- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μπακογιάννη: «Ουτοπία» ο ΒΟΚ χωρίς διόδια
Έργο προτεραιότητας ένας σύγχρονος και ασφαλής αυτοκινητόδρομος για την Κρήτη
Βόρειος Οδικός Άξονας χωρίς διόδια δεν μπορεί να γίνει, δήλωσε απόψε η Ντόρα Μπακογιάννη στην Κρήτη.
Την άποψη ότι Βόρειος Οδικός Άξονας Κρήτης δεν μπορεί να γίνει χωρίς διόδια , διατύπωσε απόψε από τα Χανιά η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη, αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε με τον αντιπεριφερειάρχη Νίκο Καλογερή.
Όπως χαρακτηριστικά τόνισε απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, «εγώ έχω πει από την αρχή, από την προεκλογική περίοδο, και θα το θυμάστε όλοι σας, ότι ένα τέτοιο έργο δεν μπορεί να γίνει χωρίς διόδια. Γιατί θέλουμε το έργο να γίνει. Άρα, το να υπάρξει η θέση, η οποία κατά την άποψή μου είναι ακραία λαϊκίστικη, ότι ένα τέτοιο έργο, αυτού του μεγέθους, μπορεί να υπάρξει χωρίς διόδια, είναι μία ουτοπία».
Όπως ακόμα ανέφερε , «συζητήσαμε με τον αντιπεριφερειάρχη ορισμένες ιδέες για το τι θα μπορεί να γίνει για τους ανθρώπους που χρησιμοποιούν καθημερινά αυτό τον δρόμο και πώς θα δοθούν λύσεις ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες αυτών των ανθρώπων. Θα συζητηθεί και θα κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να μπορέσουν να διευκολυνθούν κυρίως οι μόνιμοι κάτοικοι, οι οποίοι χρησιμοποιούν τον δρόμο αυτόν καθημερινά ή πολλές φορές την ημέρα. Αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα. Αλλά επί της αρχής ο ΒΟΑΚ θα έχει διόδια, διότι αν μπούμε σε άλλη λογική τα δισέγγονά μας δεν θα έχουν δρόμο για να μπορούν να πάνε με ασφάλεια από τα Χανιά στο Ηράκλειο ή στον Άγιο Νικόλαο».
Κληθείσα τέλος να σχολιάσει την ανακοίνωση των τεσσάρων Νομαρχιακών Επιτροπών Κρήτης του ΣΥΡΙΖΑ για τον Βόρειο Οδικό Άξονα , η κα Μπακογιάννη δήλωσε : «Διάβασα την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ. Σκέφθηκα πολύ εάν θα πρέπει κάποιος να απαντήσει ή όχι. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί. Και καλά θα κάνουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να συνειδητοποιήσουν ότι η εποχή της κοροϊδίας και της επικοινωνιακής πολιτικής τελείωσε οριστικά με τις εκλογές. Από δω και πέρα, αυτά τα οποία θα λέμε θα είναι εφαρμόσιμα, υλοποιήσιμα με χρονοδιάγραμμα και με χρήματα. Διότι δυστυχώς αυτό που ο κ. Σπίρτζης έκανε στον ΒΟΑΚ ήταν μία απόλυτη κοροϊδία του κρητικού λαού. Εμείς δεν θα ακολουθήσουμε αυτή την τακτική και είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε και θα παρουσιάσουμε ακριβώς τι παρέλαβε η νέα ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών από την παλαιά».
Η κ. Μπακογιάννη επανέλαβε ότι η δημιουργία ενός σύγχρονου και ασφαλούς αυτοκινητόδρομου στην Κρήτη αποτελεί έργο πρώτης προτεραιότητας για την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Περίπου 700.000 σπίτια παραμένουν κλειστά και μια αγορά που μοιάζει να λειτουργεί στον αυτόματο πιλότο
Στις 10 Ιουνίου η συνεδρίαση εκλογής
«Συνεχίζω να παλεύω για όσα πιστεύω» δηλώνει ο βουλευτής της ΝΔ
Αναδιαμορφώνεται η πολιτική σκηνή μετά την εμφάνιση των δύο νέων κομμάτων
«Η κυβέρνηση δεν συζητάει αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης», διαβεβαίωσε η υπουργός
Τα δρομολόγια έχουν ανασταλεί εδώ και μήνες
Η Ανεξάρτητη Αρχή ξεπέρασε τους ετήσιους στόχους της για τρίτη συνεχή χρονιά - Περισσότερες από 19.000 κυρώσεις
Στόχος οι 3.000 οδηγοί έως το τέλος του 2026
Στ. Παπασταύρου: «Μειώνουμε τον αόρατο φόρο της πολυνομίας»
Τη σημασία της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται στο ίδρυμα, εξήρε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Με σύστημα tracking τύπου courier, η νέα ψηφιακή υπηρεσία βάζει τέλος στη γραφειοκρατική ταλαιπωρία
«Ο Πολιτισμός αποτελεί το βαθύτερο και πιο ανθεκτικό πεδίο επικοινωνίας μεταξύ των κοινωνιών μας», δήλωσε η υπουργός
«Το Ιπποκράτειο είναι η πρώτη αιχμή του ΕΣΥ στη Β. Ελλάδα», δήλωσε ο υπουργός Υγείας
Το νομοσχέδιο αντιμετωπίζει τη μετανάστευση με κανόνες, διακρίνοντας όσους δικαιούνται προστασία από όσους όχι
«Η ΑΙ δεν έχει αξίες. Δεν έχει κοινωνική συνείδηση. Δεν έχει αίσθηση δικαιοσύνης», τόνισε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος
Τι είπε για τον Αλέξη Τσίπρα και τις «συνιστώσες»
«Η Ελλάδα προστάτεψε τον εναέριο χώρο της Βουλγαρίας σε ενδεχόμενες απειλές από Ανατολάς», δήλωσε ο πρωθυπουργός
«Θέλω να βοηθήσω στη δημιουργία ενός συνεκτικού προγραμματικού οράματος για μια Ελλάδα πιο δίκαιη και πιο πράσινη» δήλωσε ο πρώην ευρωβουλευτής
«Δεν κάνεις συμπαράταξη με τον εαυτό σου» δήλωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.