- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
ΝΔ: Η κυβέρνηση των 29 φόρων πανηγυρίζει για τα υπερπλεονάσματα
Δήλωση για την αύξηση των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς την εφορία
«Η επόμενη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα μειώσει φόρους και ασφαλιστικές εισφορές, θα τονώσει τη ρευστότητα».
«Η κυβέρνηση των 29 νέων φόρων, των κατασχέσεων σε 1,2 εκατ. Έλληνες πολίτες και των μαζικών πλειστηριασμών πανηγυρίζει για τα αχρείαστα υπερπλεονάσματα που προέρχονται από την υπερφορολόγηση νοικοκυριών και επιχειρήσεων και την εσωτερική στάση πληρωμών», ανέφεραν σε κοινή δήλωσή τους ο τομεάρχης Οικονομικών της ΝΔ Χρήστος Σταϊκούρας και ο αναπληρωτής τομεάρχης Οικονομικών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Απόστολος Βεσυρόπουλος.
«Το αποτέλεσμα της πολιτικής των αχρείαστων υπερπλεονασμάτων είναι η ισχνή οικονομική μεγέθυνση, η κατάρρευση της μεσαίας τάξης και η διόγκωση του ιδιωτικού χρέους. Μόνο τους δύο πρώτους μήνες του 2019 οι ληξιπρόθεσμες οφειλές των πολιτών προς την εφορία αυξήθηκαν κατά 2,15 δισ. ευρώ. Ενώ οφειλές στην εφορία έχουν συνολικά πάνω από 4 εκατ. πολίτες», τόνισαν οι δύο βουλευτές της ΝΔ και πρόσθεσαν: «Απαιτείται μία άλλη πολιτική, οικονομικά πιο αποτελεσματική και κοινωνικά πιο δίκαιη. Η επόμενη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα μειώσει φόρους και ασφαλιστικές εισφορές, θα τονώσει τη ρευστότητα στην πραγματική οικονομία, θα προσελκύσει επενδύσεις ώστε η χώρα να πετύχει ισχυρή και διατηρήσιμη ανάπτυξη, να δημιουργηθούν πολλές και καλές θέσεις απασχόλησης και να ενισχυθεί η κοινωνική συνοχή».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πρόταση της παράταξης «Αθήνα Ψηλά»
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά
Έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στους στενούς δεσμούς Ελλάδας και ΗΠΑ που ενισχύονται ολοένα και περισσότερο
Πολύ σημαντικό έργο χαρακτήρισε την επέκταση του Μετρό προς την Γλυφάδα
«Είμαι διαθέσιμος για διάλογο», δηλώνει ο Υπουργός
Τα καλά νέα αφορούν κυρίως τη νότια Ευρώπη
O βουλευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ μιλάει για όλα στο νέο podcast της ATHENS VOICE
Το βιβλίο αναφέρεται στην επιτυχία έξι μικρών κρατών
Ο ναός βρίσκεται εντός της ζώνης προστασίας του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης
«Η υγεία του πρωτογενούς τομέα είναι κάτι το οποίο πρέπει να μας απασχολεί όλους» σημείωσε ο πρωθυπουργός
Αναλυτικά το ωράριο μέχρι το τέλος του έτους
Πώς υπολογίζεται το ποσό
Ποιοι είναι οι πέντε τρόποι πληρωμής
Τι δήλωσε σε συνέντευξή του
Πάνω από 1.500 Έλληνες από ΗΠΑ και Καναδά βολιδοσκόπησαν τη δυνατότητα επιστροφής τους
Δυστυχώς, η χώρα οδεύει σε ένα ακόμα εφιαλτικό αδιέξοδο. Το πολιτικό προσωπικό έχει διαγράψει από τη μνήμη του τα χρόνια και τις σκληρές συνέπειες της κρίσης.
Οι δύο μονομάχοι είναι ο Δημήτρης Αναστασόπουλος και ο Ανδρέας Κουτσόλαμπρος
Η ακτινογραφία της ελληνικής αγοράς
Ο ΣΥΡΙΖΑ αποστασιοποιείται από το δημοσίευμα - «Δεν αντιπροσωπεύει τις θέσεις μας»
Πληρωμές 1,2 δισ. ευρώ έως τέλος Δεκεμβρίου - Κάλεσμα για υπεύθυνες κινητοποιήσεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.