- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Η Έλενα Κουντουρά διαψεύδει τον Πάνο Καμμένο
«Δεν πλήρωνα ως υπουργός Τουρισμού δημοσκοπήσεις με κονδύλια του υπουργείου»
«Δεν πλήρωνα ως υπουργός Τουρισμού δημοσκοπήσεις με κονδύλια του υπουργείου». Η Κουντουρά διαψεύδει Καμμένο
Σε διάψευση των ισχυρισμών του Πάνου Καμμένου, προχώρησε η Έλενα Κουντουρά μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα της ΕΡΤ1, ότι δήθεν ως υπουργός Τουρισμού πλήρωνε εταιρείες δημοσκοπήσεων με κονδύλια του Υπουργείου.
«Είναι θλιβερό να προσπαθούν οι πολιτικοί μου αντίπαλοι με τέτοια λάσπη να πλήξουν το πρόσωπό μου», τόνισε η Έλενα Κουντουρά. «Με έχουν συνηθίσει σε αυτές τις προσβολές, στις συκοφαντίες. Διαψεύδω αυτή την καταγγελία», δήλωσε και συνέχισε σημειώνοντας ότι ως γυναίκα έχει δεχθεί ανήθικες σεξιστικές επιθέσεις.
Και σε άλλο σημείο της τηλεοπτικής της συνέντευξης είπε: «Με έχουν στοχοποιήσει. Έχω συνηθίσει στις προσβολές και τις συκοφαντίες, διαψεύδω, βεβαίως, αυτήν την καταγγελία. Θέλω να σας πω ότι το Υπουργείο Τουρισμού δεν έχει χρήματα για να δίνει σε εταιρείες δημοσκοπήσεων. Το Υπουργείο Τουρισμού δεν δίνει χρήματα πέρα από τις πάγιες ανάγκες του. Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού που είναι ο εθνικός φορέας προβολής και προώθησης έχει έναν πάρα πολύ μικρό προϋπολογισμό. Όλες μας οι συμβάσεις και η προβολή προώθησης βγαίνει στη Διαύγεια, εγκρίνεται από το Δ.Σ., βάζουμε υπογραφές, και ελέγχονται τα μεγάλα κονδύλια από το Ελεγκτικό Συνέδριο».
Η κυρία Κουντουρά επανέλαβε ότι από την ημέρα που ίδια ανέλαβε το Υπουργείο, διαχειρίστηκε ένα μικρό προϋπολογισμό για την προβολή και την προώθηση, και συνέχισε λέγοντας: «Δεν είχαμε τη δυνατότητα, παρόλο που θα το θέλαμε, να κάνουμε έρευνες για να στοχεύσουμε και να χαράξουμε καλύτερη τουριστική πολιτική». Επίσης, η κυρία Κουντουρά σημείωσε ότι η μοναδική έρευνα που έχει γίνει, είναι μία ποιοτική, από τον ΕΟΤ, το 2016, αμέσως μετά την προσφυγική κρίση ώστε να αξιολογηθεί εάν οι τουρίστες ήταν ευχαριστημένοι ή αντιμετώπιζαν προβλήματα.
Στην ερώτηση αν πιστεύει ότι οι επιθέσεις του Πάνου Καμμένου αποτελούν προσωπική βεντέτα, ξεκαθάρισε ότι πάντοτε απαντάει πολιτικά, «διαφώνησα πολιτικά και διαχώρισα την θέση μου». Τέλος, η τ. υπουργός Τουρισμού δήλωσε επίσης ότι όλα τα αποδεικτικά έγγραφα των όσων λέει, θα τα καταθέσει το απόγευμα στη Βουλή και υπογράμμισε ότι ο κόσμος θα την κρίνει για την πορεία της, το έργο της και την προσφορά της.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πώς είναι δυνατόν να προκύψει από αυτήν την πολιτική Βαβέλ βιώσιμη εναλλακτική κυβερνητική λύση;
Εκτός Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης
Στα 3,026 δισ. ευρώ οι οφειλές τον Νοέμβριο, με μικρή μηνιαία μείωση αλλά ετήσια αύξηση
Ο Πρωθυπουργός συνομίλησε με το ιατρικό προσωπικό, καθώς και με ασθενείς για τις μεταρρυθμίσεις του ΕΣΥ
Σε κλίμα ενότητας πραγματοποιήθηκε εκδήλωση εις μνήμην του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αλβανίας, Αναστασίου
«Τα Κέντρα Καινοτομίας που δημιουργούμε στη χώρα είναι σημείο αναφοράς για την εκπαίδευση», δήλωσε η Υπουργός
«Θα εφαρμοστεί ο νόμος όπως προβλέπεται», ξεκαθάρισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη
Πλεόνασμα και αυξημένα έσοδα καταγράφει ο κρατικός προϋπολογισμός, σύμφωνα με τα ταμειακά στοιχεία της ΤτΕ
Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ θέτει όρια στον διάλογο με τους αγρότες και σχολιάζει ΟΠΕΚΕΠΕ, δημοσκοπήσεις και ελληνοτουρκικά
Σφοδρή επίθεση της ευρωομάδας της ΝΔ στο ΠΑΣΟΚ για τη στάση του στα μέτρα προστασίας αγροτών
Ένταση on air για τις δηλώσεις με τα ναρκωτικά - Η ανάρτησή του λίγη ώρα μετά
«Δεν είναι πια ούτε στις λίστες των ανενεργών μελών της ΝΔ»
Τι επιλογές έχει όποιος ψηφίζει εκσυγχρονισμό και προσαρμογή στην πραγματικότητα;
«Δεν θα συζητήσουμε ποτέ θέματα κυριαρχίας της χώρας. Είναι αδιαπραγμάτευτα»
Η ιστορική ναυμαχία, ο Καποδίστριας και η φρεγάτα «Κίμων»
Η ATHENS VOICE διαλέγει κάθε μέρα τις αναρτήσεις που συζητήθηκαν περισσότερο στα social media
Η ανάρτηση του πρωθυπουργού για την προμήθεια των φρεγατών Belharra
«Η Ελλάδα δεν απειλεί την Τουρκία, το ανάποδο συμβαίνει», ξεκαθάρισε ο υπουργός Άμυνας
Κατά τη διάρκεια του γεύματος συζητήθηκε η οικονομική ανάκαμψη της Ελλάδας
Με αφορμή την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.