- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Στην Κέρκυρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Πρώτος σταθμός της επίσκεψης στο νησί, ήταν το Κέντρο Ειδικής Αγωγής «Μέλισσα»
Στην Κέρκυρα έφτασε λίγα λεπτά μετά τις 09.00 ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τον, Κερκυραίο, πρώην υπουργό Νίκο Δένδια και τον γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρη Αυγενάκη.
Τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο «Ιωάννης Καποδίστριας», η υποψήφια περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Ρόδη Κράτσα -Τσαγκαροπούλου, υποψήφιοι δήμαρχοι της Κέρκυρας, ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και εκ νέου υποψήφιος Στέφανος Γκίκας, μέλη και στελέχη του κόμματος.
Πρώτος σταθμός της επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη στο νησί, ήταν το Κέντρο Ειδικής Αγωγής «Μέλισσα», όπου ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αφού είδε από κοντά τις εγκαταστάσεις του κέντρου, ενημερώθηκε από τον πρόεδρο της «Μέλισσας», Σπύρο Ζουμπουλίδη, για τις ενέργειες του Συλλόγου, που έγιναν από το 1983 που ιδρύθηκε μέχρι και σήμερα, καθώς επίσης και για τις ανάγκες του Συλλόγου «Μέλισσας» προκειμένου να βελτιωθούν οι συνθήκες ζωής, εκπαίδευσης και υποστήριξης των Ατόμων με αναπηρία και των οικογενειών τους.
Στο πλαίσιο των επαφών του στο νησί ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα έχει στη συνέχεια συνάντηση με επαγγελματίες οδηγούς ταξί του νησιού, ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος προκειμένου να συναντήσει τον Μητροπολίτη Κέρκυρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριο.
Στις 12:15 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει σε, εκδήλωση των ΝΟΔΕ Ιονίων Νήσων, σε ξενοδοχείο της πόλης , ενώ το απόγευμα θα έχει συναντήσεις με φορείς για θέματα τουριστικής ανάπτυξης του νησιού, καθώς και με τον πρόεδρο της Ένωσης Πολυτέκνων Κέρκυρας.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ συνεχίζεται
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Νέα δομή για υιοθεσίες και ανακαίνιση Ξενώνα Βραχείας Φιλοξενίας παιδιών με αναπηρία
Η απάντηση της υπουργού Τουρισμού στα δημοσιεύματα
Όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τα αυθαίρετα
Οι απαντήσεις Φλωρίδη για τη διαδικασία
Η αντίληψη της εξουσίας ως συναδελφική αλληλεγγύη
Ο πρωθυπουργός μίλησε για ΗΠΑ–ΕΕ, Γροιλανδία, κοινή άμυνα και το Συμβούλιο Ειρήνης για τη Γάζα
Δεν θα είμαι υποψήφιος στις εθνικές εκλογές
Ο καθηγητής του ΟΠΑ και μέλος του Συμβουλίου Νομισματικής Πολιτικής της ΤτΕ μιλάει για ανθρώπινο κεφάλαιο, αξιολόγηση στην εκπαίδευση, αγορά εργασίας και το στοίχημα της επιστροφής των νέων στην Ελλάδα
Αύξηση 15,1% στις εκταμιεύσεις – Επτά στα δέκα καταναλωτικά δάνεια μέσω e-banking και m-banking
Νομοσχέδιο για λιγότερη γραφειοκρατία, ταχύτερες διαδικασίες και λύσεις «καθημερινής τρέλας» στο Δημόσιο
Εκπτώσεις σε 35 χώρες, ταξίδια, πολιτισμό και online αγορές
Πρόταση συμβιβασμού για τη Γάζα, στήριξη σε Δανία–Γροιλανδία και μήνυμα εκτόνωσης στις ευρωατλαντικές σχέσεις
Στο 16% το προβάδισμα, στο 50% η δημοφιλία Καρυστιανού
Με αφορμή φερόμενες πωλήσεις ακινήτων σε Βούλγαρους επενδυτές
Ο πρώην πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ μίλησε για τεχνική λύση, βοσκοτόπια, ελέγχους ΕΕ και διαχρονική εγκατάλειψη
Έτος ορόσημο το 2025 - Πώς η ψηφιοποίηση και το gov.gr διπλασίασαν τους εγγεγραμμένους δωρητές
Στην κηδεία ο Βασίλης Κικίλιας - Στο νοσοκομείο παραμένει 50χρονη λιμενικός
Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος αναλύει τις ευκαιρίες και τους κινδύνους
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.