- CITY GUIDE
- PODCAST
-
27°
Π. Γερουλάνος: «Κανένα παιδί εκτός βρεφονηπιακού σταθμού» (video)
Επίσκεψη το υποψήφιου δημάρχου στο Δημοτικό Βρεφοκομείο του δήμου Αθηναίων
«Κανένα παιδί εκτός βρεφονηπιακού σταθμού, ανεξάρτητα από εισοδηματικά κριτήρια» δήλωσε κατά την επίσκεψή του στο Δημοτικό Βρεφοκομείο του δήμου Αθηναίων, ο Παύλος Γερουλάνος.
Με τους εργαζόμενους και την Πρόεδρο του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών κ. Πόπη Γιαννοπούλου συναντήθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων κ. Παύλος Γερουλάνος.
Κατά την επίσκεψή του στο κτήριο της οδού Ρόδου, όπου στεγάζονται οι υπηρεσίες και τα μαγειρεία του Δημοτικού Βρεφοκομείου, ο Παύλος Γερουλάνος είχε την ευκαιρία να συζητήσει με το προσωπικό για την οργάνωση και τη λειτουργία των 72 βρεφονηπιακών σταθμών του δήμου Αθηναίων, στους οποίους φιλοξενούνται και σιτίζονται σήμερα περισσότερα από 4.500 παιδιά.
Στη συνέχεια, ο Παύλος Γερουλάνος επισκέφθηκε τον παιδικό σταθμό της οδού Παλαμηδίου στον Κολωνό και συνομίλησε με τις δασκάλες για τις συνθήκες φροντίδας και μάθησης των μικρών Αθηναίων. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά «Πρώτη μας προτεραιότητα είναι να κρατήσουμε εδώ τις οικογένειες που ζουν στην Αθήνα. Για να το πετύχουμε, οφείλουμε να εξασφαλίσουμε τις κατάλληλες υποδομές, ώστε να μη μένει κανένα παιδί εκτός βρεφονηπιακού σταθμού, ανεξαρτήτως εισοδηματικών κριτηρίων.
Ξεκινάμε από την πρώτη μέρα την αναβάθμιση των παιδικών σταθμών ώστε να πληρούν όλες τις προδιαγραφές λειτουργίας και τη δημιουργία νέων στις περιοχές με τις μεγαλύτερες ανάγκες, όπως τα Σεπόλια και η Ριζούπολη».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ανοίγει ο δρόμος για επενδύσεις 1 δισ. ευρώ
«Ήταν ταγμένος στην αποστολή του δημόσιου λειτουργού»
Η ημερομηνία που περιμένουν πώς και πώς οι καταναλωτές
«Δεν πρέπει η πορεία αυτή να σταματήσει»
Τα κρίσιμα ζητήματα για τα πανεπιστήμια που μπαίνουν στην ατζέντα
Αυξήσεις έως και 55% στην ενέργεια - Έντονες πιέσεις σε στέγαση, μεταφορές και υπηρεσίες
Η απόφαση για την ένταξή του στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας ελήφθη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Οι δικαιούχοι και τα ποσά που δίνονται
Γιατί τα λόγια του ΥΠΕΞ των ΗΠΑ στην Πνύκα δεν έχουν καμία σημασία
Ποιες μεταφορές μπαίνουν στο μικροσκόπιο της Εφορίας
Η απάντηση για τα σχόλια που δέχθηκε
Γιατί πληρώνονται αρκετά νωρίτερα
«Το καλώδιο μπορεί να προχωρήσει χωρίς καμία έκπτωση στα κυριαρχικά μας δικαιώματα» - Όσα τόνισε ο πρωθυπουργός στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ
Η ομιλία του Μάρκο Ρούμπιο στην Αθήνα επαναφέρει το ερώτημα πώς μπορούν να συνυπάρξουν η στρατηγική ισχύς, η ελευθερία και οι δημοκρατικές αξίες
Η επίσκεψη του Αμερικανού ΥΠΕΞ, που φέρνει στο προσκήνιο τον γεωπολιτικό ρόλο της Ελλάδας
Παρέπεμψαν μάλιστα στη σημερινή συνέντευξη του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών
Tο θέμα αυτό κυριάρχησε στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων
Ο Βάλντις Ντομπρόβσκις ξεκαθάρισε ότι «δεν μπορούμε να δημιουργούμε συνεχώς νέες δημοσιονομικές εξαιρέσεις»
Θερμό επεισόδιο on και off κάμερα
Τι αναφέρει ο πρώην βουλευτής Δημήτρης Κωνσταντόπουλος
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.