- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Βαρουφάκης: Σεσημασμένος συκοφάντης ο Καμμένος
Απάντηση στον ισχυρισμό του πρώην υπουργού Άμυνας για συμφωνίας περί Grexit έναντι 80 δισ. ευρώ
Κόντρα Βαρουφάκη – Καμμένου για τη διαπραγμάτευση του 2015.
Δεν άφησε να περάσουν πολλές ώρες από τις δηλώσεις του πρώην εταίρου του Πάνου Καμμένου και ο Γιάνης Βαρουφάκης απάντησε στους ισχυρισμούς του, αποκαλώντας τον «σεσημασμένο συκοφάντη».
Συγκεκριμένα, μιλώντας σήμερα στον ραδιοφωνικό σταθμό Real, ο πρώην υπουργός Οικονομικών κατηγόρησε τον πρώην υπουργό Εθνικής Άμυνας ότι λέει «συνειδητά ψέματα»: «Ξέρετε ότι ποτέ δεν αρνούμαι να μιλάω για το 2015. Παραδέχομαι λάθη που έχω κάνει αλλά παράλληλα είμαι περήφανος για την στάση μου τότε που τα έβαλα τόσο με την Τρόικα και τους "ευρωλάγνους", όσο και με τους "δραχμιστές". Αποτέλεσμα αυτού ήταν από την 5η Ιουλίου του 2015 να είμαι στο στόχαστρο τόσο της Τρόικας και των φιλοτροϊκανών όσο και των "δραχμιστών". Όμως, σήμερα θα μου επιτρέψετε να μην ασχοληθώ με σεσημασμένο συκοφάντη που λέει συνειδητά ψέματα, και τον οποίο ο ελληνικός λαός έθεσε εκτός Βουλής» δήλωσε ο γραμματέας του ΜέΡΑ25.
«Σεσημασμένος συκοφάντης ο κ. Καμμένος, θα μου επιτρέψετε να μην ξανασχοληθώ με τον κύριο. Ό,τι είχα να πω το έχω γράψει. Δεν κάνω αγωγή σε κανέναν. Δεν θα κάνω ποτέ αγωγή σε κανέναν. Ξέρετε με όλες τις συκοφαντίες που έχω υποστεί τα τελευταία χρόνια δεν θα έκανα τίποτε άλλο. Επίσης, δεν πιστεύω στον δικαστικό δρόμο προς τον σοσιαλισμό που λέγαμε [...] Όλες αυτές οι συκοφαντίες με κάνουν πιο δυνατό και να ξέρετε ότι η αλήθεια πάντοτε, πάντοτε λάμπει».
Υπενθυμίζεται ότι ο Πάνος Καμμένος δήλωσε χτες στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Ενώπιος Ενωπίω»: «Ο Βαρουφάκης είχε συμφωνήσει με τον Σόιμπλε να πάρουμε 80 δισ. και να φύγουμε από την ευρωζώνη. Στις ταινίες μόνο ήθελε ο Βαρουφάκης να παραμείνουμε στην Ευρωζώνη. Ακολουθούσε τη γραμμή Σόιμπλε. Αυτό που εσείς λέτε μνημόνιο ήταν η συμφωνία που έσωζε την Ελλάδα. Ήταν η ύστατη συμφωνία και ευτυχώς την πετύχαμε με τη βοήθεια των Αμερικανών και την εμπλοκή των Γάλλων
«Μετά από αυτό, είπαμε με τον Τσίπρα πως πρέπει να λάβουμε νέα λαϊκή εντολή και πήγαμε σε εκλογές. Εκεί ο λαός αποφάσισε να μας επιτρέψει να συνεχίσουμε να κυβερνούμε» πρόσθεσε.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Φέτος καταγράφεται πτώση στην πληρότητα των ξενοδοχείων
Οι παθογένειες της χώρας με ιστορίες, γεγονότα και στοιχεία
Η Ε.Ε. εδώ και πολύ καιρό λειτουργεί με τρόπο που καθιστά εξαιρετικά δύσκολη -αν όχι αδύνατη- τη λήψη κρίσιμων αποφάσεων και την ταχύτατη εφαρμογή τους στη ζωή
Ο πρώτος καφές της ημέρας, οι συναντήσεις και ο παλμός της αγοράς της πόλης
Συζητήθηκαν οι δράσεις της «Διογένης ΜΚΟ - Σχεδία», που επικεντρώνονται στην υποστήριξη των αστέγων
Ο Κωστής Χατζηδάκης παρουσίασε τα πιο σημαντικά επιτεύγματα της κυβέρνησης που έγιναν πράξη φέτος
Τι αναφέρει η βουλευτής της ΝΔ σε δήλωσή της
Σε εξέλιξη πρόγραμμα 500.000 ωφελούμενων για αναβάθμιση δεξιοτήτων και επανακατάρτιση
Η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας μιλάει για τις δυσκολίες αλλά και την πρόοδο της κοινωνικής πολιτικής
Τα λάθη και η πελατειακή νοοτροπία είδαμε πού μας οδήγησαν. Οι επιλογές που γίνονται σήμερα θα καθορίσουν αν θα αφήσουμε οριστικά πίσω μας την κρίση ή αν θα ξαναμπούμε στον φαύλο κύκλο.
Τι προβλέπεται για την κύρια σύνταξη και τη προσωπική διαφορά
Το μήνυμα προς τους αγρότες - Τι λέει για τους οδικούς αποκλεισμούς
Τι θα παρέχει στους δικαιούχους
«Με ευθύνη της κυβέρνησης, έχουν χαθεί πόροι δισεκατομμυρίων για τον πρωτογενή τομέα», σημείωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
«Η Αθήνα δεν αντέχει άλλες χαμένες χρονιές» σημειώνει η «Αθήνα Ψηλά»
Στόχος η πλήρης εξόφληση των διακρατικών δανείων του Μνημονίου έως το 2031
Οι ημερομηνίες πληρωμής των τριών δόσεων
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.