- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μητσοτάκης για δημοσκοπήσεις: Κριτήριο της ψήφου η οικονομία
Κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να προκηρύξει εθνικές εκλογές
Τη θέση του για τις τελευταίες δημοσκοπήσεις που εδώ και καιρό εμφανίζουν τη ΝΔ πρώτο κόμμα, εξήγησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας σε δημοσιογράφους κατά την «παράδοση-παραλαβή» της θέσης της εκπροσώπου Τύπου του κόμματος.
«Αυτό που κρατώ από τις δημοσκοπήσεις δεν είναι η διαφορά, αλλά ότι το κεντρικό κριτήριο της ψήφου είναι η οικονομία» επισήμανε ο κύριος Μητσοτάκης. «Στις 26 Μαΐου θα κριθεί, λοιπόν, ποιον εμπιστεύονται περισσότερο οι πολίτες για να φέρει επενδύσεις και κυρίως να δημιουργήσει νέες δουλειές», πρόσθεσε και απευθυνόμενος στον Aλέξη Τσίπρα τον προκάλεσε «αν πιστεύει ότι ευνοείται από τους αναποφάσιστους, ας προκηρύξει εδώ και τώρα και τις εθνικές εκλογές για να μην ταλαιπωρείται άλλο η χώρα».
Ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ακόμη ότι δεν βάζει πήχη για τις ευρωεκλογές, εμφανίστηκε, όμως, βέβαιος ότι η διαφορά θα είναι ευκρινής και η αποδοκιμασία των πολιτών έντονη. Εκτίμησε ότι υπάρχει βουβή οργή στην κοινωνία που θα εκφραστεί στις κάλπες, καθώς ο κόσμος έχει πάρει αποστάσεις από την κυβέρνηση και την πολιτική της. Αν δεν γίνουν το Μάιο και οι εθνικές εκλογές, τότε, η αντιπαράθεση θα εξελιχθεί σε δύο ημίχρονα, είπε ακόμη ο πρόεδρος της ΝΔ και πρόσθεσε ότι «εμείς θα βάλουμε γκολ και στα δύο ημίχρονα».
«Είμαστε πολύ δυνατοί από τη συσπείρωση της ΝΔ, το κόμμα είναι σε εγρήγορση και ο κόσμος περιμένει τις εκλογές», είπε ο πρόεδρος της ΝΔ και εκτίμησε ότι την επομένη των ευρωεκλογών η ΝΔ θα είναι στο επίκεντρο των εξελίξεων και ότι θετικά προς αυτή την κατεύθυνση λειτουργεί ότι το ΕΛΚ θα καθορίσει τις εξελίξεις και κατά πάσα πιθανότητα ο Μάνφρεντ Βέμπερ θα είναι ο επόμενος πρόεδρος της ΕΕ. Η ΝΔ θα είναι σε ευνοϊκή θέση για να βάλει τα ζητήματα των επενδύσεων, της μετανάστευσης και της απασχόλησης».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων
Ποιο είναι το λίπασμα και από ποια παράσιτα κινδυνεύει το πολίτευμά μας;;
«Δικαιοσύνη που καθυστερεί ισοδυναμεί με άρνηση δικαίου»
Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.
Η κρισιμότητα των στιγμών δεν επιτρέπει ούτε παραλυτικές ισορροπίες ούτε φαινομενικά ανώδυνους συμψηφισμούς που θα κοστίσουν πολύ ακριβά στο άμεσο μέλλον.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί σκληρή κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πρώτη κατοικία και τη δράση των funds
Άρθρο με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ
Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.
Η αμοιβή συνδέεται με την επίτευξη ιδιαίτερα φιλόδοξων οικονομικών στόχων
Στην τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Αξιωματικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας, ζητάει ο βουλευτής Χανίων
Η πρόταση για συνάντηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια vidcast του LGBT Center Greece
Tι είπε για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ
Η απάντηση που έδωσε για τον κυριότερο αντίπαλο της κυβέρνησης
Ανθεκτικός ο τουρισμός παρά τη διεθνή αβεβαιότητα
Η οδηγία του Υπουργείου προς τα βαθμολογικά κέντρα
Συνάντηση του Έλληνα ΥΠΕΞ με τον υπουργό Εξωτερικών της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης
Μιχαηλίδου: «Η συμπερίληψη στους χώρους εργασίας δεν είναι σύνθημα, είναι καθημερινή πρακτική»
«Αναμενόμενη η αβεβαιότητα με την εμφάνιση νέων κομμάτων»
«Πλήρης συμμόρφωση με την απόφαση του Αρείου Πάγου»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.