Πολιτικη & Οικονομια

ΧΑ: και ο «γαμπρός» στο στόχαστρο των ανακριτών

Ο βουλευτής Ματθαιόπουλος, φίλος της κ. Ουρανίας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
50841-104125.jpg

Το χτεσινό δημοσίευμα με τίτλο «Ο "φυτευτός" γαμπρός που υμνούσε το Άουσβιτς», αναφερόμενο στο βουλευτή Σερρών της ΧΑ κ Αρτέμη Ματθαιόπουλο, ζήτησαν επίσημα από την εφημερίδα «Έθνος» οι ανακριτές, για να το αξιοποιήσουν «νομίμως ως μέρος της δικογραφίας» στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή.

Κύρια σημεία του δημοσιεύματος:

· Η υποχρεωτική παραίτηση του εκλεγμένου βουλευτή Σερρών κ. Νικήτα Σιώη, προκειμένου να πάρει τη θέση του ο επιλαχών κ. Ματθαιόπουλος, άσχερτος με τις Σέρρες, αλλά φίλος της κ. Ουρανίας Μιχαλολιάκου

· Τα ρατσιστικά τραγούδια του σαλονικιώτικου συγκροτήματος «Pogrom», όπου συμμετείχε ο κ. Ματθαιόπουλος. Π.χ. «Γαμώ τον Βίζενταλ / γαμώ την Αννα Φρανκ/ γαμιέται κι όλη η φυλή του Αβραάμ / Τ' αστέρι του Δαυίδ με κάνει να ξερνάω / αχ, το Άουσβιτς, πόσο το αγαπάω! / Ρε κωλοεβραίοι δεν θα σας αφήσω / στο ΄τείχος των δακρύων’ θα 'ρθω να κατουρήσω / Juden Raus! Καίγομαι στο Άουσβιτς.». Άλλο: «Θα μπω μέσα στη Βουλή και θα την κάψω όλη / θα δώσω λίγο φως σ' ολόκληρη την πόλη...». Τρίτο, το με χαρακτηριστικό τίτλο: «Μίλα ελληνικά ή ψόφα».

Μ.Φ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ