Πολιτικη & Οικονομια

Γιώργος Παπανδρέου για τον θάνατο Πετσάλνικου: Ένας αδελφικός φίλος

Ο πρώην πρωθυπουργός έγραψε στο Facebook ότι η απώλειά του «μας γεμίζει θλίψη»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Φίλιππος Πετσάλνικος και Γιώργος Παπανδρέου
Φίλιππος Πετσάλνικος και Γιώργος Παπανδρέου/© EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Το μήνυμα του Γιώργου Παπανδρέου για τον θάνατο του Φίλιππου Πετσάλνικου.

Για τον θάνατο του Φίλιππου Πετσάλνικου μίλησε ο Γιώργος Παπανδρέου. Ο πρώην πρωθυπουργός έγραψε στο Facebook: «Η απώλεια του Φίλιππου Πετσάλνικου μάς γεμίζει μεγάλη θλίψη». Δείτε την ανάρτηση του Γιώργου Παπανδρέου για τον θάνατο του Φίλιππου Πετσάλνικου.

«Ένας αδελφικός φίλος και σύντροφος, πολύτιμος συνεργάτης και συνοδοιπόρος, με πολύ μεγάλη προσφορά στον τόπο έφυγε σήμερα από κοντά μας. Η απώλεια του Φίλιππου Πετσάλνικου μας γεμίζει μεγάλη θλίψη. Φίλιππε, καλό ταξίδι».

Ο Φίλιππος Πετσάλνικος πέθανε την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020, σε ηλικία 70 ετών. Έδωσε πολύμηνη μάχη με τη λευχαιμία. Έπειτα από πρόταση του Προέδρου της Βουλής κ. Κώστα Τασούλα και απόφαση των υπουργών Οικονομικών κ. Χρήστου Σταϊκούρα και Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκου, η κηδεία του πρώην προέδρου της Βουλής Φίλιππου Πετσάλνικου θα γίνει δημοσία δαπάνη.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα νούμερα της εβδομάδας | 9 - 15 Μαΐου 2024
Τα νούμερα της εβδομάδας | 9 - 15 Μαΐου 2024

126 πόντους έλαβε η Μαρίνα Σάττι στη Eurovision. Η πλέον αξιομνημόνευτη στιγμή της ήταν η αντίδρασή της στη συνέντευξη Τύπου. Κάποιοι θεώρησαν ότι έκανε απόπειρα πολιτικής δήλωσης με τα χασμουρητά της.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.