- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Γεωργιάδης: Για Μάιο η σταδιακή άρση των μέτρων για τον κορωνοϊό
«Ο Έλληνας βγάζει το καλό του πρόσωπο σε μια τόση δύσκολη συγκυρία»
Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε για ενδεχόμενη χαλάρωση των μέτρων για τον κορωνοϊό από τον Μάιο.
Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης επανέλαβε ότι δεν πρόκειται φέτος το Πάσχα να υπάρξει μαζική έξοδος εκδρομέων καθώς ο Απρίλιος αναμένεται να είναι ο πιο κρίσιμος μήνας για την πορεία της κρίσης με τον νέο κορωνοϊό στη χώρα.
Μιλώντας στον ANT1 ο Άδωνις Γεωργιάδης υποστήριξε πωςαν όλα πάνε καλά τον Μάιο ενδεχομένως θα μπορούμε να κάνουμε λόγο για μια σταδιακή άρση των μέτρων. Όπως είπε ο υπουργός είναι πολύ σημαντικό ότι ο Έλληνας βγάζει το καλό του πρόσωπο σε μια τόση δύσκολη συγκυρία. «Το Σάββατο είχα πάει σε σούπερ μάρκετ και λαϊκές αγορές για να δω την κατάσταση και παρότι είχε πολύ κόσμο, οι πολίτες κρατούσαν τις αποστάσεις και έκαναν τα ψώνια τους με απόλυτη τάξη» είπε.
Ο υπουργός Ανάπτυξης πρόσθεσε μάλιστα ότι παρότι έχει δεχθεί εισηγήσεις για το κλείσιμο των λαϊκών αγορών, θα πρέπει να συνυπολογιστεί ότι όλοι αυτοί που ψωνίζουν εκεί θα πάνε στα σούπερ μάρκετ και θα υπάρξει συνωστισμός.
Για την απόφαση να μην ανοίξουν τα σούπερ μάρκετ και τις Κυριακές ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης είπε ότι ελήφθη αφενός γιατί τη μοναδική Κυριακή που άνοιξαν δεν υπήρχε προσέλευση πελατών και αφετέρου γατί έπρεπε να ληφθούν υπόψιν και οι ανάγκες των εργαζομένων σε αυτά.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Mε ανάρτησή του στο Tiktok
Το «Attiki On» κινείται σε χρόνο ρεκόρ
Η πλαστική έκδοση μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα ΜΜΜ της Αθήνας και στα λεωφορεία της Θεσσαλονίκης
Τι έδειξε η έρευνα του think tank
Το μήνυμα της Δόμνας Μιχαηλίδου
InSocial και ΠΑΣΟΚ ανοίγουν τον δημόσιο διάλογο για τις θεσμικές τομές της επόμενης αναθεωρητικής διαδικασίας
Η κατάθεση του υπουργού Υγείας στο δικαστήριο
Το πρόβλημα δεν είναι στην ποιότητα της δημοκρατίας και στους θεσμούς, αλλά στην εφαρμογή των νόμων που έχει θεσπίσει η δημοκρατία και στον διάχυτο λαϊκισμό μιας μεγάλης μερίδας του πολιτικού μας συστήματος
Ξεκινά δυναμικά η υλοποίηση του στεγαστικού προγράμματος
Κλιμακώνονται οι αγροτικές κινητοποιήσεις
«Ο εισαγγελέας είπε το αυτονόητο για τα μπλόκα» είπε ο πρώην υπουργός
Κινδυνεύει να κάνει ξανά το ΠΑΣΟΚ κομπάρσο στον χώρο της κεντροαριστεράς
Εφόσον η πολιτεία έχει παραχωρήσει αυτό το δικαίωμα, θα ήταν παλαβός κάποιος να μην το ασκήσει προκειμένου να διεκδικήσει το οποιοδήποτε αίτημά του
Έχει ενημερωθεί ήδη η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος
Σε ερώτησή τους ζητούν να αρθεί «ο καταχρηστικός αποκλεισμός των δικαιούχων του Μ23»
Στο Μουσείο της Ακρόπολης την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου
Santa Run, συναυλίες, πάρτι και ξεναγήσεις στη στολισμένη πόλη
Πώς σχολιάζει ο Γερούν Ντάισελμπλουμ την υποψηφιότητα Πιερρακάκη
«Διαφορετικά τα αιτήματα σε κάθε μπλόκο»
Δημοσιεύθηκε η ΚΥΑ – Όλα όσα προβλέπει
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.