- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Δεν κατεβαίνει στις εκλογές ο Καμμένος;
Πολύ κοντά στη δύσκολη απόφαση - Άγνωστο τι θα γίνει με τους 3 βουλευτές των ΑΝΕΛ
Το αποτέλεσμα των τελευταίων ευρωεκλογών έδειξε ότι οι πολίτες δεν εκτίμησαν το γεγονός ότι ο Πάνος Καμμένος επέλεξε να συγκυβερνήσει με τον ΣΥΡΙΖΑ
Πολύ κοντά στη δύσκολη απόφαση να μην κατέβουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες (ΑΝΕΛ) στις πρόωρες εθνικές εκλογές της 7ης Ιουνίου είναι ο Πάνος Καμμένος μετά το απογοητευτικό ποσοστό που συγκέντρωσε το κόμμα στις ευρωεκλογές.
Το ποσοστό που συγκέντρωσαν οι ΑΝΕΛ ήταν μόλις 0,80%, αριθμός που μεταφράζεται σε 45.00 ψήφους, τη στιγμή που στις ευρωεκλογές του 2015 είχαν συγκεντρώσει 3,46% και 198.000 ψήφους.
Το αποτέλεσμα των τελευταίων ευρωεκλογών έδειξε ότι οι πολίτες δεν εκτίμησαν το γεγονός ότι ο Πάνος Καμμένος επέλεξε να συγκυβερνήσει με τον ΣΥΡΙΖΑ και να σταθεί στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα μέχρι το «παρα πέντε».
Το ερώτημα που τίθεται πλεόν είναι τι θα απογίνουν οι τρεις βουλευτές που έμειναν πιστοί στον Πάνο Καμμένο, δηλαδή η Μαρία Κόλια-Τσαρουχά, ο Κώστας Κατσίκης και ο Αριστείδης Φωκάς, (προέρχεται από την Ενωση Κεντρώων). Ζήτημα τίθεται και για τον Κώστα Ζουράρι, ο οποίος στήριξε τον Αλέξη Τσίπρα σε όλες τις αναμετρήσεις στη Bουλή.
Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως οι ΑΝΕΛ αναμένεται να ανακοινώσουν τις αποφάσεις τους τη Δευτέρα και αφού ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των επαναληπτικών εκλογών.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πρόταση της παράταξης «Αθήνα Ψηλά»
Χαρακτήρισε τον συνδυασμό «ανησυχητικό κοκτέιλ»
Με ανατροπή του αποτελέσματος του πρώτου γύρου
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά
Έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στους στενούς δεσμούς Ελλάδας και ΗΠΑ που ενισχύονται ολοένα και περισσότερο
Πολύ σημαντικό έργο χαρακτήρισε την επέκταση του Μετρό προς την Γλυφάδα
«Είμαι διαθέσιμος για διάλογο», δηλώνει ο Υπουργός
Τα καλά νέα αφορούν κυρίως τη νότια Ευρώπη
O βουλευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ μιλάει για όλα στο νέο podcast της ATHENS VOICE
Το βιβλίο αναφέρεται στην επιτυχία έξι μικρών κρατών
Ο ναός βρίσκεται εντός της ζώνης προστασίας του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης
«Η υγεία του πρωτογενούς τομέα είναι κάτι το οποίο πρέπει να μας απασχολεί όλους» σημείωσε ο πρωθυπουργός
Αναλυτικά το ωράριο μέχρι το τέλος του έτους
Πώς υπολογίζεται το ποσό
Ποιοι είναι οι πέντε τρόποι πληρωμής
Τι δήλωσε σε συνέντευξή του
Πάνω από 1.500 Έλληνες από ΗΠΑ και Καναδά βολιδοσκόπησαν τη δυνατότητα επιστροφής τους
Δυστυχώς, η χώρα οδεύει σε ένα ακόμα εφιαλτικό αδιέξοδο. Το πολιτικό προσωπικό έχει διαγράψει από τη μνήμη του τα χρόνια και τις σκληρές συνέπειες της κρίσης.
Οι δύο μονομάχοι είναι ο Δημήτρης Αναστασόπουλος και ο Ανδρέας Κουτσόλαμπρος
Η ακτινογραφία της ελληνικής αγοράς
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.