Πολιτικη & Οικονομια

Θαύμα! Το πρόσωπο του Αντρέα εμφανίστηκε στην κρέπα της Φώφης!

«Ο ιδρυτής μας απαντά στους αμφισβητίες», ισχυρίζεται η ίδια

41548-94159.jpg
Νίκος Ζαχαριάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
fofi_krepa.jpg

Ο Νίκος Ζαχαριάδης σχολιάζει και σατιρίζει την επικαιρότητα μέχρι τέλους.

Ένα γεγονός που αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στα εσωκομματικά του Κινήματος Αλλαγής, κατέγραψε χθες ο φωτογραφικός φακός στη Λάρισα, κατά τη διάρκεια του εορτασμού για τα 45 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ.

Συγκεκριμένα, ενώ η πρόεδρος του Κινήματος, Φώφη Γεννηματά, έκανε την καθιερωμένη της βόλτα ανάμεσα στα τραπέζια και δοκίμαζε τις σπεσιαλιτέ που της πρόσφεραν τοπικοί πασοκικοί φορείς, το πρόσωπο του Ανδρέα Παπανδρέου, εμφανίστηκε πεντακάθαρα επάνω σε μια κρέπα!

Το γεγονός επισημάνθηκε αμέσως από τους συνεργάτες της προέδρου του ΠΑΣΟΚ η οποία, σοκαρισμένη, απέφυγε την τελευταία στιγμή να δαγκώσει το ευλογημένο έδεσμα, το ακούμπησε με προσοχή σε ένα πιάτο και έκανε τρείς φορές τον σταυρό της σε ένδειξη ευλάβειας.

Σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα οι περισσότεροι από τους παρευρισκόμενους σχημάτησαν ένα κλοιό γύρω από τον Αντρέα-κρέπα, άλλοι γονάτισαν και άρχισαν να προσεύχονται, πολλοί προσπαθούσαν να τον αγγίξουν για να πάρουν την ευλογία του ανώ δεν έλειψαν και κάποιοι που του ζητούσαν να στείλει ξανά κάποια Μεσογειακά Ολοκληρωμένα Προγράμματα, όπως τότε…

Εντύπωση τέλος προκάλεσε η στάση του Παύλου Γερουλάνου ο οποίος διαμαρτυρήθηκε λέγοντας ότι κανονικά η συγκεκριμένη κρέπα προορίζοταν για αυτόν και ότι η Φώφη Γεννηματά του πήρε τη σειρά, ενώ ο Νίκος Ανδρουλάκης επιφυλάχθηκε να τοποθετηθεί και τόνισε ότι η κρέπα πρέπει πρώτα να εξεταστεί από τα αρμόδια όργανα παπανδρεϊκής πιστοποίησης και στη συνέχεια θα πάρει θέση και ο ίδιος.


(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ