Μητσοτάκης για Έβρο: Δεν θα ανεχτούμε παράνομες εισόδους
Το μήνυμα του πρωθυπουργού στο Twitter για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες που συγκεντρώνονται στα ελληνοτουρκικά σύνορα
Μητσοτάκης για Έβρο: «Αυξάνουμε την ασφάλεια στα σύνορα, δεν θα ανεχτούμε παράνομες εισόδους στην Ελλάδα».
Για την έκρυθμη κατάσταση στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο, όπου μετανάστες και πρόσφυγες συγκεντρώνονται στην τουρκική πλευρά, προκειμένου να περάσουν στην Ελλάδα, τοποθετήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Με μήνυμά του στο Twitter ο πρωθυπουργός ξεκαθάρισε ότι η κυβέρνηση δεν θα ανεχτεί παράνομες εισόδους στον Έβρο. Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι η ασφάλεια στα σύνορα του Έβρου θα αυξηθούν.
«Σημαντικός αριθμός μεταναστών και προσφύγων έχει συγκεντρωθεί σε μεγάλες ομάδες στα χερσαία σύνορα Ελλάδας - Τουρκίας και έχουν προσπαθήσει να εισέλθουν στη χώρα παράνομα. Θέλω να είμαι σαφής: Δεν θα ανεχτούμε παράνομες εισόδους στην Ελλάδα. Αυξάνουμε την ασφάλεια στα σύνορα» έγραψε ο κ. Μητσοτάκης. Και πρόσθεσε: «Η Ελλάδα δεν φέρει καμία ευθύνη για τα τραγικά γεγονότα στη Συρία και δεν θα υποστεί τις συνέπειες αποφάσεων που έχουν πάρει άλλοι. Έχω ενημερώσει την Ευρωπαϊκή Ένωση για την κατάσταση».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η συγκινητική κίνηση πριν πάρει το αεροπλάνο της επιστροφής
Παραμένουν τα τρακτέρ στους δρόμους - «Όχι» σε συλλαλητήριο στην Αθήνα
«Αυτά που ήξεραν να τα ξεχάσουν», τόνισε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας
Η ανάρτηση της πρώην Υπουργού του ΠΑΣΟΚ
Στην Καστοριά βρέθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής
«Υπογράφουμε κάθε μέρα συμβόλαιο αλήθειας, έστω και αν μερικές φορές γινόμαστε προσωρινά δυσάρεστοι»
«Η Νέα Δημοκρατία παραμένει η κυρίαρχη πολιτική δύναμη στην πατρίδα μας» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης
Θετικός ή αρνητικός ο απολογισμός του Κυριάκου Μητσοτάκη μετά από μια δεκαετία στα ηνία της ΝΔ;
«Η ΕΕ ξέρει και να επιλέγει έναν ηγέτη όπως ο Πιερρακάκης, που μιλά για "ευρωπαϊκούς πρωταθλητές"» σημειώνει το δημοσίευμα
Τι αποφασίστηκε στο Κυβερνητικό Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας υπό τον πρωθυπουργό
«Θα μιλήσουμε όταν έχουμε πρόγραμμα και άτομα»
Τα δύο στάδια εφαρμογής της συμφωνίας
«Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο υπερήφανος»
«Μετανιώνω για το "άσε μας κουκλίτσα μου"»
Δείτε αναλυτικά τον χάρτη πληρωμών
Oι δικλείδες προστασίας και το πολιτικό παρασκήνιο
«Το 2026 θα είναι ακόμη καλύτερη χρονιά»
Mε αφορμή τη σεναριολογία περί κόμματος
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.