- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Βουδούρης: «Δεν έχω προσχωρήσει στον ΣΥΡΙΖΑ»
Δήλωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής, πρώην ΠΑΣΟΚ, πρώην ΔΗΜΑΡ
«Δεν είμαι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν έχω προσχωρήσει στον ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Οδυσσέας Βουδούρης μιλώντας για την υποψηφιότητά του στην περιφέρεια Πελοποννήσου, την οποία στηρίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Κατά τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ το Σαββατοκύριακο η πλευρά Λαφαζάνη διαφώνησε με την υποψηφιότητα Βουδούρη, επειδή ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ είχε ψηφίσει το μνημόνιο.
«Είναι πολύ λογικό φίλοι από τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο κ. Λαφαζάνης, να μη συμφωνούν με θέσεις που πήρα, όπως και εγώ αντίστροφα διαφωνώ με πάρα πολλά πράγματα που έχουν ειπωθεί από τον κ. Λαφαζάνη και άλλους πριν από τις εκλογές του 2012», είπε ο κ. Βουδούρης και πρόσθεσε: «Το 2010 ανακαλύψαμε ότι η ΝΔ κληροδότησε στην Ελλάδα ένα πρωτογενές έλλειμμα 24 δισ. ευρώ. Υπήρχε περίπτωση να βγούμε από αυτήν την κατάσταση χωρίς να γίνει δημοσιονομική προσαρμογή; Δεν υπήρχε περίπτωση». «Δεν είμαι υπόλογος ούτε ζητώ από τον οποιονδήποτε άλλο να απολογηθεί για τις θέσεις που είχε στο παρελθόν. Υποστηρίζω ότι έπρεπε να ληφθούν μέτρα δημοσιονομικής προσαρμογής και έπρεπε ταυτόχρονα να γίνουν μεταρρυθμίσεις, οι οποίες δυστυχώς δεν έγιναν και όταν το υποστήριξα διαγράφηκα και συνεχίζω να είμαι απολύτως συνεπείς στις θέσεις που είχα από το 2009», κατέληξε.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με αφορμή τις δηλώσεις του στελέχους Γιώργου Παππά
Η νέα πτέρυγα έχει και σημαντικό ερευνητικό ρόλο
Διευκρινίσεις με αφορμή το περιεχόμενο των βιβλίων νέου Μητρώου
Από το «Χρονοκαταφύγιο» του Γκοσποντίνοφ στη ρητορική Τσίπρα και Σαμαρά
Οι τρεις βασικοί πυλώνες του οικονομικού προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας
«Στις φοιτήτριες και τους φοιτητές μας από όλη την Ελλάδα αξίζει το καλύτερο», δήλωσε η υπουργός Παιδείας
«Ένα πρωτοποριακό έργο το οποίο ανοίγει τον δήμο και την κοινωνία στην καθημερινότητα όλων των οικογενειών», τόνισε η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας
Οι Κινητές Ομάδες Υγείας, θα βρίσκονται στην ιχθυόσκαλα κάθε μήνα
Οι τελευταίες πληροφορίες για το πακέτο
Μερικά παραδείγματα ενδεικτικά της αρπακόλλας που σε τίποτα δεν διαφέρει από την αρπακόλλα του 2011, του 2012, του 2013, του 2014, του 2015, του 2016, του 2017
Τι ισχύει για τα κριτήρια
«Άλλα είπε στην ομιλία του, άλλα λέει το πρόγραμμα της ΕΛ.Α.Σ.», τονίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Συνάντηση του Περιφερειάρχη με τον εκτελεστικό αντιδήμαρχο του δήμου Πεκίνου, Xia Linmao
Ο δήμαρχος παρουσίασε το όραμα για την οικονομική ανασύνταξη της πόλης στο Metropolitan Summit
Mήνυμα εκλογικής αντεπίθεσης από την Κρήτη
Από στρατηγός, τέταρτη πολιτική δύναμη της Ιταλίας
H δήλωση του πρωθυπουργού μετά τη συνάντηση του Αντόνιο Κόστα
Ιδιαίτερη αναφορά στο ενδεχόμενο επαναφοράς 13ου μισθού στο Δημόσιο
«Στις 3 Σεπτεμβρίου του 1974, σε μια Ελλάδα που μόλις έβγαινε από τη δικτατορία, ιδρύθηκε το ΠΑΣΟΚ με τέσσερις μεγάλες αρχές»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.