Πολιτικη & Οικονομια

Κουβέλης: Όχι σε συνεργασία στις ευρωεκλογές

Απορρίπτει συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
51829-105890.jpg

Απέρριψε το ενδεχόμενο συνεργασίας στις Ευρωεκλογές με ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και την πρόταση των «58» για την Κεντροαριστερά ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης, όπως αναφέρει σε συνέντευξή του στα «Νέα Σαββατοκύριακο». «Δεν υπάρχουν προϋποθέσεις για συνεργασίες στις ευρωεκλογές», ξεκαθάρισε.

Επισημαίνει πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει επιλέξει τον λαϊκισμό και τη δημαγωγία, ενώ τάσσεται κατά της θεωρίας των δύο άκρων, υπογραμμίζοντας όμως ότι στη δημοκρατία δικαιολογημένη βία δεν υπάρχει.

Αναφερόμενος στο κείμενο των «58» για την Κεντροαριστερά, επαναλαμβάνει ότι δεν υπάρχει καν πολιτικό πλαίσιο που να επιτρέπει τη συζήτηση για εκλογική συνεργασία.

Σχετικά με τα σενάρια που τον εμφανίζουν να καθορίζει τη στάση του με γνώμονα το ενδιαφέρον του για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο κ. Κουβέλης απαντά ότι τα σχόλια αυτά εντάσσονται στην πολεμική που γίνεται στη ΔΗΜΑΡ για τη συγκρότηση του τρίτου πόλου. Χαρακτηριστικά αναφέρει: «Έχω τακτοποιημένη την πολιτική μου συνείδηση».

Κ. Τ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ελλάδα: Μια χώρα μη διακυβερνήσιμη;
Ελλάδα: Μια χώρα μη διακυβερνήσιμη;

Το πρόβλημα δεν είναι στην ποιότητα της δημοκρατίας και στους θεσμούς, αλλά στην εφαρμογή των νόμων που έχει θεσπίσει η δημοκρατία και στον διάχυτο λαϊκισμό μιας μεγάλης μερίδας του πολιτικού μας συστήματος

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY