- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Αυγενάκης: Το σχέδιο ΣΥΡΙΖΑ προκαλεί ανασφάλεια στους πολίτες
«Η κυβέρνηση οδηγεί τις αστυνομικές υπηρεσίες στη διάλυση»
«Η Κυβέρνηση καθημερινά αποδεικνύει, μέσω της αποδυνάμωσης της ελληνικής αστυνομίας και της ανοχής στην εγκληματικότητα, ότι η προστασία των πολιτών, η δημόσια τάξη και ασφάλεια δεν αποτελούν πολιτική προτεραιότητα», τονίζει σε δήλωσή του ο Λευτέρης Αυγενάκης κατηγορώντας την κυβέρνηση πως με το νόμο Παρασκευόπουλου αποφυλάκισε εγκληματίες, έβαλε τους αστυνομικούς να κάνουν τον σοφέρ σε μέλη παραβατικών οργανώσεων, βάζει τους αστυνομικούς να παίξουν το ρόλο συνοδών για να κόβουν το ρεύμα στους πολίτες, και επιδεικνύει ανοχή σε παραβατικές συμπεριφορές από τις "συλλογικότητες", όπως το χθεσινό περιστατικό με το Ρουβίκωνα στη Φιλοσοφική Αθηνών.
Σε δήλωσή του ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ τονίζει πως η κυβέρνηση οδηγεί τις αστυνομικές υπηρεσίες στη διάλυση προσθέτοντας πως «η περιβόητη «αναδιάρθρωση» των αστυνομικών υπηρεσιών αποδείχθηκε ευφημισμός για καταργήσεις/συγχωνεύσεις υπηρεσιών, μειώσεις προσωπικού και αποδυνάμωση των τμημάτων της υπαίθρου, ενώ ο νέος φιλόδοξος επιχειρησιακός σχεδιασμός για την πρόληψη και αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στο δρόμο, «ΠΕΡΣΕΑΣ», έχει δημιουργήσει αναστάτωση, αφού η υλοποίηση του είναι αδύνατη λόγω των σημαντικών ελλείψεων σε ανθρώπινο δυναμικό και σε υλικοτεχνολογικό εξοπλισμό.
«Απορρίπτουμε κατηγορηματικά την "λογική" της Κυβέρνησης για την ασφάλεια των πολιτών. Το σχέδιο ΣΥΡΙΖΑ προκαλεί ανασφάλεια στους πολίτες» καταλήγει στην δήλωσή του ο κ. Αυγενάκης.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο πρωθυπουργός κάλεσε τους αγρότες σε συντεταγμένη εκπροσώπηση
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό για «Ιθάκη» και Μάτι
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος άνοιξε την πόρτα σε συνάντηση - Τόνισε ότι οι παραβατικές συμπεριφορές δεν θα γίνουν ανεκτές
Ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς σχολιάζει την εκδήλωση για την «Ιθάκη»
Ποιοι δικαιούνται το δώρο - Πώς υπολογίζεται και ποιες κυρώσεις προβλέπονται για τους εργοδότες
«Ζωτικής σημασίας για τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις η Βόρεια Ελλάδα» είπε η Αμερικανίδα πρέσβειρα
«Η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη και απαιτητική για τον αγροτικό κόσμο και αποτυπώνεται και στις κινητοποιήσεις»
«Η κατάληξη θα είναι το νησί της Καλυψώς με την ψευδαίσθηση της Ιθάκης»
Πολιτική Προστασία και υπηρεσίες σε 24ωρη επιφυλακή για την ασφάλεια των πολιτών
Τονίζει τη σημασία του διαλόγου με Τουρκία και Λιβύη - Ζητά «πατριωτικό ρεαλισμό»
«Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν λέει ποιος φταίει...» σημείωσε
Τι κάνουν όσοι θα ήθελαν αντιπολίτευση της προκοπής;
«Γονάτιζε μπροστά στους ξένους και υπέγραψε το χειρότερο από τα τρία μνημόνια» τόνισε
Τι να προσέξουν οι δικαιούχοι
Σε υψηλούς τόνους η κατάθεση στην εξεταστική επιτροπή
H απάντηση στα περί εργασιακής σχέσης της Σεμερτζίδου με το γραφείο της
600.000 ευρώ περισσότερα από το 2024
Είναι η τρίτη εκδήλωση του πρώτου κύκλου δημόσιων συζητήσεων του Books Journal και του Ωδείου Αθηνών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.