Τσακαλώτος: Είναι μια μεγάλη νίκη της ΝΔ
Παραδοχή ήττας και ανάμεικτα συναισθήματα
«Ανάμεικτα συναισθήματα, από την μία είναι μια μεγάλη νίκη της ΝΔ, αλλά από την άλλη νιώθω περήφανος για πάρα πολλά πράγματα», δήλωσε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.
Ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος παραδέχθηκε την ήττα του κόμματος του μετά τις εκτιμήσεις του exit poll και σχολίασε ότι η νίκη της ΝΔ είναι μεγάλη.
«Ανάμεικτα συναισθήματα, από την μία είναι μια μεγάλη νίκη της ΝΔ, αλλά από την άλλη νιώθω περήφανος για πάρα πολλά πράγματα» σημείωσε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος στην ΕΡΤ. Ο απερχόμενος υπουργός Οικονομικών εντούτοις σημείωσε: «Νιώθω περήφανος που ένας κόσμος της εργασίας, έχει εργασιακές σχέσεις διαφορετικές, αρχίζουν οι συλλογικές συμβάσεις, υπάρχει η αύξηση του κατώτατου μισθού».
«Θα επιστρέψουμε δριμύτεροι, σοφότεροι, με την τεχνογνωσία που έχουμε τώρα» είπε στη συνέχεια ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και απευθυνόμενος στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, με βάση το Exit Poll τόνισε: «Να ξέρει ο κόσμος που μας ψήφισε, ότι αυτό το ποσοστό είναι ότι πήρε ο Σάντσεθ στην Ισπανία. Ακριβώς το ίδιο ποσοστό. Πρέπει είναι περήφανοι αυτοί μας υποστήριξαν».
«Υποτιμήσαμε το μέγεθος του αντιΣΥΡΙΖΑ μετώπου που χτίστηκε. Το ΚΙΝΑΛ για κάθε μισή κουβέντα για τη ΝΔ, έλεγε δύο για τον ΣΥΡΙΖΑ» είπε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος για τους λόγους που οδηγήθηκε το κόμμα του στην ήττα. «Το ΚΙΝΑΛ βοήθησε τα μάλα τη ΝΔ, είχε μια στρατηγική ήττας του ΣΥΡΙΖΑ. Οταν τον επόμενο χρόνο ο λαϊκός κόσμος θα υποφέρει από τη ΝΔ, τότε να κοιτάνε το πρόσωπό τους στον καθρέφτη» είπε ο απερχόμενος υπουργός Οικονομικών μετά τα αποτελέσματα των exit poll.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι δύο μονομάχοι είναι ο Δημήτρης Αναστασόπουλος και ο Ανδρέας Κουτσόλαμπρος
Η ακτινογραφία της ελληνικής αγοράς
Ο ΣΥΡΙΖΑ αποστασιοποιείται από το δημοσίευμα - «Δεν αντιπροσωπεύει τις θέσεις μας»
Πληρωμές 1,2 δισ. ευρώ έως τέλος Δεκεμβρίου - Κάλεσμα για υπεύθυνες κινητοποιήσεις
Από 5,5 ευρώ σε 2,5 ευρώ ανά χιλιόμετρο με τα νέα ηλεκτρικά λεωφορεία
Η νέα πρέσβης των ΗΠΑ αναδεικνύει τον ρόλο της Ελλάδας ως ενεργειακό και τεχνολογικό κόμβο στη στρατηγική Τραμπ
Η Ελλάδα εξοφλεί πρόωρα δάνεια ύψους 5,29 δισ. ευρώ - Τα οφέλη στην οικονομία
Στο βίντεο παρελαύνουν φράσεις με παιχνιδιάρικη διάθεση
Ο πρωθυπουργός κάλεσε τους αγρότες σε συντεταγμένη εκπροσώπηση
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό για «Ιθάκη» και Μάτι
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος άνοιξε την πόρτα σε συνάντηση - Τόνισε ότι οι παραβατικές συμπεριφορές δεν θα γίνουν ανεκτές
Ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς σχολιάζει την εκδήλωση για την «Ιθάκη»
Ποιοι δικαιούνται το δώρο - Πώς υπολογίζεται και ποιες κυρώσεις προβλέπονται για τους εργοδότες
«Ζωτικής σημασίας για τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις η Βόρεια Ελλάδα» είπε η Αμερικανίδα πρέσβειρα
«Η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη και απαιτητική για τον αγροτικό κόσμο και αποτυπώνεται και στις κινητοποιήσεις»
«Η κατάληξη θα είναι το νησί της Καλυψώς με την ψευδαίσθηση της Ιθάκης»
Πολιτική Προστασία και υπηρεσίες σε 24ωρη επιφυλακή για την ασφάλεια των πολιτών
Τονίζει τη σημασία του διαλόγου με Τουρκία και Λιβύη - Ζητά «πατριωτικό ρεαλισμό»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.