- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Ο Ζουράρις στη θέση της Νοτοπούλου; Τι είπε ο Γρηγόρης Ψαριανός στο Athens Voice Radio 102.5
Ακούστε την τοποθέτησή του στην εκπομπή του Αντώνη Πανούτσου και του Μάκη Προβατά για την αναζήτηση των 151 και τη στάση Δανέλλη
«Είναι πρωτοφανές στα κοινοβουλευτικά χρονικά αυτού του κρατιδίου, αυτού του κρατικού μορφώματος που ζούμε, του Κατσαπλιαδιστάν, είναι πρωτοφανές ακόμα και για το Κατσαπλιαδιστάν, αυτή η αθλιότητα, μια κυβέρνηση περιτριμμάτων, αποστατών, δύο κομμάτων όπου το ένα είναι ακροαριστερό, το άλλο ακροδεξιό, συνεργάζονται 4 χρόνια, το ένα φεύγει από την κυβέρνηση αλλά αφήνει τους 4 από τους 7 βουλευτές του, από τους οποίους διαγράφει τους 2 αλλά δεν διαγράφει τους άλλους 2, διαγράφει αυτούς που είναι υπουργοί αλλά δεν διαγράφει αυτούς που θα γίνουν υπουργοί μεθαύριο, γιατί ο Ζουράρις θα πάει στη θέση της Νοτοπούλου και στη θέση του Ηλιόπουλου στο υφυπουργείο Εργασίας θα πάει ο Παπαχριστόπουλος…» ανέφερε, χαρακτηρίζοντας με καυστικό τρόπο «ΑΝΕΞΕΛ» τους Ανεξάρτητους Έλληνες.
«Μόνο η χούντα έβαλε εν ενεργεία στρατιωτικό ΥΠΕΘΑ, τον Σπαντιδάκη, τελεία» σημείωσε αναφερόμενος στο διάδοχο του Πάνου Καμμένου στο υπουργείο Άμυνας και λέγοντας πως «αυτά γίνονται μόνο στη Βενεζουέλα, στη Βολιβία, στην Κολομβία».
«Έχει μια ειλικρινή στάση και αποφασισμένη εδώ και καιρό να συμπλεύσει με τον ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε ερωτηθείς για τη στάση του βουλευτή Σπύρου Δανέλλη, εξηγώντας «επειδή έχει ένα αντιδεξιό σύνδρομο πολύ σκληρό».
«Εγώ τον έχω καλέσει να πει δημόσια πως δεν θα είναι υποψήφιος δήμαρχος στο Ηράκλειο ή στο Ακρωτήρι, ούτε στο ευρωψηφοδέλτιο, ούτε σε κανένα συνδυασμό του ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές» πρόσθεσε.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ολόκληρη η ομιλία του - Η κρίση θεσμών και η ανάγκη νέου κοινωνικού συμβολαίου
Η ερώτηση – έκπληξη που τράβηξε το ενδιαφέρον σε νέα δημοσκόπηση
«Η γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζεται πλήρως» σημείωσε ο πρώην διευθυντής της εφημερίδας
Προβάδισμα ενός κόμματος Καρυστιανού σε σχέση με τον Τσίπρα
Οι κυβερνήσεις είχαν κάθε λόγο να μετατρέψουν τους αγρότες σε δημόσιους υπάλληλους και οι αγρότες στην πλειονότητά τους δέχθηκαν πρόθυμα αυτόν τον ρόλο
Οι δείκτες προόδου που παρουσίασε η υπουργός Εργασίας
Τι προβλέπουν οι νέες ρυθμίσεις
«Η πρόοδος της χώρας μας αναγνωρίζεται διεθνώς», τόνισε ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης
Ποιες επιπτώσεις υπάρχουν αν δεν καταβληθούν εμπρόθεσμα;
Όσα είπε ο πρώην πρωθυπουργός στη χθεσινή του ομιλία σε εκδήλωση
Η πρόταση της παράταξης «Αθήνα Ψηλά»
Χαρακτήρισε τον συνδυασμό «ανησυχητικό κοκτέιλ»
Με ανατροπή του αποτελέσματος του πρώτου γύρου
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά
Έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στους στενούς δεσμούς Ελλάδας και ΗΠΑ που ενισχύονται ολοένα και περισσότερο
Πολύ σημαντικό έργο χαρακτήρισε την επέκταση του Μετρό προς την Γλυφάδα
«Είμαι διαθέσιμος για διάλογο», δηλώνει ο Υπουργός
Τα καλά νέα αφορούν κυρίως τη νότια Ευρώπη
O βουλευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ μιλάει για όλα στο νέο podcast της ATHENS VOICE
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.