Καθημερινή: Τι βρήκε ο Μητσοτάκης στο Μέγαρο Μαξίμου
Αντιμέτωπος με κλειδωμένες πόρτες και τσιγαρίλα ο νέος πρωθυπουργός
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν αναγκασμένος να αντιμετωπίσει ένα Μέγαρο Μαξίμου «ποτισμένο» στη μυρωδιά του τσιγάρου, σύμφωνα με την Καθημερινή.
Αντιμέτωπος με κλειδωμένες πόρτες και «τσιγαρίλα» βρέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μόλις παρέλαβε τα κλειδιά του Μαξίμου από τον απερχόμενο πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, σύμφωνα με τη στήλη «Το Κονκλάβιο» της Καθημερινής.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα, για άγνωστο λόγο οι πόρτες των γραφείων στο Μέγαρο Μαξίμου ήταν κλειδωμένες και χρειάστηκε να κληθεί ειδικός κλειδοκράτορας για να ανοίξουν τα γραφεία.
Ο νέος πρωθυπουργός ήταν αναγκασμένος να αντιμετωπίσει ένα Μέγαρο Μαξίμου «ποτισμένο» στη μυρωδιά του τσιγάρου. «Μπίχλα από τσιγάρο» ήταν η έκφραση του ανθρώπου που έκανε την αποκάλυψη στην Καθημερινή.
Σημειώνεται πάντως ότι πέρα από το γεγονός ότι το κάπνισμα απαγορεύεται σε κλειστούς χώρους, όπως το Μαξίμου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι φανατικός αντικαπνιστής και πολλές φορές έχει εκφράσει δημόσια την πρόθεσή του να εφαρμοστεί παντού και αυστηρά ο αντικαπνιστικός νόμος.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες πάντως, η έδρα της νέας κυβέρνησης θα «μετακομίσει» από το Μαξίμου στο κτήριο όπου παλιότερα στεγαζόταν το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης στη Βασιλίσσης Σοφίας και το Μέγαρο Μαξίμου θα γίνονται μόνο οι συναντήσεις του πρωθυπουργού με ξένους ηγέτες.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποιες επιπτώσεις υπάρχουν αν δεν καταβληθούν εμπρόθεσμα;
Όσα είπε ο πρώην πρωθυπουργός στη χθεσινή του ομιλία σε εκδήλωση
Η πρόταση της παράταξης «Αθήνα Ψηλά»
Χαρακτήρισε τον συνδυασμό «ανησυχητικό κοκτέιλ»
Με ανατροπή του αποτελέσματος του πρώτου γύρου
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά
Έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στους στενούς δεσμούς Ελλάδας και ΗΠΑ που ενισχύονται ολοένα και περισσότερο
Πολύ σημαντικό έργο χαρακτήρισε την επέκταση του Μετρό προς την Γλυφάδα
«Είμαι διαθέσιμος για διάλογο», δηλώνει ο Υπουργός
Τα καλά νέα αφορούν κυρίως τη νότια Ευρώπη
O βουλευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ μιλάει για όλα στο νέο podcast της ATHENS VOICE
Το βιβλίο αναφέρεται στην επιτυχία έξι μικρών κρατών
Ο ναός βρίσκεται εντός της ζώνης προστασίας του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης
«Η υγεία του πρωτογενούς τομέα είναι κάτι το οποίο πρέπει να μας απασχολεί όλους» σημείωσε ο πρωθυπουργός
Αναλυτικά το ωράριο μέχρι το τέλος του έτους
Πώς υπολογίζεται το ποσό
Ποιοι είναι οι πέντε τρόποι πληρωμής
Τι δήλωσε σε συνέντευξή του
Πάνω από 1.500 Έλληνες από ΗΠΑ και Καναδά βολιδοσκόπησαν τη δυνατότητα επιστροφής τους
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.