- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κίνημα Αλλαγής για Συνταγματική Αναθεώρηση: Δεν θα δώσουμε «λευκή επιταγή» σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ
Το ΚΙΝΑΛ προσέρχεται στη συζήτηση με τις προτάσεις του, τις οποίες είχε γνωστοποιήσει η Φώφη Γεννηματά τον περασμένο Μάρτιο
Δύο επιδιώξεις έχει το Κίνημα Αλλαγής με τη συζήτηση για τη Συνταγματική Αναθεώρηση στη Βουλή την επόμενη εβδομάδα.
Σύμφωνα με το ενημερωτικό σημείωμα που διένειμε το επικοινωνιακό επιτελείο του Κινήματος Αλλαγής στην καθιερωμένη συνάντησή του με τους δημοσιογράφους: Πρώτον, θέλει να μην μετατραπεί η διαδικασία σε υπόθεση είτε του ΣΥΡΙΖΑ είτε της ΝΔ και ερήμην του Κινήματος Αλλαγής και δεύτερον, να μην εκφυλιστεί, γεγονός που θα επιφέρει στη χώρα βαρύ θεσμικό πλήγμα. «Δεν θα δώσουμε "λευκή επιταγή"», ειπώθηκε χαρακτηριστικά.
Όπως επισημάνθηκε, το Κίνημα Αλλαγής προσέρχεται στη συζήτηση με τις προτάσεις του, τις οποίες είχε γνωστοποιήσει η Φώφη Γεννηματά, τον περασμένο Μάρτιο, με επιστολή της στους πολιτικούς αρχηγούς. Οι συγκεκριμένες προτάσεις είχαν αποφασιστεί στο Συνέδριο με τη σύμφωνη γνώμη και του Ποταμιού.
Βεβαίως, το Κίνημα Αλλαγής δεν αποκλείει να συζητήσει κάθε άλλη πρόταση που ενισχύει την αξιοπιστία του πολιτικού συστήματος και των δικαιωμάτων των πολιτών.
Στη χθεσινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας διαμορφώθηκαν τρεις νέες προτάσεις σχετικές με τη μεταρρυθμιστική ώθηση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, την εγγύηση της πολιτείας για ένα αξιοπρεπές επίπεδο διαβίωσης των πολιτών και την αντιμετώπιση των προβλημάτων που θέτει η ψηφιοποίηση της κοινωνίας και της οικονομίας, όπως καταγράφονται στο ενημερωτικό σημείωμα του Κινήματος Αλλαγής.
Στη συζήτηση στην Επιτροπή της Βουλής εισηγητές θα είναι οι Α. Λοβέρδος, Ε. Βενιζέλος και Θ. Παπαθεοδώρου.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ΝΔ ανεβαίνει δύο μονάδες, διευρύνει τη διαφορά από το ΠΑΣΟΚ και καταγράφεται διακομματική στήριξη για Κύπρο
Μέχρι σήμερα, περισσότεροι από 7.000 πολίτες δέχθηκαν κατ’ οίκον υπηρεσίες υγείας
«Υπάρχει ψευδής είδηση, δεν υπάρχει ψευδής άποψη», δήλωσε ο πρωθυπουργός
Στο Athens Alitheia Forum ο πρωθυπουργός
Το «πάμε για έναν καφέ» δεν είναι πια μία απλή πρόταση για χαλάρωση και φιλικότητα
Η Κύπρος είναι και μέλος της Ευρώπης. Θα είναι μεγάλη επιτυχία λοιπόν αν το Ενιαίο Αμυντικό Δόγμα αντικατασταθεί από ένα Ευρωπαϊκό Αμυντικό Δόγμα
Πώς διαμορφώνεται το πλαφόν σε τρόφιμα
Ποιες είναι οι ημερομηνίες διεξαγωγής εξετάσεων και κλήρωσης
Πρακτικές συμβουλές για την προστασία από επιθέσεις τύπου phishing
Ο υπουργός Υγείας εγκαινίασε τη νέα πτέρυγα για ογκολογικούς ασθενείς στο «Παπαγεωργίου»
Η υπουργός Πολιτισμού εγκαινίασε το νέο Ηχογραφικό Κέντρο και το Στούντιο Επαυξημένης Πραγματικότητας
«Οι πιέσεις στις τιμές θα εντείνονται» προειδοποιεί ο αναπηρωτής υπουργός Μεταφορών και Υποδομών
Ο Γάλλος πρόεδρος δεν διανύει την πιο ανέφελη περίοδο της δεύτερης θητείας του. Το διακύβευμα στην περίπτωσή του είναι ένα: η υστεροφημία του.
Μέχρι 30 Ιουνίου η ολοκλήρωση των «κάθετων» έργων του ΤΑΑ στα νοσοκομεία
Ξεκινούν σαρωτικοί έλεγχοι, έρχονται τσουχτερά πρόστιμα
Πώς διαμορφώνονται οι τιμές στα κρεοπωλεία
Στο Athens Alitheia Forum ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
«Όπως βλέπετε το κεφάλι μου είναι στη θέση του»
Τα συχνότερα λάθη και παραλείψεις στην αίτηση για το Α21
Ένα κερασάκι στην τούρτα-δώρο προς τον πρωθυπουργό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.