Πολιτικη & Οικονομια

Επένδυση στο Ελληνικό: Συνάντηση Μητσοτάκη - Λάτση στο Μαξίμου

Στόχος της κυβέρνησης είναι η επένδυση στο Ελληνικό να προχωρήσει μέσα στο 2019

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
mitsotakis
Κυριάκος Μητσοτάκης © INTIME NEWS/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Νέα σύσκεψη για το Ελληνικό στο Μέγαρο Μαξίμου. Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση και με τον Σπύρο Λάτση.

Σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου για την επένδυση στο Ελληνικό αναμένεται να πραγματοποιηθεί εντός της ημέρας, υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, συσκέψεις για το θέμα του Ελληνικού πραγματοποιήθηκαν χθες με στελέχη του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων ενώ πτυχές του, συζητήθηκαν σήμερα και κατά την επίσκεψη του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στο Υπουργείο Τουρισμού. Για το ίδιο θέμα, στις 12.00 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον κ. Σπύρο Λάτση στο Μέγαρο Μαξίμου.

Άλλωστε όπως έχει αναφέρει ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, στόχος της κυβέρνησης είναι η επένδυση στο Ελληνικό να προχωρήσει μέσα στο 2019.

«Η επένδυση στο Ελληνικό είναι ένα μεγάλο στοίχημα. Πιστεύω ότι μέχρι τέλος του χρόνου θα έχουν μπει οι μπουλντόζες. Αυτός είναι ο στόχος μου. Κινούμαστε με μεγάλη ταχύτητα. Έχουμε εντολή από τον πρωθυπουργό να παρεμβαίνουμε σε όλα τα επίπεδα της διοικήσεως για να πάμε γρηγορότερα» είχε δηλώσει πρόσφατα ο κ. Γεωργιάδης. Όσον αφορά την επιτάχυνση των διαδικασιών στο Ελληνικό, όπως έχει ανακοινώσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, υπάρχει χρονοδιάγραμμα για την έκδοση των τριών Κοινών Υπουργικών Αποφάσεων έως τις 10 Αυγούστου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ