- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Πολυτεχνείο: Αντιπροσωπείες του ΚΚΕ και της ΚΝΕ κατέθεσαν στεφάνια
«Ο αγώνας θα δυναμώσει απέναντι και στην κρατική καταστολή»
Αντιπροσωπείες του ΚΚΕ και της ΚΝΕ κατέθεσαν στεφάνια στο Πολυτεχνείο. «Ο αγώνας θα δυναμώσει απέναντι και στην κρατική καταστολή».
«Τα μηνύματα του Πολυτεχνείου είναι επίκαιρα και σήμερα, στον αγώνα ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της φτώχειας, της ανεργίας, της υποβάθμισης της παιδείας, ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς των Αμερικανών, του ΝΑΤΟ, της ΕΕ στην περιοχή, ενάντια στην τρομοκρατία, την αστυνομική βία, τον κρατικό αυταρχισμό και την καταστολή. Συνεχίζουμε στα μηνύματα που δίνουν οι αγωνιστές του Πολυτεχνείου, η εξέγερση του Πολυτεχνείου, πιο δυναμικά, πιο μαζικά, με αισιοδοξία, για την τελική νίκη του λαού και της νεολαίας», δήλωσε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας μετά την κατάθεση στεφάνου στον χώρο του Πολυτεχνείου.
«Το πλήθος του κόσμου, που συρρέει απ' την πρώτη ημέρα του αγωνιστικού εορτασμού, εδώ στο Πολυτεχνείο, ιδιαίτερα της νεολαίας, των φοιτητών, των μαθητών, των νέων εργαζομένων, σε συνδυασμό με το ότι στις πύλες ξαναγράφονται τα συνθήματα "Έξω οι ΗΠΑ, έξω το ΝΑΤΟ", ξανακούγεται από τα μεγάφωνα το "Ψωμί - Παιδεία - Ελευθερία", είναι η καλύτερη απάντηση ότι ο αγώνας θα δυναμώσει απέναντι και στην κρατική καταστολή, που πάντα, διαχρονικά, απ' όλες τις κυβερνήσεις, πάει χέρι - χέρι με το χτύπημα των δικαιωμάτων του λαού και της νεολαίας», δήλωσε, επίσης, μετά την κατάθεση στεφάνου στον χώρο του Πολυτεχνείου, ο Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ, Νίκος Αμπατιέλος.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ολόκληρη η ομιλία του - Η κρίση θεσμών και η ανάγκη νέου κοινωνικού συμβολαίου
Η ερώτηση – έκπληξη που τράβηξε το ενδιαφέρον σε νέα δημοσκόπηση
«Η γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζεται πλήρως» σημείωσε ο πρώην διευθυντής της εφημερίδας
Προβάδισμα ενός κόμματος Καρυστιανού σε σχέση με τον Τσίπρα
Οι κυβερνήσεις είχαν κάθε λόγο να μετατρέψουν τους αγρότες σε δημόσιους υπάλληλους και οι αγρότες στην πλειονότητά τους δέχθηκαν πρόθυμα αυτόν τον ρόλο
Οι δείκτες προόδου που παρουσίασε η υπουργός Εργασίας
Τι προβλέπουν οι νέες ρυθμίσεις
«Η πρόοδος της χώρας μας αναγνωρίζεται διεθνώς», τόνισε ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης
Ποιες επιπτώσεις υπάρχουν αν δεν καταβληθούν εμπρόθεσμα;
Όσα είπε ο πρώην πρωθυπουργός στη χθεσινή του ομιλία σε εκδήλωση
Η πρόταση της παράταξης «Αθήνα Ψηλά»
Χαρακτήρισε τον συνδυασμό «ανησυχητικό κοκτέιλ»
Με ανατροπή του αποτελέσματος του πρώτου γύρου
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά
Έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στους στενούς δεσμούς Ελλάδας και ΗΠΑ που ενισχύονται ολοένα και περισσότερο
Πολύ σημαντικό έργο χαρακτήρισε την επέκταση του Μετρό προς την Γλυφάδα
«Είμαι διαθέσιμος για διάλογο», δηλώνει ο Υπουργός
Τα καλά νέα αφορούν κυρίως τη νότια Ευρώπη
O βουλευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ μιλάει για όλα στο νέο podcast της ATHENS VOICE
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.