Πολιτικη & Οικονομια

Προσοχή: «Η Χρυσή Αυγή έχει ρίζες»

Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Λεωνίδας Γρηγοράκος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
50268-103144.jpg

«Να αφεθεί η Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της, γιατί το φαινόμενο δεν είναι ευκαιριακό. Έχει ρίζες…», δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Λεωνίδας Γρηγοράκος στο ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ FM 99,5.

Η ερώτηση προς τον Υπουργό είχε ως εξής: «Αντιμετωπίζεται η Χρυσή Αυγή με συλλήψεις;» Και η απάντηση που έδωσε ο κ. Γρηγοράκος: «Έχω άλλη άποψη και συγχωρέστε με. Δεν ήταν ευκαιριακό αυτό το φαινόμενο. Απλώς αυτοί οι άνθρωποι που βγήκαν να το διαχειριστούν είχαν άλλη λογική. Δεν είναι εύκολα τα πράγματα και θα πρέπει να δούμε ποιες είναι οι ακροδεξιές δυνάμεις του τόπου και ποια η οριοθέτηση του ακροδεξιού κινήματος στην Ελλάδα και στην Ευρώπη και να αποκαλυφθούν όλα τα επιχειρησιακά σχέδια αυτού του χώρου».

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών η ανάπτυξη της ακροδεξιάς στην Ελλάδα δεν είναι μόνο η οικονομική κρίση: «Μιλάω και σε επίπεδο ηγεσίας και σε επίπεδο ανθρώπων. Μπορεί να εκφράστηκε αυτό το μόρφωμα μέσα από τους 425.000 ψηφοφόρους, – τους οποίους εξαπάτησαν βέβαια – αλλά η ακροδεξιά υπάρχει στην Ελλάδα. Άλλο αν δεν μπόρεσε να εκφραστεί από τον κ. Μιχαλολιάκο. Υπάρχει ακροδεξιά στην Ελλάδα. Πιστεύω ότι δεν είναι μόνο η οικονομική κρίση που οδήγησε σ’ αυτήν την οργάνωση και το καπέλωσε όλο αυτό η Χρυσή Αυγή. Δεν είναι κάτι προσωρινό και η Πολιτεία μας πρέπει να δώσει πολύ μεγάλη σημασία» κατέληξε ο Λεωνίδας Γρηγοράκος.

Λ.Χ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ