- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Το ενδεχόμενο να θέσει υποψηφιότητα για το Δήμο Αθηναίων δεν απέκλεισε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., Γιώργος Καρατζαφέρης, αν ο κόσμος του ζητήσει να είναι η απάντηση της αστικής τάξης απέναντι στον Ηλία Κασιδιάρη. «Θα κατεβάσουμε υποψηφίους παντού. Εάν ο αστικός κόσμος θελήσει να με στηρίξει για να σταθώ απέναντι στον κ. Κασιδιάρη, θα το σκεφτώ. Στόχος μου ωστόσο είναι οι ευρωεκλογές και οι εθνικές εκλογές», δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο κ. Καρατζαφέρης ενώ για το φαινόμενο της Χρυσής Αυγής υπενθύμισε ότι ήταν από τους πρώτους που έθεσαν ερωτήματα για την προβολή της από τα ΜΜΕ και τις πηγές χρηματοδότησής της.
«Από το 2012 μίλαγα για την Χρυσή Αυγή και μου είχε κάνει εντύπωση γιατί την προωθούν τόσο τα ΜΜΕ και ένα ολόκληρο σύστημα. Ποιοι πλήρωσαν όλα αυτά τα χρόνια για να αναπτυχθεί η Χρυσή Αυγή ενώ δεν έπαιρνε επίσημη χρηματοδότηση; Και γιατί τόσο καιρό δεν έγιναν γνωστοί; Μήπως αυτοί είναι πιο δυνατοί και από τον Πρωθυπουργό; Ο κ. Ρουπακιώτης, πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, είναι πολύ σοβαρός άνθρωπος. Είπε λοιπόν ότι ο κ. Σαμαράς πιέστηκε από τους Εβραίους και τους Αμερικάνους. Και σε αυτό δεν δώσαμε καμία σημασία. Η δυστυχία, ο πόνος και η αγανάκτηση οδηγεί στην πτώχευση της αστικής δημοκρατίας. Από το 95% πήγε στο 25% και σ΄ αυτό συνετέλεσε πολύ ο κ. Σαμαράς» τόνισε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ.
Λ.Χ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το θερμό συγχαρητήριο μήνυμα του πρωθυπουργού για την κατάκτηση του πρώτου World Cup
Τα συγχαρητήρια του Προέδρου της Δημοκρατίας για την ιστορική κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου
Το μήνυμα του πρωθυπουργού για την ομόφωνη διεθνή διάκριση
Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε πρόσθετη έκπτωση - Ο εβδομαδιαίος απολογισμός του κυβερνητικού έργου
Έκθεση με θετικά μηνύματα για την ελληνική οικονομία
Το σχέδιο του ΠΑΣΟΚ με ορίζοντα το 2035 - Ψηφιακή πλατφόρμα για τις τιμές στην ακτοπλοΐα
Ξεκινά τη Δευτέρα με μείωση του ορίου στα 5.000 ευρώ - Όλες οι αλλαγές
Η έκθεση της Κομισιόν που όλοι επικαλέστηκαν, αλλά λίγοι διάβασαν
Συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου - Τι δήλωσαν οι δύο ηγέτες
Στη στήλη Business Backstage δεν βλέπεις απλώς την είδηση, αλλά και το τι κρύβεται πίσω από αυτή. Κάθε εβδομάδα, όλα όσα κινούν την οικονομία — αλλιώς
Στόχος η υποχώρηση των τιμών κατά 5% έως 20% σε βασικά προϊόντα από τις 31 Αυγούστου
Τα νέα στοιχεία της ΡΑΑΕΥ αποκαλύπτουν ανατροπές στις χρεώσεις για το 2026
Για πρώτη φορά μετά από χρόνια η δεξίωση μεταφέρθηκε στο εσωτερικό του Μεγάρου - Ποιοι έδωσαν το παρών, οι απουσίες
Ομιλία του ΠτΔ για την 52η επέτειο Αποκατάστασης της Δημοκρατίας
Ζαχαράκη: «Η ιστορική αυτή μεταρρύθμιση είναι η πυξίδα για μια νέα πορεία στην ελληνική Ανώτατη Εκπαίδευση»
Η ανάρτηση του πρωθυπουργού
«Ανάγκη αναθεώρησης και όχι κατάργησης του άρθρου 16», τόνισε η υπουργός Παιδείας
Η νέα φιλοσοφία της πολιτικής για τα άτομα με αναπηρία και οι μεταρρυθμίσεις που αλλάζουν την καθημερινότητα
Ο οδικός χάρτης περιλαμβάνει επτά στρατηγικούς άξονες για τη μετάβαση σε μια σύγχρονη εταιρεία
Ποιους αφορά το πρόγραμμα - Απασχόληση με ακαθάριστες μηνιαίες αποδοχές έως και 1.250 ευρώ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.