- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Σε προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ ο αρχηγός της ΕΛΑΣ (εικόνα)
Ο Αριστείδης Ανδρικόπουλος βρέθηκε στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα
Κίνδυνος για ΕΔΕ για τον αρχηγό της ΕΛΑΣ, Αριστείδη Ανδρικόπουλο, ο οποίος παραβρέθηκε σε συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Σύνταγμα.
Προβληματισμός στα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, μετά από την παρουσία του αρχηγού της ΕΛΑΣ, Αριστείδη Ανδρικόπουλου στην προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα, την περασμένη Παρασκευή.
Μάλιστα, στην επίμαχη φωτογραφία που δημοσίευσε το Newsit.gr, ο αρχηγός της αστυνομίας φαίνεται να συζητά με τον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Σκουρλέτη, τον υπουργό Επικρατείας Αλέκο Φλαμπουράρη και άλλα κομματικά στελέχη.
Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αριστείδης Ανδρικόπουλος πηγαίνει σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ αλλά σύμφωνα με τον νόμο η παρουσία του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. σε προεκλογική συγκέντρωση συνιστά πειθαρχική παράβαση.
Συγκεκριμένα, στο Π.Δ. 120/2008 ορίζεται σαφώς ότι «οι οποιασδήποτε μορφής δημόσιες εκδηλώσεις υπέρ ή κατά πολιτικών κομμάτων ή πολιτικών προσώπων επισύει την ποινή της αργίας με απόλυση. Αρμόδιος να διατάξει τη διενέργεια Ενορκης Διοικητικής Εξέτασης σε βάρος του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. είναι ο εκάστοτε υπουργός Δημόσιας Τάξης.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πρόταση της παράταξης «Αθήνα Ψηλά»
Χαρακτήρισε τον συνδυασμό «ανησυχητικό κοκτέιλ»
Με ανατροπή του αποτελέσματος του πρώτου γύρου
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά
Έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στους στενούς δεσμούς Ελλάδας και ΗΠΑ που ενισχύονται ολοένα και περισσότερο
Πολύ σημαντικό έργο χαρακτήρισε την επέκταση του Μετρό προς την Γλυφάδα
«Είμαι διαθέσιμος για διάλογο», δηλώνει ο Υπουργός
Τα καλά νέα αφορούν κυρίως τη νότια Ευρώπη
O βουλευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ μιλάει για όλα στο νέο podcast της ATHENS VOICE
Το βιβλίο αναφέρεται στην επιτυχία έξι μικρών κρατών
Ο ναός βρίσκεται εντός της ζώνης προστασίας του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης
«Η υγεία του πρωτογενούς τομέα είναι κάτι το οποίο πρέπει να μας απασχολεί όλους» σημείωσε ο πρωθυπουργός
Αναλυτικά το ωράριο μέχρι το τέλος του έτους
Πώς υπολογίζεται το ποσό
Ποιοι είναι οι πέντε τρόποι πληρωμής
Τι δήλωσε σε συνέντευξή του
Πάνω από 1.500 Έλληνες από ΗΠΑ και Καναδά βολιδοσκόπησαν τη δυνατότητα επιστροφής τους
Δυστυχώς, η χώρα οδεύει σε ένα ακόμα εφιαλτικό αδιέξοδο. Το πολιτικό προσωπικό έχει διαγράψει από τη μνήμη του τα χρόνια και τις σκληρές συνέπειες της κρίσης.
Οι δύο μονομάχοι είναι ο Δημήτρης Αναστασόπουλος και ο Ανδρέας Κουτσόλαμπρος
Η ακτινογραφία της ελληνικής αγοράς
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.