Πολιτικη & Οικονομια

Κομισιόν: Δεν είναι έτοιμη η συμφωνία

Ενδέχεται να χρειαστεί η Ελλάδα νέο ή συμπληρωματικό προϋπολογισμό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
54641-110440.jpg

Ο εκπρόσωπος του Ευρωπαίου επιτρόπου Οικονομίας, Όλι Ρεν, αναγνώρισε ότι έχει επιτευχθεί πρόοδος στις συζητήσεις της ελληνικής κυβέρνησης με την τρόικα αλλά έσπευσε να υπογραμμίσει ότι χρειάζεται περαιτέρω εργασία σε ορισμένα ζητήματα πριν υπάρξει οριστική συμφωνία για το δημοσιονομικό κενό σε συνάρτηση με τον προϋπολογισμό του 2014.

Ο Σάιμον Ο΄Κόνορ ανέφερε ότι τις επόμενες εβδομάδες θα διευκρινιστεί αν θα απαιτηθούν περαιτέρω προσαρμογές και αν θα χρειαστεί να παρουσιάσει η Ελλάδα τροποποιημένο ή συμπληρωματικό προϋπολογισμό. Ανέφερε, εξάλλου, ότι δεν διαπιστώνεται ακόμη πλήρης συμφωνία σε όλες τις πτυχές του προϋπολογισμού. Σε ό,τι αφορά το αυριανό Eurogroup, είπε ότι δεν αναμένει να διεξαχθεί λεπτομερής συζήτηση για την Ελλάδα, ωστόσο, τόνισε, ότι την τελική ευθύνη για το περιεχόμενο της ημερήσιας διάταξης της Συνόδου έχει ο επικεφαλής της ευρωζώνης Γερούν Ντάισελμπλουμ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ακρίβεια θέλει σοβαρούς καταναλωτές κι όχι πρόθυμους πελάτες
Η ακρίβεια θέλει σοβαρούς καταναλωτές κι όχι πρόθυμους πελάτες

Η άγνοια των τιμών δείχνει αδιαφορία και ειδικά στις περιπτώσεις που οι καταναλωτές έχουν την εντύπωση ότι τα προϊόντα είναι πιο ακριβά από ό,τι στην πραγματικότητα οι αυξήσεις είναι «περίπατος»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.