Πολιτικη & Οικονομια

Βορίδης για βασιλόπιτα €12.000: Ανακαλώ την απόφαση -Θα πληρώσω εγώ

Από αποζημίωση που έλαβε από τον Καμμένο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
voridis5
Μάκης Βορίδης © EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

«Θα ανακαλέσω την απόφασή μου και η εκδήλωση θα γίνει και θα την πληρώσω εγώ», είπε για την κοπή πίτας ο Μάκης Βορίδης.

Ανακαλεί την απόφαση για την εκδήλωση των 12.000 ευρώ για την κοπή πίτας στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ο Μάκης Βορίδης δηλώνοντας παράλληλα ότι θα πληρώσει ο ίδιος το κόστος.

Η εκδήλωση κοπής πίτας γίνεται για τους εργαζόμενους του υπουργείου και τις οικογένειές τους και στάθηκε αφορμή για να ξεκινήσει μία πολιτική αντιπαράθεση η οποία συνεχίστηκε και σήμερα στο Οpen TV όπου ήταν καλεσμένοι ο Μάκης Βορίδης και ο Κώστας Ζαχαριάδης.

Ο Μάκης Βορίδης, εξήγησε ότι «υπάρχει ο κωδικός για αυτή τη δαπάνη» ύστερα κι από πιέσεις του Κώστα Ζαχαριάδη, είπε ότι «εγώ λοιπόν θα κάνω το εξής: Θα ανακαλέσω την απόφασή μου και η εκδήλωση θα γίνει και θα την πληρώσω εγώ, για να είμαστε συνεννοημένοι».

Και συνεχίζοντας τόνισε: «Κι επειδή δεν είμαι πλούσιος για να τα βγάλω εύκολα τα λεφτά θα τα πάρω από την αποζημίωση που μου έδωσε ο συγκυβερνήτης του κύριου Ζαχαριάδη, ο κύριος Καμμένος για προσβολή προσωπικότητας. Μου είχε δώσει 40.000€. Από τα 40.000 της αποζημίωσης του συγκυβερνήτη θα κάνω την εκδήλωση για τους εργαζομένους».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ