- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Καμμένος: Ουδέποτε είπα ότι η κυβέρνηση έλαβε χρήματα από τον Σόρος
Διαψεύδει και εγγράφως τους ισχυρισμούς Κοτζιά
Διαψεύδει τον πρώην υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά, ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, με έγγραφη απάντησή του σε ερώτηση του Γιάννη Κεφαλογιάννη.
Ο Πάνος Καμμένος, απαντώντας για την επίμαχη «χρηματοδότηση» του Σόρος που έχει αναφέρει ο Νίκος Κοτζιάς, αρνείται κατηγορηματικά την όποια αναφορά.
«Ουδέποτε ανέφερα ότι η κυβέρνηση έλαβε χρήματα από τον Σόρος» επιμένει ο κ. Καμμένος, τονίζοντας ότι όλα γίνονται χάρην αντιπερισπασμού.
Αναλυτικά η απάντηση του Πάνου Καμμένου:
Σε απάντηση της σχετικής Ερώτησης που κατέθεσε ο βουλευτής κ. Γιάννης Κεφαλογιάννης με θέμα «Σχετικά με την καταγγελία του κ. Κοτζιά περί φερόμενης δήλωσης σας στο πρόσφατο Υπουργικό Συμβούλιο για δωροδοκία της Κυβέρνησης» σας γνωρίζω ότι επειδή παρατηρώ πως τα σενάρια που διακινούνται, κατά βάση από τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ μετά την προφυλάκιση του Γιάννου Παπαντωνίου για προφανείς λόγους αντιπερισπασμού της κοινής γνώμης, λαμβάνουν πλέον τη μορφή κοινοβουλευτικού ελέγχου επιθυμώ να επαναλάβω και να καταστήσω σαφές ότι ουδέποτε ανέφερα ότι η Κυβέρνηση έλαβε χρήματα από τον Τ. Σόρος.
Αντιθέτως, αναφέρθηκα, στο εν λόγω άτομο, σε σχέση με συνεργασία του Υπουργείου Εξωτερικών με εταιρία έκδοσης βίζα, που όμως ουδεμία σχέση έχει με την Κυβέρνηση.
Περαιτέρω σας παραπέμπω σε δηλώσεις παρόντων, στο Υπουργικό Συμβούλιο, Υπουργών ενώ παράλληλα υπενθυμίζω ότι σε όλα τα Υπουργικά Συμβούλια τηρούνται και τα σχετικά πρακτικά.
Τέλος θεωρώ την υπόθεση περαιωθείσα και δεν πρόκειται να συνεχίσω την προσπάθεια ορισμένων να οικοδομήσουν σενάρια επιστημονικής φαντασίας πάνω στις συγκεκριμένες αναφορές μου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Επιδοτείται και η μερική απασχόληση
Οι δικαστές θα έχουν άμεση και πλήρη πρόσβαση στον φάκελο κάθε υπόθεσης
Η κυβέρνηση έθεσε ως προϋπόθεση για τη συνάντηση να παραμείνουν ανοιχτοί οι δρόμοι
Τι αναφέρουν πηγές της Κουμουνδούρου
Ο Van Weel σε συνάντηση με τον Γ. Γεραπετρίτη: Η Ελλάδα σημαντικός παράγοντας ασφάλειας
Οι δηλώσεις του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης μετά τη συνάντηση με εκπροσώπους των αγροτών
Ο πρωθυπουργός για τον νέο ψηφιακό δικαστικό φάκελο
Παραμένει υψηλή η φορολογική επιβάρυνση, παρά τη μικρή βελτίωση σε σχέση με το 2024
«Παραπληροφόρηση από τον πρόεδρο του ΣΑΤΑ – Το μέτρο για τα ταξί μηδενικών ρύπων αφορά λιγότερο από το 1%»
Ο πρωθυπουργός αποχαιρετά τον πρώην Πρόεδρο Κύπρου, αναδεικνύοντας μεταρρυθμίσεις και ευρωπαϊκή πορεία
Συλλυπητήρια του Προέδρου της Δημοκρατίας για τον πρώην Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας
Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών θα ζητήσει την παραίτηση του διοικητή της ΥΠΑ
«Με τίμησε με την προστασία του σε πολύ δύσκολες στιγμές» - Η συλλυπητήρια δήλωση της Άννας Διαμαντοπούλου για τον θάνατο του πρώην Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας
Μείωση 3,3% των τιμών εισαγωγών στην ελληνική βιομηχανία τον Νοέμβριο
Δύο πλοία δέχθηκαν επίθεση στη Μαύρη Θάλασσα – Ασφαλή τα πληρώματα, περιορισμένες ζημιές
Βανδάλισαν τρακτέρ αγροτών που πήγαν στο Μαξίμου στο μπλόκο της Νίκαιας
Ρήξη στον Σύλλογο Συγγενών Θυμάτων Τεμπών μετά την απόφαση Καρυστιανού για δημιουργία πολιτικού φορέα
Μήνυμα για τήρηση της νομιμότητας και συνέχιση συζητήσεων χωρίς αποκλεισμούς
Η ανάρτηση του υπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών και προέδρου του Eurogroup
Τηλεοπτική κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον βουλευτή της ΝΔ και στον αγροτοσυνδικαλιστή των Μαλγάρων
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.