Η A.V. συγκέντρωσε αν όχι όλες, τουλάχιστον τις περισσότερες και σημαντικότερες θεωρίες συνωμοσίας και σας τις παρουσιάζει.
Όσο προχωρούν η «εξοικείωση» Covid-19 / κορωνοϊού, τόσο πληθαίνουν και οι θεωρίες συνωμοσίας που αντιστρατεύονται την επίσημη εκδοχή / πληροφόρηση / αντιμετώπιση. Η A.V. έκατσε και συγκέντρωσε αν όχι όλες, τουλάχιστον τις περισσότερες και σημαντικότερες τέτοιες θεωρίες και σας τις παρουσιάζει, ώστε να μην κουράζεστε να τις ψάχνετε, απευθύνοντάς σας και την ερώτηση: Εσάς, ποια σας εκφράζει; Διευκρινίζεται ότι μπορείτε να διαλέγετε και περισσότερες από μία, δεν υπάρχει όριο, άσε που μερικές συνδυάζονται εύκολα. Επιπλέον, όπως θα δείτε στον αριθμό 41, η λίστα δεν είναι πεπερασμένη, μα ανοιχτή.
Σε όλα όσα ακολουθούν, αν δεν αναφέρεται κάτι άλλο, το εννοούμενο υποκείμενο είναι ο κορωνοϊός:
1) Δεν υπάρχει καν, όλα είναι φτιαχτά.
2) Είναι ένας ακόμα απλός ιός μιας ακόμα ποικιλίας της γρίπης, αλλά υπερτονίζεται γιατί έπληξε την Ευρώπη. Όσο ο έμπολα η χολέρα μαστίζουν την Ασία και την Αφρική, όσο η πείνα και οι πόλεμοι σκοτώνουν εκατομμύρια παιδιά το χρόνο στον Τρίτο Κόσμο, ουδείς ασχολείται.
3) Οι νεκροί του είναι ελάχιστοι, συγκριτικά με όποια άλλη αιτία θανάτου.
4) Οι νεκροί του είναι πολλαπλάσιοι και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, αλλά μας κρύβουν το νούμερο.
5) Είναι τεχνητός, «ξέφυγε» από εργαστήριο όπου σχεδιαζόταν ως βιολογικό όπλο.
6) Τον ρίχνουν επίτηδες από αέρος.
7) Ο Μπιλ Γκέιτς το ήξερε/ το πρόβλεψε / το σχεδίασε: το event 201 ήταν προσομοίωση της συγκεκριμένης πανδημίας.
8) Τον διέδωσε η Κίνα, για να κερδίσει τον Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, δίχως να ρίξει τουφεκιά.
9) Τον έριξαν οι ΗΠΑ στην Κίνα, γα να καθυστερήσουν την ανάπτυξή της.
10) Τον διέδωσε η Κίνα για να ελέγξει τον πληθυσμό της.
11) Πολλά θαύματα τελευταία προειδοποιούσαν, αλλά ο κόσμος τα κορόιδευε.
12) Τον είχαν προβλέψει προφητείες πατέρων και ειδικά ο Κοσμάς ο Αιτωλός και ο ΄Αγιος Παΐσιος.
13) Τον είχε προβλέψει σε βιβλίο του ο Ντιν Κουντζ.
14) Η χορογραφία της Μαντόνα από τη «Γιουροβίζιον» το 1981 ήταν βασισμένη σ’ αυτόν.
15) Διαδίδεται για να χτυπηθεί η Ελλάδα / η Ορθοδοξία / να μη γιορταστεί το Πάσχα, όμως οι γνήσιοι ορθόδοξοι θα δώσουν και φέτος ομολογία πίστης
16) Η νομοθεσία για την αντιμετώπιση των επιδημιών είχε αλλάξει το καλοκαίρι του 2019, επειδή η κυβέρνηση / οι κυβερνήσεις ήξεραν τι επέρχεται.
17) Τον διέδωσε ο Σόρος.
18) Είναι ο προάγγελος του Αντίχριστου /της Δευτέρας Παρουσίας / του Τέλους του Κόσμου, μόνος του ή σε συνδυασμό με την παγκόσμια οικονομική κρίση / τις τεράστιες πυρκαγιές / την κλιματική αλλαγή κ.λπ.
19) Δεν κολλάει με τη θεία κοινωνία, καμιά αρρώστια δεν κολλάει έτσι, εξάλλου οι παπάδες πίνουν πάντα τα υπολείμματα της θείας κοινωνίας και δεν παθαίνουν ποτέ τίποτα.
20) Ο ιεροί χώροι της ορθοδοξίας (Άγιο Όρος, μοναστήρια, εκκλησίες) είναι άτρωτοι.
21) Οι σεναριογράφοι των «Σίμπσονς» το ήξεραν και προσπάθησαν να προειδοποιήσουν.
22) Διαδίδεται συνειδητά από τον Μητσοτάκη, ο οποίος είναι άθεος, «Δούρειος Ίππος» του ανθελληνισμού, του εθνομηδενισμού, του νεοφιλελευθερισμού, της Νέας Τάξης.
23) Στόχος είναι να πεθάνουν πολλοί ηλικιωμένοι, ώστε τα κράτη να μην πληρώνουν συντάξεις.
24) Κλείνουν τις εκκλησίες, όχι όμως και τα τζαμιά.
25) Στόχος είναι να μειωθεί ο παγκόσμιος πληθυσμός, το έχει πει και ο Κίσιντζερ.
26) Έχει ως αιτία τον καπιταλισμό.
27) Αποτελεί φυσική οικολογική αντίδραση της Γης απέναντι στον άπληστο άνθρωπο.
28) Είναι γενική πρόβα για επιβολή δικτατορίας, όπου να ’ναι βγαίνουν τα τανκς, θα εξελιχτεί σε αυταρχία, βολεύει όλες τις κυβερνήσεις, θα κρατήσει για μεγάλο διάστημα / για πάντα.
29) Οφείλεται στις κεραίες κινητής τηλεφωνίας και μάλιστα του δικτύου G5 και συνδυάζεται με ηλεκτρονικές ταυτότητες / σφράγισμα του Αντίχριστου / 666/ ενδοδερματικά τσιπ / bar code κ.λπ.
30) Είναι ένα παγκόσμιο πείραμα διασποράς πανικού για να κλειστούν οι άνθρωποι στα σπίτια τους, να μη συγκεντρώνονται, να μη διαδηλώνουν και να ελέγχονται ηλεκτρονικά. Το «1984» και ο «Μεγάλος Αδελφός» είναι εδώ.
31) Έχουν έτοιμα τα φάρμακα / αντίδοτα / εμβόλια και περιμένουν την κατάλληλη στιγμή να τα ρίξουν στην αγορά.
32) Και γι’ αυτό, όταν εμφανιστεί το εμβόλιο, οι άνθρωποι πρέπει να το αρνηθούν, όπως αρνούνται όλα τα εμβόλια.
33) Τον διέδωσαν οι μετανάστες / πρόσφυγες / χριστιανοί / πλούσιοι.
34) Ο θάνατος του Κόμπι Μπράιαντ, που ο τάφος του είναι στην Κορόνα ντελ Μαρ και φορούσε τη φανέλα με το νούμερο 33, δείχνει την ευθύνη των μασόνων, που έχουν 33 βαθμούς.
35) Είναι στημένο για να ευνοηθούν κατασκευαστές – έμποροι γαντιών, μασκών, αναπνευστήρων, καθώς και σούπερ μάρκετ και φαρμακεία.
36) Τιμωρούνται περισσότερο εκείνοι που προσπάθησαν ν΄ αντισταθούν στη μαζική υστερία (Βρετανία του Τζόνσον, ΗΠΑ του Τραμπ)
37) Οι γνήσιοι Έλληνες δεν προσβάλλονται, γιατί έχουν ένα χρωμόσωμα παραπάνω στο DNA τους. Όποιοι προσβάλλονται στην Ελλάδα έχον μη γνήσια καταγωγή.
38) Φταίνε οι Εβραίοι.
39) Καταπολεμιέται με αλκοόλ / συχνή πόση νερού, ειδικά ζεστού / πρόπολη / ενώσεις του αργύρου / ξύρισμα του κεφαλιού /κανέλλα κ.λπ.
40) Πρέπει να γίνουν απολύσεις εργαζομένων, να καταργηθούν εργατικά δικαιώματα και να κλείσουν επιχειρήσεις σε παρωχημένους κλάδους, ώστε να δημιουργηθούν στρατιές νέων δούλων και να γίνονται όλα δίχως εργατικά χέρια, on line.
41) Συμπληρώστε τη δική σας θεωρία συνωμοσίας σχετικά με το πώς ξεκίνησε, τι στόχο έχει ή πώς αντιμετωπίζεται ο ιός.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας παρέστη στην παρουσίαση του βιβλίου «Ιστορίες από τη Λατινική Αμερική: Από τον Πινοσέτ και τον Εσκομπάρ στις σύγχρονες Δημοκρατίες», του Ιάσονα Πιπίνη
Ο πρώην πρωθυπουργός παρουσίασε το βιβλίο του «Ιθάκη» στη Θεσσαλονίκη
Ο πρωθυπουργός άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο η επόμενη σεζόν να γυριστεί στην Αθήνα
Στο πρώτο 15ημερο του Φεβρουαρίου η συνάντηση με τον Ερντογάν
Βίντεο του υπουργού Υγείας από την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας
Πώς είναι δυνατόν να προκύψει από αυτήν την πολιτική Βαβέλ βιώσιμη εναλλακτική κυβερνητική λύση;
Εκτός Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης
Στα 3,026 δισ. ευρώ οι οφειλές τον Νοέμβριο, με μικρή μηνιαία μείωση αλλά ετήσια αύξηση
Ο Πρωθυπουργός συνομίλησε με το ιατρικό προσωπικό, καθώς και με ασθενείς για τις μεταρρυθμίσεις του ΕΣΥ
Σε κλίμα ενότητας πραγματοποιήθηκε εκδήλωση εις μνήμην του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αλβανίας, Αναστασίου
«Τα Κέντρα Καινοτομίας που δημιουργούμε στη χώρα είναι σημείο αναφοράς για την εκπαίδευση», δήλωσε η Υπουργός
«Θα εφαρμοστεί ο νόμος όπως προβλέπεται», ξεκαθάρισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη
Πλεόνασμα και αυξημένα έσοδα καταγράφει ο κρατικός προϋπολογισμός, σύμφωνα με τα ταμειακά στοιχεία της ΤτΕ
Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ θέτει όρια στον διάλογο με τους αγρότες και σχολιάζει ΟΠΕΚΕΠΕ, δημοσκοπήσεις και ελληνοτουρκικά
Σφοδρή επίθεση της ευρωομάδας της ΝΔ στο ΠΑΣΟΚ για τη στάση του στα μέτρα προστασίας αγροτών
Ένταση on air για τις δηλώσεις με τα ναρκωτικά - Η ανάρτησή του λίγη ώρα μετά
«Δεν είναι πια ούτε στις λίστες των ανενεργών μελών της ΝΔ»
Τι επιλογές έχει όποιος ψηφίζει εκσυγχρονισμό και προσαρμογή στην πραγματικότητα;
«Δεν θα συζητήσουμε ποτέ θέματα κυριαρχίας της χώρας. Είναι αδιαπραγμάτευτα»
Η ιστορική ναυμαχία, ο Καποδίστριας και η φρεγάτα «Κίμων»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.