Πολιτικη & Οικονομια

Η κόκκινη γραμμή 472

Ψυχοθεραπεία στο Μαξίμου

41800-107233.jpg
Ρεπόρτερ
ΤΕΥΧΟΣ 472
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
62429-138218.jpg

Τέρενς Κουίκ, εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛ.: «Στουρνάρας και Θεοχάρης ξέρουν τι σημαίνει μάνα; Τι σημαίνει γιαγιά; Ως πότε αυτές οι αθλιότητές τους σε βάρος των γερόντων γονέων μας;»


Ψυχοθεραπεία στο Μαξίμου... Την περασμένη εβδομάδα μιλούσαν με βεβαιότητα για συμφωνία με την τρόικα, την Κυριακή όμως ανακάλυπταν πως το κλίμα στράβωσε.


Πρώτα το άτυπο βέτο για μοίρασμα μέρους του πλεονάσματος πριν από τις ευρωεκλογές, μετά η απαίτηση της τρόικας για πλήρη εφαρμογή των μέτρων του ΟΟΣΑ. Τι τους έπιασε;


Συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά, ψάχνοντας το «γιατί», έλεγαν πως φταίνε οι εξελίξεις στην... Ουκρανία.


«Οι Ευρωπαίοι θα κληθούν τώρα να ρίξουν χρήμα στην Ουκρανία και θα κόψουν από εμάς» έλεγαν. Αχ, αυτός ο Πούτιν!


Πάντως ο Μάξιμος Χαρακόπουλος αντιστέκεται: «Η αντίθεσή μου στις προτάσεις του ΟΟΣΑ για το γάλα, το γιαούρτι και το ελαιόλαδο εκπορεύεται από την πεποίθηση ότι θα αποτελέσουν, εφόσον εφαρμοστούν, πλήγμα για την πρωτογενή μας παραγωγή». Όχι, δεν πουλάμε!


Άτυπη σύσκεψη στελεχών νέας γενιάς του ΠΑΣΟΚ κατέγραψε η «κόκκινη γραμμή» με θέμα την αλλαγή φρουράς την επομένη των ευρωεκλογών...


Δυσφορία στους ΑΝ.ΕΛ. γιατί ο Νότης Μαριάς ανακοίνωσε σε τηλε-παράθυρο την υποψηφιότητά του για την ευρωλίστα. Δεν ενημερώθηκαν τα όργανα, λένε βουλευτές του κόμματος. Ε, και;


Μαύρη λίστα κατά του Άρη ετοιμάζει ο Νικήτας Κακλαμάνης. Μαθαίνουμε όμως ότι ανάλογη «λίστα» καταρτίζει και ο Άρης Σπηλιωτόπουλος. Ο πόλεμος μόλις άρχισε.


Ο «καραμανλικός» Προκόπης Παυλόπουλος στηρίζει ατύπως Νικήτα Κακλαμάνη.


Αποστάσεις από το ευρωψηφοδέλτιο και τη μάχη της ΝΔ επέλεξε να κρατήσει η Ντόρα Μπακογιάννη.


Αλλά και το Μαξίμου δεν πεθαίνει για την Ντόρα. Αφού, λένε, πως αν συγκεντρώσει πολλούς σταυρούς θα αναδειχτεί εκ νέου ως πόλος διεκδίκησης της αρχηγίας στη ΝΔ!


Σχόλιο βουλευτή ΝΔ: «Ξέπεσε η κόντρα Άδωνι-ΠΑΣΟΚ. Από τη διαφωνία για τα 25 ευρώ για εισαγωγή στα νοσοκομεία πήγαμε στη διαφωνία των 5 ευρώ για επίσκεψη σε γιατρό».


Νέα ήθη στον Περισσό. Ο «κόκκινος» γραμματέας του ΚΚΕ Δημ. Κουτσούμπας επισκέφθηκε τον «κόκκινο Πάνο» στο Υπουργείο Πολιτισμού. Πιο... κόκκινα δεν γίνεται.


Πάντως ο νέος γραμματέας του ΚΚΕ ακολουθεί κατά γράμμα τα επικοινωνιακά μαθήματα που εσχάτως λαμβάνει...


Δεν συμφωνεί ο Ευκ. Τσακαλώτος με τις θέσεις για φόρο 45% στα εισοδήματα άνω των 50.000 ευρώ. Το μελετάμε, είπε, «αδειάζοντας» συντρόφους του που εμφανίζουν «κλειδωμένα» τα ποσοστά. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ