- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Η μοναδική απώλεια της κυβέρνησης στη διάρκεια της ψηφοφορίας ήταν αυτή της Θεοδώρας Τζάκρη η οποία ψήφισε υπέρ της πρότασης μομφής του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος ενημέρωσε άμεσα το προεδρείο της Βουλής ότι η κα Τζάκρη διεγράφη από την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, η οποία πλέον διαθέτει 27 βουλευτές.
Η κυρία Τζάκρη με επιστολή της δικαιολόγησε την απόφασή της λέγοντας:
«Η κυβέρνηση αυτή χαρακτηρίζεται από πλεόνασμα κοινωνικής αναλγησίας ανικανότητας και από έλλειμμα δημοκρατίας και σχεδίου για την έξοδο από την κρίση. Την ίδια στιγμή που ο ελληνικός λαός εξοντώνεται από τις συνεχείς περικοπές και τους φόρους και η δήθεν ανάπτυξη αναβάλλεται συνεχώς για το μέλλον το μόνο σχέδιο της Κυβέρνησης είναι να διαχειριστεί επικοινωνιακά τους νέους φόρους και τις νέες περικοπές που της επιβάλλουν οι δανειστές μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομίου. Είναι προφανές ότι η σημερινή κυβέρνηση δεν έχει ούτε το θάρρος ούτε το ηθικό κύρος να βγάλει τη χώρα από την κρίση και τα μνημόνια.
Η επόμενη ημέρα πρέπει να χαραχτεί με γνώμονα την αντιμετώπιση του κοινωνικά διαλυτικού φαινομένου της ανεργίας, την αποκατάσταση της φορολογικής δικαιοσύνης, την υπεράσπιση των δημόσιων επιχειρήσεων και την ένταξή τους σε ένα συνολικό σχέδιο δημόσιων επενδύσεων για την ανάταξη της οικονομίας, τη διάσωση του κράτους πρόνοιας και βέβαια την επαναφορά της ορθής και δημοκρατικής λειτουργίας του κοινοβουλίου. Η σημερινή μου απόφαση είναι μόνο πράξη ευθύνης απέναντι στη χώρα και απέναντι στους συμπολίτες μου που με εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους για να αντιμετωπίσω τα σοβαρά προβλήματα και όχι για να επικυρώσω τα emails των δανειστών».
Δ.Κ.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ιδιαίτερη αναφορά στο ενδεχόμενο επαναφοράς 13ου μισθού στο Δημόσιο
«Στις 3 Σεπτεμβρίου του 1974, σε μια Ελλάδα που μόλις έβγαινε από τη δικτατορία, ιδρύθηκε το ΠΑΣΟΚ με τέσσερις μεγάλες αρχές»
Η Ελλάδα απορρίπτει κατηγορηματικά ως αυθαίρετους και στερούμενους οποιασδήποτε νομικής βάσης τους τουρκικούς ισχυρισμούς
Οι προτεινόμενες παρεμβάσεις θα έχουν πιλοτική εφαρμογή σε κάποιες τοποθεσίες
Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ για την επέτειο ίδρυσης του κόμματος
«Αφορά το 1% των πιο πλούσιων Ελλήνων»
Τον ερχόμενο Δεκέμβριο η ολοκλήρωση του εργοστασίου «309»
«Σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα για τον ελληνικό σιδηρόδρομο», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Μιχαηλίδου: «Πρόγραμμα στήριξης σε εκείνους που είχαν τη μεγαλύτερη ανάγκη»
Ο Υπουργός Υγείας χαρακτήρισε «παραμύθια της Χαλιμάς» τις εξαγγελίες Τσίπρα για την πατριωτική εισφορά
«Ο λαός θα κάνει σφάλμα αν του δώσει ευκαιρία να κυβερνήσει ξανά», δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης
Το σχόλιο του πρώην πρωθυπουργού για την παρουσίαση του οικονομικού προγράμματος της ΕΛΑΣ
«Μας ακούσατε και δεν μας αφήσατε στην τύχη μας», δήλωσε ο νεαρός μαθητής
Σήμερα το απόγευμα η ομιλία του στο Ηράκλειο
«Η συνταγή είναι γνωστή, δοκιμασμένη και αποτυχημένη», δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας
Οι Έλληνες είναι τόσο ανόητοι που, παρότι δεν έχουν λεφτά, αγοράζουν ακριβά προϊόντα που σπανίως είναι αισθητά καλύτερα από τα φτηνότερά τους
Η «Ασπίδα του Αχιλλέα» δεν αποτελεί μηχανισμό επιθετικής προβολής ισχύος, αλλά μηχανισμό ενίσχυσης της αποτρεπτικής ικανότητας της Ελλάδας απέναντι σε μια πιθανή επίθεση.
Πώς σχολιάζει το οικονομικό πρόγραμμα της ΕΛΑΣ
«Το ΠΑΣΟΚ δεν κέρδισε μόνο το μυαλό του ελληνικού λαού, κέρδισε και την καρδιά του» σημειώνει
«Τα έργα δεν σταματούν - Κυβέρνηση και Περιφέρεια αλλάζουν την εικόνα της Αττικής», τόνισε ο Μητοστάκης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.