- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Καταγγελία Κεφαλίδου για προεκλογικές τοποθετήσεις στο Υπουργείο Πολιτισμού
«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν βάζει μυαλό παρά τη συντριβή», το σχόλιο της
«Βολέματα ημετέρων 40 ημέρες πριν τις εκλογές» καταγγέλλει η Χαρά Κεφαλίδου σε ανακοίνωσή της.
Η Χαρά Κεφαλίδου, βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής στη Δράμα και υπεύθυνη του τομέα Πολιτισμού, εξαπολύει τα πυρά της κατά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ για τις προεκλογικές -όπως τις χαρακτηρίζει- τοποθετήσεις στο Υπουργείο Πολιτισμού. Μεταξύ άλλων κάνει λόγο για «βολέματα ημετέρων 40 ημέρες πριν τις εκλογές».
Αναλυτικά, η ανακοίνωση:
Μετά το Υπουργείο Δικαιοσύνης σειρά έχει το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού. Τα προεκλογικά βολέματα συνεχίζονται!
Πριν λίγες ημέρες το ΥΠΠΟΑ ανήρτησε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την κάλυψη θέσεων των επικεφαλής στα Γραφεία Φύλαξης - Πληροφόρησης. Πρόκειται για νέα γραφεία στις Εφορείες Αρχαιοτήτων. Μπήκαν στο ανανεωμένο Οργανόγραμμα του 2018. Μέχρι σήμερα δεν είχαν λειτουργήσει γιατί δεν είχαν ορισθεί τα κριτήρια επιλογής. Η ηγεσία του ΥΠΠΟΑ, αφού τα όρισε, άρον άρον και χωρίς καμία διαβούλευση, κομμένα και ραμμένα στο πλαίσιο της αντίληψης δημιουργίας του κομματικού κράτους αλά ΣΥΡΙΖΑ, τώρα προχωρά στην προκήρυξη των θέσεων. Ό,τι προλάβουν!
Η ίδια τακτική και στο Μουσείο της Ακρόπολης όπου τοποθετήθηκαν πριν μερικές ημέρες τρεις νέοι Διευθυντές. Βολέματα ημετέρων 40 ημέρες πριν τις εκλογές.
Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, μια κυβέρνηση υπό παραίτηση, συνεχίζει όπως ακριβώς ξεκίνησε! Τακτικές Μαυρογιαλούρου που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές. Καταστρατήγηση κάθε έννοιας δικαίου και ήθους. Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν πήρε κανένα μήνυμα! Δεν κατάλαβε τίποτα! Δεν έβαλε μυαλό παρά τη συντριβή!
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σπεύδουν δύο ελληνικές φρεγάτες στην Κύπρο
Παρακαλούνται οι πολίτες να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εξωτερικών
Το εθνικό πρόγραμμα υλοποιείται από το υπουργείο Υγείας σε συνεργασία με την UNICEF
Συνολικά 325 πλοία ελληνικών συμφερόντων βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή
Πιο «ψύχραιμη» αντίδραση στην Ευρώπη
H Περιφέρεια υλοποιεί σειρά έργων υποδομής που ωφελούν περισσότερους από 600.000 κατοίκους
Παπαστεργίου: Στρατηγική επένδυση εθνικής σημασίας
Θυσιάζονται τα ψήγματα αλήθειας στον βωμό της υπεραπλούστευσης της πραγματικότητας
Για τις τελευταίες εξελίξεις στο Ιράν και τη Μέση Ανατολή
Οι ανακοινώσεις των κομμάτων και το μήνυμα του πρωθυπουργού
«100% τηλεδιοίκηση το καλοκαίρι του 2026»
«Συνεχίζω τις επαφές με ηγέτες της περιοχής» τονίζει ο πρωθυπουργός
Αντίστροφη μέτρηση για αυξήσεις σε επιδόματα και κλαδικούς μισθούς
Σε μια δημοκρατία η εναλλαγή επιτυγχάνεται όταν πείθεις ότι μπορείς να κυβερνήσεις καλύτερα. Μέχρι στιγμής, ο καταγγελτικός λόγος, όσο έντονος κι αν είναι, δεν καταφέρνει αυτό το άλμα.
H Ελλάδα βρίσκεται σε πλήρη συντονισμό με συμμάχους και εταίρους σύμφωνα με τον υπουργό
Νίκος Χαρδαλιάς: «Δεν σταματάμε, η προστασία της δημόσιας υγείας δεν είναι διαπραγματεύσιμη»
Το ελληνικό πανεπιστήμιο ως Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου παραμένει δέσμιο του κράτους μαζί με όλη τη συμπαρομαρτούσα γραφειοκρατία
«Καλούμε τους Έλληνες πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί» αναφέρει το Υπουργείο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.