- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
ΝΔ: Ο Τσίπρας-Μινχάουζεν να πει ποιος πλήρωσε τις διακοπές
Νέα επίθεση της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον Αλέξη Τσίπρα
O Τσίπρας-Μινχάουζεν να απαντήσει απόψε πόσο κόστισαν οι μυστικές διακοπές του στη θαλαμηγό και ποιος τις πλήρωσε, αναφέρει η ΝΔ.
«Ο κ. Τσίπρας που εδώ και τέσσερα χρόνια έχει μετατρέψει το πρωθυπουργικό αεροσκάφος σε προσωπικό του ταξί, ξαφνικά πέταξε με το αεροπλάνο της γραμμής στα Γιάννενα για να βγάλει μια φωτογραφία ανάμεσα στους "πολλούς". Καλοσύνη του», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ και συνεχίζει: «Είπε όμως και πάλι ψέματα. Όπως πάντα. Είχε το θράσος να ισχυριστεί ότι «δεν συνηθίζει να παίρνει το κυβερνητικό αεροσκάφος για εσωτερικές πτήσεις, για να μην γίνονται τόσα έξοδα», ενώ πρόσφατα πέταξε με αυτό στην… Κοζάνη».
Η Πειραιώς προσθέτει: «Θυμίζουμε ότι είναι ακριβώς ο ίδιος άνθρωπος που το 2015 δήλωνε ότι «βγάζουμε προς πώληση το κυβερνητικό αεροσκάφος, γιατί το παράδειγμα του λιτού βίου πρέπει να ξεκινήσει από μας» και έφτασε στο σημείο να αλλάξει μέχρι και το πρωθυπουργικό μενού γιατί χωρίς γαριδομακαρονάδα του φάνηκε φτωχό».
Και καταλήγοντας το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης συμπληρώνει: «Ελπίζουμε ότι ο Τσίπρας-Μινχάουζεν, στην αποψινή του συνέντευξη, θα απαντήσει έστω γιατί απέκρυψε τις σκαφάτες διακοπές του, ποιος τις πλήρωσε κι αν επιβεβαιώνει τα δημοσιεύματα ότι ξεκουράστηκαν στην ίδια θαλαμηγό και άλλα στελέχη της κυβέρνησής του αμέσως μετά την τραγωδία στο Μάτι».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ΝΔ ανεβαίνει δύο μονάδες, διευρύνει τη διαφορά από το ΠΑΣΟΚ και καταγράφεται διακομματική στήριξη για Κύπρο
Μέχρι σήμερα, περισσότεροι από 7.000 πολίτες δέχθηκαν κατ’ οίκον υπηρεσίες υγείας
«Υπάρχει ψευδής είδηση, δεν υπάρχει ψευδής άποψη», δήλωσε ο πρωθυπουργός
Στο Athens Alitheia Forum ο πρωθυπουργός
Το «πάμε για έναν καφέ» δεν είναι πια μία απλή πρόταση για χαλάρωση και φιλικότητα
Η Κύπρος είναι και μέλος της Ευρώπης. Θα είναι μεγάλη επιτυχία λοιπόν αν το Ενιαίο Αμυντικό Δόγμα αντικατασταθεί από ένα Ευρωπαϊκό Αμυντικό Δόγμα
Πώς διαμορφώνεται το πλαφόν σε τρόφιμα
Ποιες είναι οι ημερομηνίες διεξαγωγής εξετάσεων και κλήρωσης
Πρακτικές συμβουλές για την προστασία από επιθέσεις τύπου phishing
Ο υπουργός Υγείας εγκαινίασε τη νέα πτέρυγα για ογκολογικούς ασθενείς στο «Παπαγεωργίου»
Η υπουργός Πολιτισμού εγκαινίασε το νέο Ηχογραφικό Κέντρο και το Στούντιο Επαυξημένης Πραγματικότητας
«Οι πιέσεις στις τιμές θα εντείνονται» προειδοποιεί ο αναπηρωτής υπουργός Μεταφορών και Υποδομών
Ο Γάλλος πρόεδρος δεν διανύει την πιο ανέφελη περίοδο της δεύτερης θητείας του. Το διακύβευμα στην περίπτωσή του είναι ένα: η υστεροφημία του.
Μέχρι 30 Ιουνίου η ολοκλήρωση των «κάθετων» έργων του ΤΑΑ στα νοσοκομεία
Ξεκινούν σαρωτικοί έλεγχοι, έρχονται τσουχτερά πρόστιμα
Πώς διαμορφώνονται οι τιμές στα κρεοπωλεία
Στο Athens Alitheia Forum ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
«Όπως βλέπετε το κεφάλι μου είναι στη θέση του»
Τα συχνότερα λάθη και παραλείψεις στην αίτηση για το Α21
Ένα κερασάκι στην τούρτα-δώρο προς τον πρωθυπουργό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.