
«Τα έχει κάνει σκ@τ@. Θα γίνει χαμός. Θα τη σκίσω» ακούστηκε να λέει η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ για την υπουργό Παιδείας
«Είμαστε άνθρωποι και όταν βλέπουμε να συμβαίνουν παράλογα πράγματα εκνευριζόμαστε» είπε σε τηλεοπτική εκπομπή η Νάντια Γιαννακοπούλου για την Κεραμέως.
Για τα «γαλλικά» της προς την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως μίλησε στον ΣΚΑΪ η βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Νάντια Γιαννακοπούλου.
Η κ. Γιαννακοπούλου κατά τη μυστική ψηφοφορία για την επέκταση του κατηγορητηρίου του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου ακούστηκε να «στολίζει» την υπουργό Παιδείας για την απόφαση για τα Πειραματικά σχολεία, έχοντας την ψευδαίσθηση ότι δεν την καταγράφουν τα μικρόφωνα.
Μιλώντας εκνευρισμένη στο κινητό της τηλέφωνο, είπε μεταξύ άλλων «τα έχει κάνει σκ@τ@. Θα γίνει χαμός. Θα τη σκίσω».
Όπως η ίδια είπε στον ΣΚΑΪ, στην εκπομπή «ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ», «είμαστε άνθρωποι και όταν βλέπουμε να συμβαίνουν παράλογα πράγματα εκνευριζόμαστε». Η κ. Γιαννακοπούλου είπε ότι μιλούσε στο τηλέφωνο με φιλικό της πρόσωπο από το Μαράσλειο Σχολείο εκείνη την ώρα.
«Μόλις είχα πληροφορηθεί μία πολύ παράλογη και άδικη ρύθμιση της κ. Κεραμέως και τα πήρα στο κρανίο. Αυτή είναι η απόλυτη αλήθεια. Λυπάμαι πάρα πολύ για το ύφος. Τα είπα και στην κ. Κεραμέως, όμως, σε πολύ αυστηρό τόνο. Της λέω, γιατί το κάνεις αυτό;»
Η κ. Γιαννακοπούλου θεώρησε πως η κ. Κεραμέως με αυτή την απόφαση στοχοποιεί το Μαράσλειο. «Κάνει ένα τεράστιο λάθος. Λυπάμαι για το ύφος. Αυτό δε με χαρακτηρίζει. Είμαι εδώ πέρα και περιμένω να δω και να ανακαλέσει αυτό το τεράστιο λάθος. Ή είναι αδέξια η κ. Κεραμέως ή υπάρχουν άλλοι λόγοι».
Το mea culpa αφορά το ύφος και όχι την ουσία, τόνισε η κ. Γιαννακουπούλου. «Δεν έχω τίποτα απολύτως προσωπικό με την κ. Κεραμέως, είμαι κάθετα αντίθετη όμως στις πολιτικές που φέρνει. Δεν έχει φέρει ένα ολοκληρωμένο νομοσχέδιο».
«Η κόρη μου εντάσσεται στη ρύθμιση αυτή και ευνοείται. Αν κοιτούσα μόνο το καλό το δικό μου δεν θα μιλούσα καν.» είπε στο τέλος.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Από το βήμα της πρώτης συνεδρίασης της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής
Ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης ανέλυσε τη στρατηγική κατά της παραπληροφόρησης στο Φόρουμ Δελφών
Η ΔΥΠΑ παρατείνει την προθεσμία - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το πρόγραμμα
Ανάρτηση του Έλληνα πρωθυπουργού μετά τους πυροβολισμούς στο δείπνο των ανταποκριτών
Αποκαλύψεις για παράνομες επιδοτήσεις, «λευκές» δηλώσεις πόθεν έσχες και ελέγχους δισεκατομμυρίων
Απάντηση της υπουργού Τουρισμού στις δηλώσεις του δημάρχου Αθηναίων στον Guardian
H εβδομαδιαία ανασκόπηση του πρωθυπουργού - Στρατηγική συμμαχία με Μακρόν και ιστορική μείωση του δημόσιου χρέους
Στο τραπέζι η κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος και η νέα μείωση εισφορών για ενίσχυση της αγοράς
Η ΕΛΣΤΑΤ καταγράφει ισχυρή αύξηση διαθέσιμου εισοδήματος και ιδιωτικής κατανάλωσης
Πιέζουν για περισσότερα ευρωομόλογα
Σφραγίζοντας έτσι ένα πυκνό διήμερο διπλωματικών επαφών
Υπογράμμισε ιδιαίτερα δε την ισχυροποίηση των διμερών σχέσεων και συνεργασιών
Kατά την ομιλία του Ελληνο-Γαλλικό Οικονομικό Φόρουμ στο ΚΠΙΣΝ
«Μην αναρωτιέστε τι θα κάνουμε. Θα είμαστε στο πλευρό σας» είπε με έμφαση ο Γάλλος πρόεδρος
«Όχι» του δημάρχου Αθηναίων στον υπερτουρισμό - Προτείνει αυστηρούς περιορισμούς
Oι δύο ηγέτες υπογράμμισαν τη σημασία αμυντικής συνδρομής απέναντι στις παγκόσμιες προκλήσεις
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη παρουσίασε τα στοιχεία στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών
Στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, η πρόεδρος του Δικτύου ανέλυσε τις ευρωπαϊκές προκλήσεις
Μητσοτάκης και Μακρόν επικύρωσαν τη διεύρυνση της συνεργασίας σε άμυνα, ενέργεια και παιδεία
Παρέμβαση με αιχμές για μεταρρυθμίσεις, θεσμούς και προκλήσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.