Πολιτικη & Οικονομια

Γιατί να μην φωτογραφηθεί ο Κουρουμπλής με τον Αμβρόσιο;

Το ίδιο έκανε και ο Τσίπρας με τον Καμμένο

115071-630725.jpg
Βαγγέλης Περρής
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Παναγιώτης Κουρουμπλής - Αμβρόσιος

Ο Βαγγέλης Περρής εξηγεί γιατί ο Παναγιώτης Κουρουμπλής έχει κάθε δικαίωμα να φωτογραφίζεται με το μητροπολίτη Αμβρόσιο

Ο ΣΥΡΙΖΑ, τα μέσα και οι φωνές που εμπνέει ή απλώς ελέγχει, έχουν γίνει έξαλλοι με τον τέως υπουργό και νυν υποψήφιο ευρωβουλευτή τους σ. Κουρουμπλή. Όλοι, με ένα στόμα και μια φωνή, αγανάκτησαν: «Ακούς εκεί, κοτζάμ αριστερός αγωνιστής, να φωτογραφηθεί δίπλα στον Αμβρόσιο τον ομοφοβικό, τον οπαδό της θεοκρατίας, τον ακροδεξιό»!

Μπορεί αυτή τη στιγμή ο σ. Κουρουμπλής να αποτελεί το μαύρο πρόβατο της προοδευτικής παράταξης και των παραφυάδων της, αλλά φρονούμε ότι όλα οφείλονται σε μία παρεξήγηση, την οποία έχουμε υποχρέωση να αποκαλύψουμε στο λαό.

Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑ ΟΤΙ:

1. Ο Σεβασμιότατος μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας πάλεψε με νύχια και με δόντια εναντίον του Μνημονίου. Δεν έχανε ευκαιρία να εκφράσει από άμβωνος ή από Facebook τον θαυμασμό του «εις το πλήθος των αγανακτισμένων ελλήνων το οποίον επί τρεις εβδομάδας κατακλύζει το Σύνταγμα εις Αθήνας και ουχί μόνον». Αντιγράφοντας μάλιστα τα σλόγκαν και τα συνθήματα των αντιμνημονιακών συγκεντρωμένων εις Σύνταγμα και ουχί μόνον, συνέταξε και επαναστατικά κείμενα  στα οποία κατήγγειλε «την αιχμαλωσία του λαού μας, όποιος τελεί υπό ιδιότυπη κατοχή». Ταυτόχρονα, ζητούσε δυναμική αντίσταση κατά των Σαμαροβενιζέλων και του Πάγκαλου και, επειδή πάντοτε μιλούσε έξω από τα δόντια, είχε ξεκινήσει αντάρτικο κατά του Σόιμπλε για τον οποίο είχε επιφυλάξει  μία αντιστασιακή πολιτική ανάλυση: «Η έκφραση του προσώπου του φανερώνει ότι τρέφει μίσος εναντίον των Ελλήνων  και εναντίον όλων όσων, κατά την καλή τους τύχη, δεν χρησιμοποιούν αναπηρικό καρότσι για τις μετακινήσεις τους».

2. Ο Σεβασμιότατος μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, λόγω επαγγέλματος, πιστεύει ακράδαντα ότι ο Θεός προστατεύει τους αποκλειστικά τους Έλληνες και είναι σίγουρος ότι οι ένοπλες δυνάμεις μπορούν να νικήσουν τους τούρκους, εφόσον προηγουμένως τα όπλα τους έχουν δεχτεί ευλογία ή τα έχει ξεματιάσει κάποιος ειδικός.

3. Ο Σεβασμιότατος μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας είναι πεπεισμένος ότι οι γκέι αποτελούν το κατώτατο τμήμα του ανθρώπινου είδους και όταν θέλει να προσβάλλει κάποιον αναφέρεται στην σεξουαλικότητα του.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Όπως φαίνεται, ο Αμβρόσιος έχει τις ίδιες αρχές και είναι τάλε κουάλε ο Καμμένος. Εδώ έγινε το μπέρδεμα!  Ο σ. Κουρουμπλής, προφανώς λόγω προεκλογικών υποχρεώσεων, δεν γνωρίζει τις αντιακροδεξιές εξελίξεις και απλώς ακολούθησε το επί τετραετίας παράδειγμα των συντρόφων του. Θυμήθηκε τις αγάπες του σ. Τσίπρα προς τον αρχηγό των ΑΝΕΛ και θέλησε να τις μεταφέρει και στον Αμβρόσιο.

Η μόνη διαφορά είναι ότι δεν τον αγκάλιασε, σε αντίθεση με τον σ. πρωθυπουργό που τον Καμμένο τον είχε συνέχεια στο νταχτιρντί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ