Καβγάς Τζήμερου με Πρωτούλη στο Περιφερειακό Συμβούλιο (video)
«Είσαι άνεργος» - «Είσαι ναζί με κοστούμι»
«Είσαι άνεργος» - «Είσαι ναζί με κοστούμι». Άγριος καβγάς Τζήμερου με Πρωτούλη στο Περιφερειακό Συμβούλιο.
Ένας ακόμη άγριος καβγάς σημειώθηκε στο Περιφερειακό Συμβούλιο μεταξύ του Θάνου Τζήμερου και του επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Γιάννη Πρωτούλη, με τον πρώτο να ζητεί την παρέμβαση της Αστυνομίας και τους συμβούλους να αντιδρούν.
Η ένταση δημιουργήθηκε, όταν στη συζήτηση για το θέμα της παράτασης του ωραρίου των καταστημάτων στο Αιγάλεω, ο Θάνος Τζήμερος κατηγόρησε τον κ. Πρωτούλη ως «άνεργο που υπερασπίζεται τα δικαιώματα των εργαζόμενων» και «εκπρόσωπο κόμματος που θέλει να φέρει στην Ελλάδα τη δικτατορία και τον εμφύλιο».
Στην επίθεση Τζημερου απάντησε ο Πρωτούλης, χαρακτηρίζοντάς τον «ξεφτίλα», «επαγγελματία ρουφιάνο» και «Ναζί με κοστούμι».
Παρά τις προσπάθειες να ηρεμήσουν τα πνεύματα αυτό δεν κατέστη εφικτό και ο κ. Πρωτούλης κινούμενος κατά του Θάνου Τζήμερου έχυσε ένα φλυτζάνι με καφέ που ο δεύτερος είχε μπροστά του με αποτέλεσμα αυτό να πέσει πάνω στο κοστούμι του κ. Τζήμερου. Έτσι, ο κ. Τζήμερος κάλεσε την αστυνομία με τους παρευρισκόμενους να προσπαθούν να εξηγήσουν στους αστυνομικούς τι ακριβώς έχει γίνει και παράλληλα να προσπαθούν να πείσουν τον Θάνο Τζήμερο να μην υποβάλει μήνυση εναντίον του κ. Πρωτούλη, καθώς αυτό συνεπαγόταν τη σύλληψή του στο πλαίσιο του αυτοφώρου.
Ο κ. Τζήμερος επέμενε να γίνει η σύλληψη, ενώ οι αστυνομικοί έλεγαν ότι δεν μπορούσαν να παρακάμψουν το αίτημα του, αλλά στο τέλος πήραν εντολή να αποχωρήσουν. Ο κ. Τζήμερος ζήτησε εξηγήσεις και πήρε την απάντηση ότι στη συνεδρίαση θα πάει ανώτερος αξιωματικός.
Μάλιστα, ο κ. Τζήμερος ανέβασε στον λογαριασμό της Δημιουργίας Ξανά το απόσπασμα που ο κ. Πρωτούλης του πετά το φλιτζάνι με τον καφέ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Για τις τελευταίες εξελίξεις στο Ιράν και τη Μέση Ανατολή
Οι ανακοινώσεις των κομμάτων και το μήνυμα του πρωθυπουργού
«100% τηλεδιοίκηση το καλοκαίρι του 2026»
«Συνεχίζω τις επαφές με ηγέτες της περιοχής» τονίζει ο πρωθυπουργός
Αντίστροφη μέτρηση για αυξήσεις σε επιδόματα και κλαδικούς μισθούς
Σε μια δημοκρατία η εναλλαγή επιτυγχάνεται όταν πείθεις ότι μπορείς να κυβερνήσεις καλύτερα. Μέχρι στιγμής, ο καταγγελτικός λόγος, όσο έντονος κι αν είναι, δεν καταφέρνει αυτό το άλμα.
H Ελλάδα βρίσκεται σε πλήρη συντονισμό με συμμάχους και εταίρους σύμφωνα με τον υπουργό
Νίκος Χαρδαλιάς: «Δεν σταματάμε, η προστασία της δημόσιας υγείας δεν είναι διαπραγματεύσιμη»
Το ελληνικό πανεπιστήμιο ως Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου παραμένει δέσμιο του κράτους μαζί με όλη τη συμπαρομαρτούσα γραφειοκρατία
«Καλούμε τους Έλληνες πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί» αναφέρει το Υπουργείο
«Να σταματήσουν αυτά τα άθλια ‘τηλεδικαστήρια'», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη
«Υποδεχόμαστε τη θλιβερή επέτειο δείχνοντας τον σεβασμό που της αρμόζει», σημειώνει ο πρωθυπουργός
Η δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας για τα τρία χρόνια από το δυστύχημα
Kαταβάλλονται 73 εκατ. ευρώ σε 87.640 δικαιούχους – Αναλυτικά όλα τα ποσά
Οι τομείς που μπορούν να καθορίσουν το παραγωγικό μέλλον της χώρας
Καλεί τους Έλληνες πολίτες να κάνουν μόνο τις απολύτως απαραίτητες μετακινήσεις
Η δημοσιογράφος καταγγέλλει στοχοποίηση μετά από άρθρα κριτικής και αναφορές στη Χαμάς
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.