- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Γ. Ραγκούσης: Παπανδρέου και Βενιζέλος με ανάγκασαν να συνεργαστώ με την ΝΔ (video)
«Μας ήρθαν καπέλο ο Καρατζαφέρης, ο Γεωργιάδης, ο Βορίδης και κυρίως εκείνοι που χρεοκόπησαν τη χώρα»
«Είμαι παιδί του Ανδρέα Παπανδρέου, να ενώσουμε όλες τις δυνάμεις για την κοινωνικά συντελεσμένη προοδευτική παράταξη», ανέφερε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ ο πρώην υπουργός και πρώην στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής, Γιάννης Ραγκούσης.
Ο κ. Ραγκούσης επιτέθηκε και κατά του Κινήματος Αλλαγής και της Φώφης Γεννηματά, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά πως «αν το ΠΑΣΟΚ είχε συνταχθεί με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα ήταν αυτή τη στιγμή στο 3 και 4%... Αυτό το νοσηρό ότι είμαι ΠΑΣΟΚ, αλλά συντάσσομαι με τον Μητσοτάκη, δεν θα το αγοράσει ο ελληνικός λαός».
Ερωτώμενος δε γιa τη συνεργασία του ΠΑΣΟΚ με το ΛΑΟΣ και τη ΝΔ το 2011-2012 με πρωθυπουργό τον Λουκά Παπαδήμο, είπε χαρακτηριστικά: «Δυστυχώς συνεργαστήκαμε ως κόμμα με το ΛΑΟΣ. Παπανδρέου και Βενιζέλος με ανάγκασαν να συνεργαστώ με αυτούς που χρεοκόπησαν τη χώρα, με τον Σαμαρά και τη ΝΔ που σήμερα ηγείται ο κ. Μητσοτάκης».
Έσπευσε δε να εξηγήσει πως «αν τότε εγώ έλεγα, όταν με πήρε τηλέφωνο ο Παπαδήμος και μου ζήτησε να μπω αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, ότι δεν μπαίνω, θα βγαίνανε και θα λέγανε "κοίτα το παλιόπαιδο, που το έπαιζε υπερυπουργάρα και τώρα δεν δέχεται να πάει αναπληρωτής υπουργός"».
«Μας ήρθαν καπέλο ο Καρατζαφέρης, ο Γεωργιάδης, ο Βορίδης και κυρίως εκείνοι που χρεοκόπησαν τη χώρα και μάλιστα για το σχηματισμό μιας κυβέρνησης που δεν πήραμε ποτέ απόφαση».
Ωστόσο, ο κ. Ραγκούσης απέφυγε να απαντήσει αν θα είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας με νόημα πως «δεν είναι καθόλου απαραίτητο να είμαι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ερωτήματα για έργο προσβασιμότητας ΑμεΑ κόστους 277.000 ευρώ
Απαντά στις καταγγελίες εργαζομένων για αυξημένη πίεση στα πληρώματα
«Πρόκειται για τη δυσκολότερη διοικητική μεταρρύθμιση που γνώρισε ποτέ το ελληνικό κράτος»
H εβδομαδιαία ανασκόπηση του πρωθυπουργού - Στο επίκεντρο η μάχη κατά της ακρίβειας και η στέγαση
Με τρίπτυχο μέτρων και νέο πακέτο ελαφρύνσεων στη ΔΕΘ, η κυβέρνηση επιχειρεί να στηρίξει τα εισοδήματα
Η νέα ψηφιακή εφαρμογή του υπουργείου Ανάπτυξης δίνει «όπλα» στους καταναλωτές απέναντι στην ακρίβεια
Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων
Ποιο είναι το λίπασμα και από ποια παράσιτα κινδυνεύει το πολίτευμά μας;;
«Δικαιοσύνη που καθυστερεί ισοδυναμεί με άρνηση δικαίου»
Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.
Η κρισιμότητα των στιγμών δεν επιτρέπει ούτε παραλυτικές ισορροπίες ούτε φαινομενικά ανώδυνους συμψηφισμούς που θα κοστίσουν πολύ ακριβά στο άμεσο μέλλον.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί σκληρή κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πρώτη κατοικία και τη δράση των funds
Άρθρο με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ
Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.
Η αμοιβή συνδέεται με την επίτευξη ιδιαίτερα φιλόδοξων οικονομικών στόχων
Στην τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Αξιωματικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας, ζητάει ο βουλευτής Χανίων
Η πρόταση για συνάντηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια vidcast του LGBT Center Greece
Tι είπε για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.