Μετατέθηκε για την Τετάρτη η συνέντευξη Τσίπρα στο «Open»
Αρχικά ήταν προγραμματισμένη για την Τρίτη 8 Ιανουαρίου
Μετατέθηκε η συνέντευξη του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στο κεντρικό δελτίο Ειδήσεων του «Open» και την Έλλη Στάη.
Η πρώτη συνέντευξη του πρωθυπουργού, για το 2019, αν και αρχικά ήταν προγραμματισμένη για την Τρίτη 8 Ιανουαρίου, μετατέθηκε για την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου.
Σε αυτή την απόφαση, πιθανότατα, οδηγήθηκαν οι συνεργάτες του πρωθυπουργού μετά τις τελευταίες αναταράξεις στον κυβερνητικό συνασπισμό, από τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου. Ωστόσο σύμφωνα με πηγές από το Μέγαρο Μαξίμου, η αναβολή γίνεται λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.
Σημειώνεται ότι την Τετάρτη το πρωί είναι προγραμματισμένο να συνεδριάσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, με φόντο τις τελευταίες εξελίξεις. Έτσι ο πρωθυπουργός θα έχει την ευκαιρία το απόγευμα της Τετάρτης να σχολιάσει τις όποιες εξελίξεις.
Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου του Open, ο Αλέξης Τσίπρας θα απαντήσει σε ερωτήματα για τη Συμφωνία των Πρεσπών, τον Πάνο Καμμένο και την κυβερνητική πλειοψηφία όταν θα φτάσει στη Βουλή προς κύρωση η προωθούμενη συμφωνία Ελλάδος-Σκοπίων, για τον τελικό χρόνο διεξαγωγής των επερχόμενων εθνικών εκλογών, για τις εξελίξεις στην οικονομία, για την υπόθεση Novartis, αλλά και για την προγραμματισμένη επίσκεψη της Καγκελαρίου της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ στην Αθήνα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Kαταβάλλονται 73 εκατ. ευρώ σε 87.640 δικαιούχους – Αναλυτικά όλα τα ποσά
Οι τομείς που μπορούν να καθορίσουν το παραγωγικό μέλλον της χώρας
Καλεί τους Έλληνες πολίτες να κάνουν μόνο τις απολύτως απαραίτητες μετακινήσεις
Η δημοσιογράφος καταγγέλλει στοχοποίηση μετά από άρθρα κριτικής και αναφορές στη Χαμάς
Καταγγελίες για τις κυβερνητικές επιλογές και κάλεσμα σε μαζική κινητοποίηση από το βήμα της Βουλής
Η ετυμηγορία για τις παρακολουθήσεις ως τεστ θεσμικής ωριμότητας για κυβέρνηση και αντιπολίτευση
Ποια πεδία δεν θα πρέπει να παραλείψετε
«Το ότι μειώνονται κάπου οι ροές, αυξάνει κάπου αλλού», δηλώνει η βουλευτής Φλώρινας
Η αντιπολίτευση και η Μαρία Καρυστιανού
«Δεν μιλάμε για μαντήλι, μπούρκα είναι κάλυψη τελείως των χαρακτηριστικών» διευκρίνισε ο υπουργός
Το σχέδιο του κυβερνητικού επιτελείου
«Το μείγμα ενεργειακής πολιτικής που επιλέξαμε στηρίζεται σε δυο πυλώνες» ανέφερε ο πρωθυπουργός
Έξι χρόνια διακυβέρνηση ΝΔ και η στάση της αντιπολίτευσης
«Η αλήθεια θα λάμψει και θα είναι μέρα μεσημέρι» είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Τι είπε για την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη βουλή
Τι συζήτησαν στον Λευκό Οίκο για περίπου 50 λεπτά
Eξέφρασε τη διαφωνία της με τη χρήση των θυμάτων στο συγκεκριμένο πλαίσιο
Προέβη σε δημοσίευση σχολίου προτρεπτικό σε βία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.