- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Ποτάμι: Οι Έλληνες επιχειρηματίες να κάνουν καλά αυτό που ξέρουν
Ανακοίνωση του Τομέα Εξωτερικής Πολιτικής και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων για την επίσκεψη Τσίπρα στα Σκόπια
«Πίσω από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στα Σκόπια κρύβεται μια σημαντική εξέλιξη για την Ελλάδα» αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή του το Ποτάμι.
«Η Βόρεια Μακεδονία για πρώτη φορά και με επίσημο τρόπο δίνει προβάδισμα στην συνεργασία της με ελληνικές επιχειρήσεις και αναγνωρίζει την χώρα μας και ιδιαίτερα την ελληνική Μακεδονία – από όπου προέρχεται η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων επιχειρηματιών – ως την πρωτεύουσα δύναμη της περιοχής» προσθέτει.
Τονίζει δε ότι «Επίσης η επίσημη ανάληψη εκ μέρους των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων της επιτήρησης του εναέριου χώρου της Βόρειας Μακεδονίας αποδεικνύει ότι η χώρα μας έκανε την σωστή επιλογή επιλύοντας ένα πρόβλημα δεκαετιών, ένα πρόβλημα που απομάκρυνε και έσπρωχνε τους γείτονες μας στην αγκαλιά της Τουρκίας.
Βέβαια, ο κ.Τσίπρας κάποιον ξέχασε στην επίσκεψή του στα Σκόπια: τον έως χθες συγκυβερνήτη του κ.Καμμένο. Τον Υπουργό του που θα έστελνε μια ίλη τεθωρακισμένων να καθαρίσουν τα Σκόπια σε είκοσι λεπτά.
Δυστυχώς για την χώρα η εθνικολαϊκίστική ρητορεία δεν έχει εξαφανιστεί – μαζί με τον κ.Καμμένο – αλλά έχει βρει καταφύγιο σε τμήματα της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ, δυνάμεις που θέλουν να λέγονται ευρωπαϊκές».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποιες επιπτώσεις υπάρχουν αν δεν καταβληθούν εμπρόθεσμα;
Όσα είπε ο πρώην πρωθυπουργός στη χθεσινή του ομιλία σε εκδήλωση
Η πρόταση της παράταξης «Αθήνα Ψηλά»
Χαρακτήρισε τον συνδυασμό «ανησυχητικό κοκτέιλ»
Με ανατροπή του αποτελέσματος του πρώτου γύρου
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά
Έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στους στενούς δεσμούς Ελλάδας και ΗΠΑ που ενισχύονται ολοένα και περισσότερο
Πολύ σημαντικό έργο χαρακτήρισε την επέκταση του Μετρό προς την Γλυφάδα
«Είμαι διαθέσιμος για διάλογο», δηλώνει ο Υπουργός
Τα καλά νέα αφορούν κυρίως τη νότια Ευρώπη
O βουλευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ μιλάει για όλα στο νέο podcast της ATHENS VOICE
Το βιβλίο αναφέρεται στην επιτυχία έξι μικρών κρατών
Ο ναός βρίσκεται εντός της ζώνης προστασίας του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης
«Η υγεία του πρωτογενούς τομέα είναι κάτι το οποίο πρέπει να μας απασχολεί όλους» σημείωσε ο πρωθυπουργός
Αναλυτικά το ωράριο μέχρι το τέλος του έτους
Πώς υπολογίζεται το ποσό
Ποιοι είναι οι πέντε τρόποι πληρωμής
Τι δήλωσε σε συνέντευξή του
Πάνω από 1.500 Έλληνες από ΗΠΑ και Καναδά βολιδοσκόπησαν τη δυνατότητα επιστροφής τους
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.