Με ηχηρές απουσίες επιχείρησε να συνεδριάσει την Τετάρτη η ΚΟ των ΑΝΕΛ, προκειμένου να ξεκαθαριστεί η στάση των βουλευτών αναφορικά με τη συμφωνία των Πρεσπών και την απόφαση του προέδρου Πάνου Καμένου να αποχωρήσουν οι βουλευτές των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση. Τελικά, λόγω των πολλών απουσιών, η συνεδρίαση αναβλήθηκε και θα συνεδριάσει μόνο η Εκτελεστική Επιτροπή.
Από τη συνεδρίαση απουσίασε η υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, που βρίσκεται στο εξωτερικό για υπηρεσιακά ζητήματα, αλλά και ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βασίλης Κόκκαλης, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων στην Πάτρα.
Από τη συνεδρίαση απουσίασαν κατά δήλωσή της και η υφυπουργός Εσωτερικών και στέλεχος των ΑΝΕΛ, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, αλλά και Τέρενς Κουίκ που δεν προσκλήθηκε και έχει διαχωρίσει τη θέση του από τους ΑΝΕΛ.
Πάντως, επίσημα, ως αιτία αναβολής της συνεδρίασης θεωρείται το γεγονός πως ενώ είχε προγραμματιστεί για τις 11, τελικά η συζήτηση για την τροπολογία σχετικά με τα αμερικανικά F-16 που ξεκίνησε περίπου στις 10 το πρωί διήρκεσε σχεδόν μέχρι τις 2 το μεσημέρι κι έτσι, η αργοπορία αποτέλεσε το καλύτερο πρόσχημα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σε ρόλο «πυροσβέστη» παρενέβη ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας
Ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε τον «Άγιο Σάββα» με αφορμή τα εγκαίνια εννέα ανακαινισμένων χειρουργικών αιθουσών
«Η κυβέρνηση ικανοποιεί τα 20 από τα 27 αιτήματα των αγροτών», σημειώνει ο υπουργός
«Δεκάδες αρχίζουν τις ύβρεις προς εμένα για ένα ανύπαρκτο γεγονός» σημειώνει ο υπουργός Υγείας
Όπως φαίνεται, η παρακώλυση συγκοινωνιών μπορεί να είναι και απολύτως νόμιμη άμα την κάνεις με τρακτέρ
Ένσταση αντισυνταγματικότητας κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ
«Αν έψαχνα για θεσούλες δεν θα έμπαινα σε ένα κόμμα στο limit down», σημείωσε ο ευρωβουλευτής
Στην πεντάδα των φθηνότερων στεγαστικών
Παραπέμπουν σε διάλογο με Χατζηδάκη και Τσιάρα
Τι απαντάει ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 μετά τις δηλώσεις του για χρήση ναρκωτικών ουσιών
Θα εξεταστεί εάν έχει τελεστεί το αδίκημα της πρόκλησης και διαφήμισης ναρκωτικών ουσιών ή κάποιο άλλο αδίκημα
«Η κυβέρνηση δεν θα επιτρέψει να κοπεί η χώρα στα δύο»
Έρευνα για ενδεχόμενα αδικήματα
Αλλαγές επί τα βελτίω, προανήγγειλε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας
«Ο ΣΥΡΙΖΑ δαιμονοποιεί οτιδήποτε συνιστά μαζική κινητοποίηση των πολιτών» σημειώνει ο ευρωβουλευτής
Οι οργίλες επιθέσεις στο όνομα της διεθνοδικαιικής καθαρότητας, όταν δεν είναι πονηρές είναι φοβερά αφελείς
Δείτε αναλυτικά τις 6 παρεμβάσεις - Barcode σε όλα τα ελληνικά προϊόντα
Η ανακοίνωση του κόμματος
Ίσως είναι η τελευταία ευκαιρία των συστημικών δυνάμεων να βάλουν τη χώρα σε ένα πλαίσιο βιώσιμης ανάπτυξης· διαφορετικά, τα άκρα καραδοκούν.
«Όσοι πρέπει να κάνουν το εμβόλιο, να το κάνουν», τόνισε ο υφυπουργός
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.